- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi Marion cotillard
-
Aldın mıBaba zamanında beğendiği ürünü alıp kasada ben cüzdanımı evde unutmuşum diyen birileri veya bana bunu alsana diye resim gönderenleri görünce hiç erkektir yapmaz demiyorum.
Aldın mı
Almadım tabi ki. Ama kasada cüzdan olayında golü yedim.
Ay keske bende de yok o kadar gibi biseyler uydursaymissin ama yerinde olsam ben de kasada o rezillik olmasin diye oderdim galiba.hiç utanmiyorlar ya
Benim sevgilim normalde ülkesine döndükten sonra 'sen ne kadar harcadın ucak bileti ve hediyeler hariç? Bir hesaplar misin, sanırım daha çok ödedin-kalani vereyim' demiş bir insandı. Onların kültürü böyleymiş. Ben de büyük bir tepki vermiştim, "bizde sevgililer arasında böyle hesaplar yapılmaz ayıp. Ne harcadiysam iyi yapmisim,keşke daha çok harcasaydim" diye.Baba zamanında beğendiği ürünü alıp kasada ben cüzdanımı evde unutmuşum diyen birileri veya bana bunu alsana diye resim gönderenleri görünce hiç erkektir yapmaz demiyorum.
Benim sevgilim normalde ülkesine döndükten sonra 'sen ne kadar harcadın ucak bileti ve hediyeler hariç? Bir hesaplar misin, sanırım daha çok ödedin-kalani vereyim' demiş bir insandı. Onların kültürü böyleymiş. Ben de büyük bir tepki vermiştim, "bizde sevgililer arasında böyle hesaplar yapılmaz ayıp. Ne harcadiysam iyi yapmisim,keşke daha çok harcasaydim" diye.
Bu gelişinde çoğu kafede kartı anlaşmalı kart olmadığı için sorun çıkartmıştı . Gündüz Yedi içti, ben akşam kafelere gidip ödedim
Son günlerinde 300 TL altı çekince komisyon alıyorlar diye hiç para çekmemeyi tercih etti, adamın sponsoru oldum akbiline bile. Yetmezmis gibi yeğenine hediye aldırdı, fiyatını falan sordu-modelini kendi seçti (telefondan) , öyle fiyatını sorup ekonomigi seçince ödeyecek heralde dedim ama odemedi, yeğenine hediyem oldu.
En son gün de kasada bana seslendi- kredi kartında para bitmiş. Hemen koştum odedim tabii. İnsan parası bittiyse alışverişe son verir di mi? Türkiye'de herşey daha ucuZ/gitmeden valizimi dolduralım derdine alışverişe devam etti adam.
Dönünce de bekledim geçen seferki gibi sen kaç harcadın ben kaç harcadım diye sormasını ama sormadı bu sefer
Yine de (bunları yazarken bile) düşünmedim hiç acaba paragöz mu, cimri mi, beni mi kullandı diye.
Ben malim heralde biraz:))
İlkinde sormuş acaba tepki verir misiniz diye sonra da devam etmiş. İlişkinizin genelinde sizi düşünüp hediye alır mı?Benim sevgilim normalde ülkesine döndükten sonra 'sen ne kadar harcadın ucak bileti ve hediyeler hariç? Bir hesaplar misin, sanırım daha çok ödedin-kalani vereyim' demiş bir insandı. Onların kültürü böyleymiş. Ben de büyük bir tepki vermiştim, "bizde sevgililer arasında böyle hesaplar yapılmaz ayıp. Ne harcadiysam iyi yapmisim,keşke daha çok harcasaydim" diye.
Bu gelişinde çoğu kafede kartı anlaşmalı kart olmadığı için sorun çıkartmıştı . Gündüz Yedi içti, ben akşam kafelere gidip ödedim
Son günlerinde 300 TL altı çekince komisyon alıyorlar diye hiç para çekmemeyi tercih etti, adamın sponsoru oldum akbiline bile. Yetmezmis gibi yeğenine hediye aldırdı, fiyatını falan sordu-modelini kendi seçti (telefondan) , öyle fiyatını sorup ekonomigi seçince ödeyecek heralde dedim ama odemedi, yeğenine hediyem oldu.
En son gün de kasada bana seslendi- kredi kartında para bitmiş. Hemen koştum odedim tabii. İnsan parası bittiyse alışverişe son verir di mi? Türkiye'de herşey daha ucuZ/gitmeden valizimi dolduralım derdine alışverişe devam etti adam.
