Erkek arkadaşimin amacı ne?

Marion cotillard

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
81
67
3
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım ile uzun süredir birlikteyiz. Bugün bir konu üzerine iddiaya girdik, ben olmayacak dedim o olacak dedi. Iddiaya var mısın dedi, kaybetsen ne yapacaksın deyince dedim t-shirt alırım ve dedim ben kazansam sen de iki kitap ,maksat zor durumda kalmasın diye. O da dedi ki bir t-shirt bir pantolon, şaşırdım ama dedim tamam sıkıntı Yok kazansam da alırım. Sizce Tuhaf mi?

Aranızdaki ilişkiye bağlı bir şey bu. mesela biz iddiaya girsek birbirimizden uçuk şeyler isteriz iddia sonunda birbirimize takılır sen kaybettin şunu alcaktın vs diye ama sonunda kimse bir şey almaz, baştan da bunu bildiğimiz için uçuk şeyler isteriz. 8-9 yıldır birlikteyiz hiç iddiaya girmedik ama girsek böyle olacağına eminim yani sevgilinizin dediği de tuhaf mı değil mi bunu siz daha iyi anlarsınız

Uzun süredir birlikte oldugum erkek arkadaşım için bu aklıma gelmezdi
Ben hırslı bir insanım buyuk şeyler isterim bana göre kaldı ki
Tişört pantolon aman aman çok buyuk bir şey değil

Maddi durumunuzu bılmıyorum
Siz sadece neden aklıma gelen durum onu kötü niyetli yapıyor onu dusunun
Uzun süredir ilişkisi olan birisiniz asıl bu normal gelmedi

bu sizin iletişiminizle alakalı. ben de sevgilime arada iddialaşınca büyük şeyler söylerim. hatta ben istemesem almazsın ama diye sataşır. bir gün bile "aaaa çıkarcılık yapıyo" demez bana. ben de laf soktuğunu düşünmem. çünkü yeri gelince birbirimizin ihtiyaçlarına zaten destek oluruz.
sizin rutininiz nasıl ? normalde arada bir ihtiyacınızı farkedip birbirinize birşeyler alır mısınız ? hesabı hep biri mi öder ?

Maksat zor durumda kalmasin diye iki kitap isteyen bir kadin ve tshirt ilave pantolon isteyen bir erkek. Ben yerinizde olsam rahatsiz olurdum. Yaninda corap ayakkabi alayim da sana bayramlik duzelim derdim.
Hangisini beğeniyorsan at bana dedim , iddiaya da aslında gerek yok kazansam da alacam dedim. Bu kez de dedi yok şakalaştım. Sadece hani ek olarak bunu da al tuhafıma gitti.

Ek olarak bir şey sipariş eder gibi istenmesi tuhaf geldi. Hani bana bırakmıştı, ısrarla yok içinden ne geliyorsa onu demişti

Biz eşimle iddiaya girince herkes kendi imkanına göre bi şey ister. Mesela ben ev hanımıyım yemek yaptırır, ben yemek ısmarlattırırım. imkana baglı yani. Eşitlik degil.,

Biz eşimle iddiaya girince herkes kendi imkanına göre bi şey ister. Mesela ben ev hanımıyım yemek yaptırır, ben yemek ısmarlattırırım. imkana baglı yani. Eşitlik degil.,
Ben iddiaya daha uygun se
Aslında şöyle ona hediye almak hoşuma gidiyor tek sıkıntı sipariş verir gibi olması. Zaten içimden geliyordu almak iddia bile olmasına gerek yok

Hangisini beğeniyorsan at bana dedim , iddiaya da aslında gerek yok kazansam da alacam dedim. Bu kez de dedi yok şakalaştım. Sadece hani ek olarak bunu da al tuhafıma gitti.
Valla canim kendi kullandirma. Bazı erkekler böyle oluyor şaka diye diye aldiriyorlar. Eski kocamdan bilirim.

Baba zamanında beğendiği ürünü alıp kasada ben cüzdanımı evde unutmuşum diyen birileri veya bana bunu alsana diye resim gönderenleri görünce hiç erkektir yapmaz demiyorum.

Baba zamanında beğendiği ürünü alıp kasada ben cüzdanımı evde unutmuşum diyen birileri veya bana bunu alsana diye resim gönderenleri görünce hiç erkektir yapmaz demiyorum.

Bu genelde calisan kadinlarin basina cok geliyor. Yeni tanisiyorken calismadigini soylemek daha mantikli sanki.
Benim kuzenim calisiyordu asgari ucretli oylr çokta fazla miktarlar degildi ama yol parasi odeden mi ararsin, sigara parasi isteyen mi ne rezillikler denk geldi. 5 kişi ciktiysa 3 tanrsi biseyler tirtiklama peşindeydi.

Ben her zaman calismiyordum dolayisiyla para yiyicilerin ilgi alani disindaydim genelde. Ama duzenli calisiyor olsam bile yeni tanistigimda issizim filan derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…