Erkek arkadaşımın ailesi tanisma

Esimle bizim de ailelerimiz farklı yapıda ve ben de eşimin ailesiyle uyumlu değilim açıkçası ve 9 senelik evliyiz hala onlarla uyumlu davranmıyorum.😃

Yani bana inanılmaz gereksiz geliyor kendini beğendirmeye, sevdirmeye çalışmak ki insanlara yaranmak için bir şeyler yapanların yaranabildigini de çok görmedim. Eğer ortayi bulmak istiyorlarsa zamanla kendileri de adım atarlar zaten zamanla.

Öyle beni sevsinler diye panik olmayın başta. Ha erkek arkadaşınız ailem istemezse sevmezse bu iş olmaz kafasındaysa evliliği bir kaç kere daha düşünün derim
Yok o kafada değil büyük konuşmayayım ama öyle bir şey olursa hayatımı mahvetmektense bir süre sonra unuturum diye bitirmeyi tercih ederim

Yok o kafada değil büyük konuşmayayım ama öyle bir şey olursa hayatımı mahvetmektense bir süre sonra unuturum diye bitirmeyi tercih ederim

İyi ozaman boşverin sevip sevmemelerini bir tatlı ya da çiçek bir şey alın gidin kendiniz gibi olun ve üstlerine fazla düşüp havalandirmayin milleti, seveceklerse severler sevmeyeceklerse ne yapsanız sevdiremezsiniz zaten. ☺️

Başörtülü bir gelin adayı istiyorlarsa üzgünüm ama sizi kabul etmezler. Bu yüzden siz tanışmaya gitmeyin. Sevgiliniz sizin annenizle tanışsın. Sevgiliniz aracı olsun ve aileler tanışsın. Eğer onun ailesinin ön yargısı kırılırsa sizin ailenizle tanışmaya hayır demezler zaten. Öbür türlü siz koca delisi görünürsünüz onlar için.
ben başörtü mevzularında hep sunu gördüm baştan saygı duyuyor gibi durup sonra e oğlumuz istedi bizde mecburi sustuk idare ediyoruz kör topal eh işte modunda oluyorlar.

Bir sorun yaşansın istemiyorum o yüzden belirtmek istedim ailesi 2 yıl öncesine kadar kapalı bir insan olmazsa kabul etmeyeceklerini belirten insanlardı ben bu önyargılarini kırıp kendimi sevdirmek istiyorum. Sadece ne uygun olur nasıl olur tam olarak bilemedim 🥲 evet tek tek hediye abartı olabilir en iyisi tatlı almak ileride bir daha görüşürsek hediye alabilirim

İlla ömrümü heba edicem diyorsunuz yani? O ön yargıyı kırmak öyle bir görüşmeyle bir tatlıyla olmaz maalesef. Yıllarınızı vereceksiniz

Bir sorun yaşansın istemiyorum o yüzden belirtmek istedim ailesi 2 yıl öncesine kadar kapalı bir insan olmazsa kabul etmeyeceklerini belirten insanlardı ben bu önyargılarini kırıp kendimi sevdirmek istiyorum. Sadece ne uygun olur nasıl olur tam olarak bilemedim 🥲 evet tek tek hediye abartı olabilir en iyisi tatlı almak ileride bir daha görüşürsek hediye alabilirim
Kendinizi sevdirmeye çalışmak = kendi değerinizi düşürmek. Ayağınıza sıkıyorsunuz haberiniz yok.

Merhaba benim durumum dert sayılır mı bilmiyorum ama fikrinize ihtiyacım var. Ben çok rahat bir ailede büyüdüm annem ve babam ayrı bu tanışma vs işlerinden pek anlamıyorum, erkek arkadaşımın ailesi ise muhafazakar biz erkek arkadaşımla farklı şehirdeyiz onun ailesi de bir başka şehirde. Atandığımız yerler farklı olduğu için bir süre bu şekilde devam edecek.
Konuya gelirsek ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gideceğim ve bu konuda fikir alabileceğim kimse yok izmirde yaşıyorum ve buradan tanışmaya giderken meşhur olduğu için dondurulmuş boyoz ve bomba aldım sizce birde giderken tatlı almama gerek var mı? Bunların dışında annesi için namazlık, ablasına doğal taş olan bir bileklik ve kardeşine bir oyuncak götürmeyi düşünüyorum sizce abartı mı olur yanlış anlaşılır mıyım? Cevap verirseniz çok sevinirim
Bu tanışma işlerinde önce erkeğin kız tarafıyla tanışmasından yanayım.Eğer erkek arkadaşınız sizin ailenizle taniştiysa o zaman kız tarafı gider tanışır.
Bir de bu kadar uç aileler ileriki dönemlerde illaki sorun yaşar,erkek arkadaşım benim kafadan sıkıntı olmaz derseniz başka ama unutmayın siz nasıl ailenizin toprağiysaniž o da kendi ailesinin toprağı.......

