Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

Başkasının zevki yerine kendi zevkine göre hediye almanın mantığı ne anlamıyorum, zevklerinizin uyuşmadığını biliyormuş zaten. Sadece kol saatiyse neyse, ama bunu söylemezseniz veya ifade etmesseniz her uyuşmadığınız şeyde aynı durum devam eder.

Son düzenleme:
Eşim şimdiye kadar ne hediye aldıysam hep öteki alternatifleri merak etmiştir. Bu kadar para vermişsin bari kullanayım der. Yani açık açık beğenmedim demez :) saat, ayakkabı, gömlek, t-shirt...
İlk zamanlar kızıyordum ama artık takmıyorum. Çünkü zevklerimiz uyuşmuyor. Ama almazsam da olmaz tabi. O kadar zor karar veriyorum ki yanlış bir renk ve model seçebiliyorum.

Yani demek istediğim erkek arkadaşın bu konuda zevklerinizin uyuşmadığını bildiği için senin gibi düşünmeye çalışıyor ve yanlış karar verebilir.
Hediyeyi aldığın zaman sevin ki düşünüp alması bile değerli. Beğenmezsen değiştirelim der mutlaka. öteki modelleri de merak ettiğini söyle.

Epey şımarık bir kıza benziyorsun

hediyeyi beğenmemiş

çocuk herşeyinide bilemez ki ananan mı ki zevkini bilsin

Ya 6 senelik ilişki, saat zevklerinizin uyuşmadığını da biliyor..

çok sorun etme bence, beğenmeyeceğini hesaba katmıştır...

valla sevdiğim adam taş hediye etse takar gezerim.....aşkın gözü kör olduğundan saatin modelini görmemesi lazımdı ya senin aşkın gözü birz açık galiba

Şu saatin resmini bir koysanıza bakalım cok merak ettim

Ben de merak ettim.

Saat çok klasikse bir süre takmayın, yaşınız ilerleyince takarsınız.
Öğrenciyken Hocam bir saat almıştı bana, klasik bir saatti ve o yaşta takamazdım, şimdi takıyorum, çok da beğeniyorum , iyi ki saklamışım

benimde çok beğenmediğim hediyeler oldu ama manevi olarak çok seviodum sebebi o bunu düşünmüş ve öğrenci haliyle nelerden fedakarlık yapıp almış eğer beğenmezsen sevginiz maddi boyuta geçer bu da çok üzücü bi durum

Cok begenmis gibi yap , sonra wc ye at, ustune sifonu cek.

...........degil tabi ki.

Aslinda 6 senelik sevgilinle bile bu konuyu dusunuyorsan, o begenmedigin saatin bile alinmamasi gereken birisin. Hediyenin amaci dusuncedir, uzerinde kafa yormaktir. Sana hediye veriliyorken o kafayi uzerinde sen yorarsan o zaman onun adi hediye olmaz, siparis olur.

Mecbur alcan yapacak bişey yok hediye hediyedir sonuçta gönlünden o kopmus erkek arkadasini kırma al derim bana biri aldığım hediyeyi begenmedigini soylese cok uzulurdum herhalde

Ne yapsın çocuk modacı mı ki tarzına göre seçim yapsın :)
Bence beğenmiş gibi yap.Onun yanında takarsın gönlü olur.
Beğenmediğini belli edersen bundan sonra sürprizi filan unut.
Hevesi kırılır,daha da hediye almaz sana.

Yorumları okumadım ama az çok ne yazıldığını tahmin edebiliyorum. Haline şükret, en azından düşünmüş hediye almış, sevin falan filan. ben hiç de öyle düşünmüyorum. Tamam eğer gerçekten beğeneceğini düşünerek bir hevesle bir şey almış olsa kesinlikle beğenmiş gibi yap derdim. Ama kendisi de eşek gibi biliyor zevklerinizin farklı olduğunu ve de senin zevkinin aldığı hediye ile uyuşmadığını ama ne yapıyor hediye alırken aldığı insanın zevkini hiçe sayarak kendi zevkine göre alıyor. Kendi mi takacakmış saati? Ben işte bu bencilliği kabullenemiyorum, parasını ben veriyorum o zaman benim zevkime göre olacak mantelitesini anlayamıyorum. Karşındaki insanın ne seveceğini bile bile gidip tam tersini almanın arkasındaki düşünceyi de anlamıyorum. Birini sevmenin farklı olan noktalar varsa onunkine saygı duymak ve kabullenmek olduğunu düşünüyorum ve sevdiğin insana hediye alırken onun seveceğini düşündüğün bir şeyin alınması gerektiğini düşünüyorum.

iki uc hafta once dogum gunumdu. sevgilim saat hediye etti. kendim gitsem asla almayacagim bir saat ama ben ona baktikca mutlu oluyorum. kolumdan cikarmiyorum gozum carptikca gulumsuyorum. cunku sevdigim insan aldi. onun zevki onun begendigi sey. beni dusunmus onu almaya gitmis elleriyle seçmiş. hediye bu ya benimsemek bu kadar zor olmamali. kendin aldiginda yanlış saat gelir istedigin gibi cikmaz begenmezsin anlarim da yani bu biraz garip

adam gidip dur suna uyuzluguna kendi begendigimi alayim da oh gezsin oyle diye mi dusundu yani? benim zevkimde olmayan birinin nasil bir sey begenecegini nerden bilebilirim siz bilebiliyor musunuz cok net sekilde. cocuk karar verememis ve soylemis bakiyorum ama emin degilim demis, demek ki bilememis neyi begenecegini. bundan bu kadar anlam cikarmaya gerek yok.

İyi de adam demiş ki zevklerimizin uyuşmadığı bir hediye aldım. Bu cümlenin üzerine biraz düşünür müsünüz ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…