- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.970
- 198
Lütfen fazla fedakar olmayın,cizgilerinizi net çekin,bakın "aile istemediği halde zorla evlenip,ama aşağılanan hamile bir kadın msj atmış ,durumu zor eşi bir süre sonra idare etmeyi birakmiş çünkü olmuyorsa olmuyor".Sorun sadece kapanmak değil, kadınlara bakış açıları, ilerde oğullarını etkilerler mi ? Önemli olan o.Tanismada orta yolu bulmaya çalışmayın gerçekte ne düşünüyorsunuz net olun, eğip, bukmeyin.Belki de siz ilerisi olmadığını anlayıp,ilişkiyi bitireceksiniz.....Aslında illa sevmeli diye bir düşüncem yok ama sevmelerin tabi ki istiyorum. Hediye konusunda hep öyleyim hatta iş yerinde arkadaşlarıma sordum bir çoğu öyle yaparsan erkek tarafı gibi olur vs dedi ama ben normalde de gittiğim her yere hediyelerle giden bir insanım ya da yılbaşı vs gibi günlerde tüm sevdiklerime hediyeler alırım çok hoşuma gider o yüzden bir arkadaşım da bunu söyledi abartı olsa bile sen böylesin içinden geldiği gibi yap sonrasında sevmezlerse onların sorunu diye. Sonuçta kapanıp gitmiyorum olduğumdan farklı bir kişilik de olmayacağım ama bazı şeyleri de tolere edebilirim çünkü farklı şehirlerdeyiz. Ama düşüncelerinizi dikkate alıp kendime kötü davranmamaya çalışacağımteşekkür ederimm