Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

ozgeliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
25
3
3
32
Benim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm. yardımcı olun bana lütfen((

Tam anlamıyla bu zamana kadar sevgilim olmadı. Çünkü yaşım 16. Fakat sanırım sevgili olduğun insanla zevklerimiz uyuşmasa bile hoşuna gitmeli bence. Bu aynı çok beğenmediğin bir filme sırf sevgilin seviyor diye onunla beraber gitmek gibi. Üstelik sevgilin tam anlamıyla zevklerini bilmiyor olabilir. Düşününerek alınmış bir hediye olduğu için sevmesem bile yine minnettar olur ve takardım.

Kendisi zaten sana begenmediysen degistirelim der herhalde? ben esime hediye aldigimda yada o bana aldiginda birbirimize bu sekilde soyluyoruz cok normal bence sonucta kullanmasan daha cok bozulur.

K
kirma bence hediyeyi aldiginda cok mutlu olduğunu söyle hic almasa daha cok uzulecektin

Adam düsünüp almis iste. Hic almasaydi bu sefer almadi diye kizardin.. Kendisi begenmediysen degistirebilirsin derse kibar bi dille anlatirsin derdini ama yok begenmedim etmedim demeni tavsiye etmem. Sonucta ayni sekilde o davransa sen de üzülürsün...

Hediyeyi aldiginizda ne yapacaginiza kafa yormussunuz butun gece.

Enteresan.

Aldiginizda ne yapacaginizi degil ama bundan sonra ne yapmamaniz gerektigini soyleyebilirim.

Size surpriz yapilacaksa ne oldugunu ogrenmeye calismayin sonra tepkileriniz sunilesir.

6 yillik iliskide farkli sehirlerde oldugunuz bir ogrenciden bahsediyoruz.

Cocugun maddi manevi durumu ortadayken surprizinin bu sekilde desifre olup tatsizlasmasi hic hos olmamis.

Ben eşime o zaman sevgilimdi kol saati almıştım... Oda senin gibi beğenmedi açık açık söylmedi ama takmadı da bu durum zoruma gitti..
Benim durumuma düşürme bence sevgilini tak nolcak altı üstü saat...

hediyene baktım ben onu takmam de değiştir de doğal olmus olursun yapmacık davranmamıs olursun erkek arkadasın kırılır ama

ama o sizin için seçmiş..onu seviyorsanız sineye çekin..

Ne aldığını araştırmanız aldığını beğenmemeniz vs hiç hoş gelmedi bana kusura bakmayın. Ne bekliyodunuz yat kat falanmı? Ne alırsa alsın zaten beğenmeyecek birisiniz gibi geldi bana.

Benim sevgilim de 2 yıl önceki doğum günümde bir çanta almıştı ve görür görmez ben bunu nasıl kullanacağım dedim içimden çünkü ne zevkime uyuyordu ne de herhangi bir kıyafetimle.. Ama bunu ona asla belli etmedim hala da takarım gönlü olsun diye çünkü onu mutlu etmek dışarıya şık görünmekten daha keyifli

sadece kol saati yönünden zevkleriniz uyuşmuyosa begenmiyosan degiştirebiliriz der herhalde ama araştırmanız hoş olmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…