Ben denilenin aksine gidip tanışmanızdan yanayım, gidin görün ki bu kadar zıtlıkla olmayacağınızı anlayabilin. Hediye olarak da bir tatlı kafi, diğer hediyeleri boşverin. İlla alacağım derseniz sadece oyuncak mantıklı.

En fazla fedakarlığı ben yapayım, çünkü öncelikle onlar beni sevmeli çünkü ben ağaç kavugundan çıktım,benimde bir duruşum,kişiliğim yok beni sevsinler diye herşeyi yaparım durumu.......

Konu sahibesi sen misafirliğe eli dolu giden biriysen çizgini bozma tabi ama coşma da :) Ben olsam anneye bir buket çiçek alırım, kardeşe de bir oyuncak alırım.

Yani yani aile kapalı olmadığını biliyor mu, sevgilin söylemiş mi? Gidip de surat yeme sonra :KK51:

Merhaba benim durumum dert sayılır mı bilmiyorum ama fikrinize ihtiyacım var. Ben çok rahat bir ailede büyüdüm annem ve babam ayrı bu tanışma vs işlerinden pek anlamıyorum, erkek arkadaşımın ailesi ise muhafazakar biz erkek arkadaşımla farklı şehirdeyiz onun ailesi de bir başka şehirde. Atandığımız yerler farklı olduğu için bir süre bu şekilde devam edecek.
Konuya gelirsek ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gideceğim ve bu konuda fikir alabileceğim kimse yok izmirde yaşıyorum ve buradan tanışmaya giderken meşhur olduğu için dondurulmuş boyoz ve bomba aldım sizce birde giderken tatlı almama gerek var mı? Bunların dışında annesi için namazlık, ablasına doğal taş olan bir bileklik ve kardeşine bir oyuncak götürmeyi düşünüyorum sizce abartı mı olur yanlış anlaşılır mıyım? Cevap verirseniz çok sevinirim
Bence abartı değil.

Bilmiyorum ama benim annemin lise mezuniyetinden sonra arkadaşlarımı toplayıp bara götürmüşlügu var veya cevremde alkolün tadını sevmediğim için garip karşılanıyorum, kardeşimin veya ablamın erkek arkadaşları bizde kaldığında beraber uyuyabilir bizimle tatile vs gelebilir bence bizim aile seküler aile yapısından bile biraz daha rahat ve karşı tarafın babası imam ailesindeki sosyal medyada gördüğüm herkes kapalı yani tamamen zıttız o yüzden bu kadar panik oluyorum galiba
Yalnız ciddi anlamda kültür çatışması yaşayacaksınız...
Aklınızda olsun.

Konu sahibesi sen misafirliğe eli dolu giden biriysen çizgini bozma tabi ama coşma da :) Ben olsam anneye bir buket çiçek alırım, kardeşe de bir oyuncak alırım.

Yani yani aile kapalı olmadığını biliyor mu, sevgilin söylemiş mi? Gidip de surat yeme sonra :KK51:
Evet gittiğim her yere mutlaka bir şey alırım hatta çoğu zaman abartırım da aslında kendimde çok doğru bulmadığım bir özellik 😅
Evet söyledi 😅😅

En fazla fedakarlığı ben yapayım, çünkü öncelikle onlar beni sevmeli çünkü ben ağaç kavugundan çıktım,benimde bir duruşum,kişiliğim yok beni sevsinler diye herşeyi yaparım durumu.......
Aslında illa sevmeli diye bir düşüncem yok ama sevmelerin tabi ki istiyorum. Hediye konusunda hep öyleyim hatta iş yerinde arkadaşlarıma sordum bir çoğu öyle yaparsan erkek tarafı gibi olur vs dedi ama ben normalde de gittiğim her yere hediyelerle giden bir insanım ya da yılbaşı vs gibi günlerde tüm sevdiklerime hediyeler alırım çok hoşuma gider o yüzden bir arkadaşım da bunu söyledi abartı olsa bile sen böylesin içinden geldiği gibi yap sonrasında sevmezlerse onların sorunu diye. Sonuçta kapanıp gitmiyorum olduğumdan farklı bir kişilik de olmayacağım ama bazı şeyleri de tolere edebilirim çünkü farklı şehirlerdeyiz. Ama düşüncelerinizi dikkate alıp kendime kötü davranmamaya çalışacağım 🌸 teşekkür ederimm

Bu tanışma işlerinde önce erkeğin kız tarafıyla tanışmasından yanayım.Eğer erkek arkadaşınız sizin ailenizle taniştiysa o zaman kız tarafı gider tanışır.
Bir de bu kadar uç aileler ileriki dönemlerde illaki sorun yaşar,erkek arkadaşım benim kafadan sıkıntı olmaz derseniz başka ama unutmayın siz nasıl ailenizin toprağiysaniž o da kendi ailesinin toprağı.......
Erkek arkadaşım tanıştı. Son cümleniz çok doğru ama ben de o da kendi ailelerimize pek benzemiyorum daha ortalamayız ileride değişmezsek mutlu olabileceğimizi düşünüyorum 😅😅

Back
X