Kızlar mrb
Diğer topiklerimi biliyomusunuz bilmiyorum ama lütfen yardımcı olun bana.
5 yıllık ilişkim var erkek arkadaşımla söz yapmak istedik. dün ailesiyle konuşcaktı. annesiyle konuşmuş askere git gel sonra isteriz demiş annesi. sonra ikna etmiş annesini. annesi babanla konuşcam demiş. konuşmamış babasıyla. annemde bu hafta gelmezlerse tanışmaya o çocupu çıakrcaksın hayatından diyor. erkek arkadaşım istemiyor gibi geliyor bana yardım edin nolur. annem biticek diyor ama annemin böle sölediğini erkek arkadaşıma sölemedim
Kızlar mrb
Diğer topiklerimi biliyomusunuz bilmiyorum ama lütfen yardımcı olun bana.
5 yıllık ilişkim var erkek arkadaşımla söz yapmak istedik. dün ailesiyle konuşcaktı. annesiyle konuşmuş askere git gel sonra isteriz demiş annesi. sonra ikna etmiş annesini. annesi babanla konuşcam demiş. konuşmamış babasıyla. annemde bu hafta gelmezlerse tanışmaya o çocupu çıakrcaksın hayatından diyor. erkek arkadaşım istemiyor gibi geliyor bana yardım edin nolur. annem biticek diyor ama annemin böle sölediğini erkek arkadaşıma sölemedim
kardeşim okuyunca bi yerden tanıdık geldi.Arkadaşımın başındaydı aynı dert.biri vardı hayatında çocuk pilottu.düzgün ailesi vardı.arkadaşımda kaçırmak istemiyordu.evlenme niyetindeydi ama çocuk tutarsız davranıyordu tayinim var zart zurt diyordu.arkadaşım annesini karıştırmak istemiyordu bu işe ama ne olduysa annesini dinledi çocuga annesinin üzerinden baskı yaptı.buluşmaya dahi gitmiyordu.Çocuk nasıl olduysa 1 ay içinde ankaradan ailesiyle istemeye geldiler 4 ay snra evlendiler.ben şok oldum yani.annesinin yaptıklarını sevgilisine yansıtıncaa olaylar kendi lehine gelişti...
bir dakika bekle telepatik gücümü kullanıyorum
annesinin sözünden bu kadar etkilenen bir tipse zaten acele etmeyin ciddileşmek için,
büyümüş istediklerini bilen bir erkek olsa anne baba dinlemez gelirdi isterdi.
sadece sevgilin olarak gitmek istemiyorum desen. ve açık açık konuşmalısın bunu bence 5 senenlik bir beraberliğiniz varsa açık açık anlat.
annesinin sözünden bu kadar etkilenen bir tipse zaten acele etmeyin ciddileşmek için,
büyümüş istediklerini bilen bir erkek olsa anne baba dinlemez gelirdi isterdi.
anne sadece çocuğunun altını değişen ve acıktığında onu besleyen obje değildir..her annenin çocuğuna karışma hakkı vardır..dikkatli okuyun evlenmek istediği erkek askerliğini bile yapmamış..söz nişanda yarı evlilik demektir..belliki bu sorumluluğu almak istemiyor kadın..
normal şartlarda biz de askerden sonra istiyorduk. hele annem asla yanaşmıyordu askerden ömce söz nişan olmasına. ama bizim taraflılar biraz tutucudur erkek arkadaş konusunda. annem de madem seviyosunuz birbirinizi adını koyun dedi. insanlar o çocuk kimni diye sorduğunda ben de sözlüsü diyim diyo :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?