• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın aklındakiler ne??

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızlar mrb:5:
Diğer topiklerimi biliyomusunuz bilmiyorum ama lütfen yardımcı olun bana.

5 yıllık ilişkim var erkek arkadaşımla söz yapmak istedik. dün ailesiyle konuşcaktı. annesiyle konuşmuş askere git gel sonra isteriz demiş annesi. sonra ikna etmiş annesini. annesi babanla konuşcam demiş. konuşmamış babasıyla. annemde bu hafta gelmezlerse tanışmaya o çocupu çıakrcaksın hayatından diyor. erkek arkadaşım istemiyor gibi geliyor bana yardım edin nolur. annem biticek diyor ama annemin böle sölediğini erkek arkadaşıma sölemedim:5:

yaa bide böle evlilik söz nişan meraklısı gibi görünmek istemiyorum. akrabalarımız bizi dolaşırken görmüş laf çıkmış biraz. o yüzden istiyor annem bir an önce bunu nasıl anlatıcam erkek arkadaşıma

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

5 yıllık ilişkim var erkek arkadaşımla söz yapmak istedik. dün ailesiyle konuşcaktı. annesiyle konuşmuş askere git gel sonra isteriz demiş annesi. sonra ikna etmiş annesini. annesi babanla konuşcam demiş. konuşmamış babasıyla. annemde bu hafta gelmezlerse tanışmaya o çocupu çıakrcaksın hayatından diyor. erkek arkadaşım istemiyor gibi geliyor bana yardım edin nolur. annem biticek diyor ama annemin böle sölediğini erkek arkadaşıma sölemedim:5:

Canım sen bu durumu erkek arkadaşına çıtlatmamışsın hiç anladığım kadarıyla,yani annenin düşüncesinin olduğu kısımdan bahsediyorum.Birde evlilik söz nişan meraklısı gibi görünmek istemiyorum demişsin...Valla canım ben sana bişey diyeyimmi 5 yıl az bi süre değil nihayetinde,burda önemli olan erkek arkadaşının gerçek niyet ve isteği...Ben biraz konuş,durumu biraz anlat derim...En azından bişeylerin farkına varır belki toplarlar durumu...Sonuçta ciddi bişeyler söz konusu olmuşş hani çocuğun böyle bi niyeti yok desem oda değil,söz yapmaktan falan bahsetmişsin çünkü.Ama dediğim gibi bahsetmelisin durumun ciddiyetinden bence.

kardeşim okuyunca bi yerden tanıdık geldi.Arkadaşımın başındaydı aynı dert.biri vardı hayatında çocuk pilottu.düzgün ailesi vardı.arkadaşımda kaçırmak istemiyordu.evlenme niyetindeydi ama çocuk tutarsız davranıyordu tayinim var zart zurt diyordu.arkadaşım annesini karıştırmak istemiyordu bu işe ama ne olduysa annesini dinledi çocuga annesinin üzerinden baskı yaptı.buluşmaya dahi gitmiyordu.Çocuk nasıl olduysa 1 ay içinde ankaradan ailesiyle istemeye geldiler 4 ay snra evlendiler.ben şok oldum yani.annesinin yaptıklarını sevgilisine yansıtıncaa olaylar kendi lehine gelişti...

ya erkek arkadaşım annesinin dediklerinden çok kolay ve fazlaca etkilenen bi tip. bana dedi ki o zaman söz işinden vazgeçelim bikaç ay sonraya erteleyelim. ama bnm annem de laf çıkmasın diye hemen istiro. arada kaldım. erkek arkdaşımın annesine de kötü gelin imajı çizmek istemiyorum ama annemi de üzmek istemiyorum.

annesinin sözünden bu kadar etkilenen bir tipse zaten acele etmeyin ciddileşmek için,
büyümüş istediklerini bilen bir erkek olsa anne baba dinlemez gelirdi isterdi.

sadece sevgilin olarak gitmek istemiyorum desen. ve açık açık konuşmalısın bunu bence 5 senenlik bir beraberliğiniz varsa açık açık anlat.

kardeşim okuyunca bi yerden tanıdık geldi.Arkadaşımın başındaydı aynı dert.biri vardı hayatında çocuk pilottu.düzgün ailesi vardı.arkadaşımda kaçırmak istemiyordu.evlenme niyetindeydi ama çocuk tutarsız davranıyordu tayinim var zart zurt diyordu.arkadaşım annesini karıştırmak istemiyordu bu işe ama ne olduysa annesini dinledi çocuga annesinin üzerinden baskı yaptı.buluşmaya dahi gitmiyordu.Çocuk nasıl olduysa 1 ay içinde ankaradan ailesiyle istemeye geldiler 4 ay snra evlendiler.ben şok oldum yani.annesinin yaptıklarını sevgilisine yansıtıncaa olaylar kendi lehine gelişti...

evlenmeye gerçek niyeti olan adam belli ediyor kendini kızlar........ herşey erkeğin kendisinde bitiyor ailesine de onu dinletmesi lazım

bir dakika bekle telepatik gücümü kullanıyorum

komik değil...

