arkadaşlar lütfen bana yardım edin .benm 2 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşım var,kendisi lise mezunu ben ise üniveriste .ve ailem bu duruma karşı çıkyor. bnen ise ikilem içerisindeyim.ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.erkek arkadaşım bir fabrikada çalışıyor, ben ise öğretmen olacağım inşallah . ne yapacağımı şaşırdım.ve sevgilim sürekli baskı yapıyor yüzük takalım diye . benim okulum henüz bitmiş değil .babamda gönüllü değil..
Yıllar geçmiş yazdığım yazı üzerinden... Evet sevdiğim adamla evlendim. 1 tane de bebegim oldu. Atandımmı hayır? Bu eve hiçbir getirim yok. Eşim çalışıyor maddi olarakta kendini toparladı. Mutlumuyum hem de çook. Hepiniz haklıydiniz hayat hiç belli olmuyor. Aslında evlilik birazda kader işi .. ama iyi ki evlenmişti.. rabbim hepimize iyi ki evlenmisim dediğimiz eşler nasip etsin ☺
Atansaydın, maddiyatın olsaydı bir de kocandan daha iyi maddiyatın olsaydı o zaman buraya aynı şeyleri yazar mıydın acaba? Senden önde olmak, senin gelirin olmaması kocanın egosunu okşuyor olabilir pekala; sen de kendi ayaklarının üstünde dursaydın acaba o ego canavara dönüşüp seni ezmeye çalışmicak mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?