kirma bence hediyeyi aldiginda cok mutlu olduğunu söyle hic almasa daha cok uzulecektinBenim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm.yardımcı olun bana lütfen ((
Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm.yardımcı olun bana lütfen ((
hediyene baktım ben onu takmam de değiştir de doğal olmus olursun yapmacık davranmamıs olursun erkek arkadasın kırılır amaBenim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm.yardımcı olun bana lütfen ((
ama o sizin için seçmiş..onu seviyorsanız sineye çekin..Benim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm.yardımcı olun bana lütfen ((
Benim sevgilim de 2 yıl önceki doğum günümde bir çanta almıştı ve görür görmez ben bunu nasıl kullanacağım dedim içimden çünkü ne zevkime uyuyordu ne de herhangi bir kıyafetimle.. Ama bunu ona asla belli etmedim hala da takarım gönlü olsun diye çünkü onu mutlu etmek dışarıya şık görünmekten daha keyifliBenim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm.yardımcı olun bana lütfen ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?