annesinin sözünden bu kadar etkilenen bir tipse zaten acele etmeyin ciddileşmek için,

yaa evet ama ortada ciddi bi konu var. bu ciddiyete ortak olması gerekmiyor mu. bende annemin babamın sözünden çıkan biri değilim ama bu durum başka.

sadece sevgilin olarak gitmek istemiyorum desen. ve açık açık konuşmalısın bunu bence 5 senenlik bir beraberliğiniz varsa açık açık anlat.

ya bana kalsa 10 yıl daha söz yapmazdım ama annem üzülüyor. bu ay gelmezlerse daha da gelmesin vermem seni diyor. senin böyle zor anında yanıdna olmayacaksa baka ne zaman elini taşın altına koycak diyor. kaldı ki annem de söz yada nişan yapılmasını hemen istemezdi ama artık laf oluyor diye istiyor biran önce.

ne yapayım erkek arkadaşıma annemin söylediklerinden bahsedeyim mi benn:5:

anne sadece çocuğunun altını değişen ve acıktığında onu besleyen obje değildir..her annenin çocuğuna karışma hakkı vardır..dikkatli okuyun evlenmek istediği erkek askerliğini bile yapmamış..söz nişanda yarı evlilik demektir..belliki bu sorumluluğu almak istemiyor kadın..

ben erkek arkadaşının annesini haksız görmedim canım. benim babam daha sevgilimle ilk çıkmaya başladığımda askerliğini yapmadan okulu bitirmeden iş bulmadan istemeye gelmesin demişti. sevgilinin annesi oğlu askere gitmeden önce böyle birşeye kalkışmasının doğru olmadığını düşünüyordur. bu da sevgilinin seni sevmediği yada ailesinin seni istemediği anlamına da gelmez. bende belli kriterler oluşmadan isteme olayı gerçekleşsin istemiyorum mesela. bu sevgilimi sevmediğimden değil. ama benim aile yapımda bu. askere gitmedende bizim ailemizde de ne kız alınır ne de kız verilir.

o yüzden canım kötü yönden düşünüp hemen moralini bozma. bence anneni ikna etmeye çalış. annende haklı tabiki. o da laf gelsin istemiyor ama bir orta yol illaki bulunur. bir de sevgilin askere gittiğinde zaten bir süre ister istemez görüşemeyeceksiniz. annen laf geliyor nişan olmazsa bitir demiş ya. annene bunu söyleyebilirsin canım. zaten görüşemiycez kimsede bundan sonra bizi beraber görüp laf edemez dersin. askerden gelincede hemen nişanı yaparsınız.

normal şartlarda biz de askerden sonra istiyorduk. hele annem asla yanaşmıyordu askerden ömce söz nişan olmasına. ama bizim taraflılar biraz tutucudur erkek arkadaş konusunda. annem de madem seviyosunuz birbirinizi adını koyun dedi. insanlar o çocuk kimni diye sorduğunda ben de sözlüsü diyim diyo :18:

anne sadece çocuğunun altını değişen ve acıktığında onu besleyen obje değildir..her annenin çocuğuna karışma hakkı vardır..dikkatli okuyun evlenmek istediği erkek askerliğini bile yapmamış..söz nişanda yarı evlilik demektir..belliki bu sorumluluğu almak istemiyor kadın..

tabi ki de vardır ama bu konu evlilik. hem bu kadar etkilenmesinden bahsettim ben, hiç bişeye karışmasın demedim.
belli ki çocuk konu sahibine umut vermiş, istemeye geleceklerine dair anlaşılmış. kızın ailesine karşı mahçup olma durumu var. ben kayınvalide adayını suçlamıyorum kesinlikle ama oğlan suçlu bence. kıvırmış resmen. annesinin lafının arkasına sığınıp ertelemeye çalışıyor. madem annesine sormadan danışmadan istemeye geleceğiz demeseymiş. sonradan fikir değiştirilecek bir konu değil ki. kız ailesinin de bi gururu var.

normal şartlarda biz de askerden sonra istiyorduk. hele annem asla yanaşmıyordu askerden ömce söz nişan olmasına. ama bizim taraflılar biraz tutucudur erkek arkadaş konusunda. annem de madem seviyosunuz birbirinizi adını koyun dedi. insanlar o çocuk kimni diye sorduğunda ben de sözlüsü diyim diyo :18:

canım annende haklı..kız evlat yetiştirmek gerçekten zor..iş sana düşüyor anneni rahatlatmak için..erkek arkadaşınla geziyor musun bilmiyorum ama belli mesafe koy..sınırlandır..çevrendekiler fırsat bulamasın dedikoduya..annende üzülmesin..erkek arkadaşında seni anlayacaktır..nitekim onun annesi beklemek istiyor..en doğrusu bu..geldiğinde işe girer evlenirseniz düzeniniz bozulmamış olur..eşinin yada nişanlının askerde olması çevremden gördüğüm kadarıyla zor..ben nişanlandığımda bile askerlik sorunumuz yoktu..bence askerden gelmesini bekleyin..zaten kaderinde onunla evlenmek varsa olacaktır..üzme kendini..

Back
X