- 25 Ocak 2020
- 81
- 67
- 3
- Konu Sahibi Marion cotillard
-
Hangisini beğeniyorsan at bana dedim , iddiaya da aslında gerek yok kazansam da alacam dedim. Bu kez de dedi yok şakalaştım. Sadece hani ek olarak bunu da al tuhafıma gitti.Maksat zor durumda kalmasin diye iki kitap isteyen bir kadin ve tshirt ilave pantolon isteyen bir erkek. Ben yerinizde olsam rahatsiz olurdum. Yaninda corap ayakkabi alayim da sana bayramlik duzelim derdim.
Ek olarak bir şey sipariş eder gibi istenmesi tuhaf geldi. Hani bana bırakmıştı, ısrarla yok içinden ne geliyorsa onu demiştiUzun süredir birlikte oldugum erkek arkadaşım için bu aklıma gelmezdi
Ben hırslı bir insanım buyuk şeyler isterim bana göre kaldı ki
Tişört pantolon aman aman çok buyuk bir şey değil
Maddi durumunuzu bılmıyorum
Siz sadece neden aklıma gelen durum onu kötü niyetli yapıyor onu dusunun
Uzun süredir ilişkisi olan birisiniz asıl bu normal gelmedi
Başkaları ile iddiaya giriyor bu şekilde arkadaşları ile yaniAma uzun süredir arkadaşsanız, niye ona "amacın ne koçum, hazır fırsat yakaladın gardrop mu yeniliyorsun?" demediniz?
Siz daha iyi bilirsiniz beleşçi bir tip mi...
Seçtiğim kitaplar gelen olarak 6, 10 ,15 TL en fazla:) bütçeye göre seciyorumİki kitap çok mu ucuz olacak sanki. Bir de neden iki. Hani cok düşüncelisiniz bir kitap neden demediniz
Ben iddiaya daha uygun seBiz eşimle iddiaya girince herkes kendi imkanına göre bi şey ister. Mesela ben ev hanımıyım yemek yaptırır, ben yemek ısmarlattırırım. imkana baglı yani. Eşitlik degil.,
Aslında şöyle ona hediye almak hoşuma gidiyor tek sıkıntı sipariş verir gibi olması. Zaten içimden geliyordu almak iddia bile olmasına gerek yokCiddi miydi söylerken?
Kazanma hırsı olan biri midir?
Sizi kullandığını mı düşünüyorsunuz?
Ben şahsen kazanacağıma emin olduğum iddialara girerim ve bunu bildiğimden hep büyük bir şey isterim ki karşımdaki bir daha benimle iddiaya girmesin.
Valla canim kendi kullandirma. Bazı erkekler böyle oluyor şaka diye diye aldiriyorlar. Eski kocamdan bilirim.Hangisini beğeniyorsan at bana dedim , iddiaya da aslında gerek yok kazansam da alacam dedim. Bu kez de dedi yok şakalaştım. Sadece hani ek olarak bunu da al tuhafıma gitti.
Hangisini beğeniyorsan at bana dedim , iddiaya da aslında gerek yok kazansam da alacam dedim. Bu kez de dedi yok şakalaştım. Sadece hani ek olarak bunu da al tuhafıma gitti.
Baba zamanında beğendiği ürünü alıp kasada ben cüzdanımı evde unutmuşum diyen birileri veya bana bunu alsana diye resim gönderenleri görünce hiç erkektir yapmaz demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?