- 30 Ekim 2013
- 20.366
- 57.004
- 798
Şu saatin resmini bir koysanıza bakalım cok merak ettim
Benim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm.yardımcı olun bana lütfen ((
adam gidip dur suna uyuzluguna kendi begendigimi alayim da oh gezsin oyle diye mi dusundu yani? benim zevkimde olmayan birinin nasil bir sey begenecegini nerden bilebilirim siz bilebiliyor musunuz cok net sekilde. cocuk karar verememis ve soylemis bakiyorum ama emin degilim demis, demek ki bilememis neyi begenecegini. bundan bu kadar anlam cikarmaya gerek yok.Yorumları okumadım ama az çok ne yazıldığını tahmin edebiliyorum. Haline şükret, en azından düşünmüş hediye almış, sevin falan filan. ben hiç de öyle düşünmüyorum. Tamam eğer gerçekten beğeneceğini düşünerek bir hevesle bir şey almış olsa kesinlikle beğenmiş gibi yap derdim. Ama kendisi de eşek gibi biliyor zevklerinizin farklı olduğunu ve de senin zevkinin aldığı hediye ile uyuşmadığını ama ne yapıyor hediye alırken aldığı insanın zevkini hiçe sayarak kendi zevkine göre alıyor. Kendi mi takacakmış saati? Ben işte bu bencilliği kabullenemiyorum, parasını ben veriyorum o zaman benim zevkime göre olacak mantelitesini anlayamıyorum. Karşındaki insanın ne seveceğini bile bile gidip tam tersini almanın arkasındaki düşünceyi de anlamıyorum. Birini sevmenin farklı olan noktalar varsa onunkine saygı duymak ve kabullenmek olduğunu düşünüyorum ve sevdiğin insana hediye alırken onun seveceğini düşündüğün bir şeyin alınması gerektiğini düşünüyorum.
adam gidip dur suna uyuzluguna kendi begendigimi alayim da oh gezsin oyle diye mi dusundu yani? benim zevkimde olmayan birinin nasil bir sey begenecegini nerden bilebilirim siz bilebiliyor musunuz cok net sekilde. cocuk karar verememis ve soylemis bakiyorum ama emin degilim demis, demek ki bilememis neyi begenecegini. bundan bu kadar anlam cikarmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?