Dönünce de bekledim geçen seferki gibi sen kaç harcadın ben kaç harcadım diye sormasını ama sormadı bu sefer
Yine de (bunları yazarken bile) düşünmedim hiç acaba paragöz mu, cimri mi, beni mi kullandı diye.
Ben malim heralde biraz:))
Seyehat ettiği yerden bana el yapımı (rattan) canta almıştı gelmeden. Ben hediye vermeyi çook severim genelde. Doğumgünü olmayan zamanlarda kafelerde happy birthday şarkısı söyletir mum ufler hediye veririm, kumsalda rastgele bulsun diye yakınına cam şişede mektup birakirim,bana ev adresini verdiğini bile hatirlamazken doğumgününde evine pasta çiçek gönderirim... Pantolon ceplerine küçük kartpostallara notlar koyar, evine sık sık mektup gönderirim falan. Yani benim otuzalti hediyeme karşılık bir rattan cantaİlkinde sormuş acaba tepki verir misiniz diye sonra da devam etmiş. İlişkinizin genelinde sizi düşünüp hediye alır mı?
Bazen sevgilim, bazen değilHala sevgilin mi?
Seyehat ettiği yerden bana el yapımı (rattan) canta almıştı gelmeden. Ben hediye vermeyi çook severim genelde. Doğumgünü olmayan zamanlarda kafelerde happy birthday şarkısı söyletir mum ufler hediye veririm, kumsalda rastgele bulsun diye yakınına cam şişede mektup birakirim,bana ev adresini verdiğini bile hatirlamazken doğumgününde evine pasta çiçek gönderirim... Pantolon ceplerine küçük kartpostallara notlar koyar, evine sık sık mektup gönderirim falan. Yani benim otuzalti hediyeme karşılık bir rattan cantaama dert etmiyorum. Çünkü almasam almam. Sadece içimden geldiği için , hediyelerle uğraşmak beni de mutlu ettiği için yapıyorum. Hem kendi isteğimle böyle şeyler yapıp hem de karşılık göremeyince üzülmek benim hayata bakisima ters geliyor
Bazen sevgilim, bazen değilFacebook zamanında vardı ya 'karmaşık bir ilişkisi var'
Öyle bir şey...
Seyehat ettiği yerden bana el yapımı (rattan) canta almıştı gelmeden. Ben hediye vermeyi çook severim genelde. Doğumgünü olmayan zamanlarda kafelerde happy birthday şarkısı söyletir mum ufler hediye veririm, kumsalda rastgele bulsun diye yakınına cam şişede mektup birakirim,bana ev adresini verdiğini bile hatirlamazken doğumgününde evine pasta çiçek gönderirim... Pantolon ceplerine küçük kartpostallara notlar koyar, evine sık sık mektup gönderirim falan. Yani benim otuzalti hediyeme karşılık bir rattan cantaama dert etmiyorum. Çünkü almasam almam. Sadece içimden geldiği için , hediyelerle uğraşmak beni de mutlu ettiği için yapıyorum. Hem kendi isteğimle böyle şeyler yapıp hem de karşılık göremeyince üzülmek benim hayata bakisima ters geliyor
Bazen sevgilim, bazen değilFacebook zamanında vardı ya 'karmaşık bir ilişkisi var'
Öyle bir şey...
Genelde bu davranışlar aslında karşı taraftan değer görmek, sevilmek,daha da karşı tarafın gözüne girmek için yapılan tavırlar ama bunlar tam tersi teper. Şaşırmadım yani sizin ilişkisi karışık diye düştüğünüz duruma. Yapmayın lütfen. İçimden geldi vs diye de olsa çok dengesiz olur. Mutlaka dengeye koyun. Belki karşı tarafı sıkar bile. Eğer çok düzgün, sizi seven birine denk gelirseniz bir iki süpriz vs yapın ama diğer türlüsü biraz tuhaf. Sizin kendinize değer vermediğini düşünür.
Ayy konu sahibi affet, konu dışı dagittigim için...Ben bu kadar hediye alip, supriz yapmadigim halde eşimden boyle şeyler bekliyorum yapmasa mutsuz olurum yani gayet.
Yapma konusu çok sıkıcı ama bana yapilmasi beni daha çok mutlu ediyor.degisik bir motive kaynaginiz varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?