- 20 Kasım 2018
- 16.002
- 60.652
- 598
- 36
- Konu Sahibi anlamadimkartanesi
-
Adam muhtemelen konu sahibi grup istiyor, agzini ariyor diye dusunup heveslenmisfantezisini de sormamis ki adam soylesin
israrla yok gayler hakkinda ne dusunuyorsun yok lezbiyenler hakkinda ne dusunuyorsun yok arkadasim evli cifte üçüncü oldu onlarin da evliliğine renk gelmis vs vs esegin aklina karpuz kabugu düşürüp kendi acıyor konulari
iste bizim ulkede cinsel aclik var sevgililer birbiriyle yatmiyor yatsa bile kirk dereden su getirip nazla niyazla yatiyor, cogu kadin erkek hala ailesinin evinde yasiyor- niyetlenseler bile ortam sıkıntısı olunuyor falan. ortalama bir bekar yurdum erkeginin şeyine kadın organi yilda üç degiyor mudur bilmem. haliyle oyle olunca libido tavan geziyorlar kuytuda kistirmaya calisiyorlar.Vallahi he Yengenc eskiden tüm erkekler istekli sanırdım bu kk dan sonra tüm düşüncem değişti
Yalvaranı, ağlayanı, ayılanı bayılanı var kocaları cinselliğe yanaşmıyor diye
iyi de daha adamla bile yatmamis. iyi aile kiziyim diye konu acmis yakin zamanda "cinsellik olmadan iliski olmaz mi" falan yazmis.Adam muhtemelen konu sahibi grup istiyor, agzini ariyor diye dusunup heveslenmis
Ahaha az daha yaninda baska kadinla, promosyonuyla beraber gidecekmisiyi de daha adamla bile yatmamis. iyi aile kiziyim diye konu acmis yakin zamanda "cinsellik olmadan iliski olmaz mi" falan yazmis.
yani daha bir erkekle bile yapmamisken böyle iki kadinli fantezilerin konusunu acmak bana komik geldi
bir de eski konusunda sey demis "erkekler konuyu hemen cinsellige getiriyor"
e sen ne yaptin pardon
Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokup sonra sen nasıl karpuz kabuğu istersin olmuş buMerhaba tadım çok kaçık olduğu için özetleyeceğim. Ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 28 yaşında ve dört aydır beraberiz. Şu ana kadar her şey güzel gidiyordu, gören herkesin tatlı, efendi çocuk dediği biri erkek arkadaşım.
Geçen günlerde eşcinsellik hakkında konuştuk dedi ki erkeklerin eşcinsel olması iğrenç ama kadınların olması normal geliyor. Hatta dedi ki bazı erkeklere lezbiyenler çok seksi geliyor. Biliyorum lezbiyen kategorisi var p@rn@larda ve bunu erkekler izliyor ama bana sapkınca geliyor cinsiyetin önemi yok benim için dedim.
Dün akşam konu konuyu açtı ve ne alakaysa evli bir çiftle birlikte olan bir kız arkadaşımdan bahsettim, evli çift için demek ki cinsel hayatlarına renk katmak için böyle bir şey yapmışlar diye yorumladı.
Tepkisini garip bulunca denemek için güleryüzlü bir şekilde ben istesem başka bir kadınla yapabilir miyiz diye sordum, olabilir dedi.
O andan sonra hatlar koptu benim için. Ayrıldığımızı söyleyip ayaklandım durmam için ısrar etti falan bir sürü olay oldu. Buraları geçiyorum.
Dedi ki bir erkekle asla olamaz böyle bir şeyi asla istemem ama sen istersen kadınla olabilir, sen istemezsen ben böyle bir şeyi talep etmem. Çok dürüst ve iyi biri normalde ama şimdi aklımda bir sürü soru işareti oldu. Bu adama güvenebilir miyim yarın öbür gün çocuklarımın babası yapabilir miyim bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ben abartıyor muyum yoksa düşünmeden hemen ayrılmam gereken bir konu mu anlayamıyorum artık.
Hangi erkek yatakta iki kadın teklif edildiğinde hayır der bilemiyorum.Derse de yalan söyler bence.Ama bence bu çocuk daha senle bile bir şeyler yaşamadan ileri şeyler düşünmeye başlamış.Bence erkek de ister ileride onun için çok fark etmez öyle fantezisi olabilir gibi geldi.
Kimseyi bilmem de ben koklatmam kocamı elalemin karılarına ya, sen de koklatmam diyorsan sal gitsin sapık dürzüyüMerhaba tadım çok kaçık olduğu için özetleyeceğim. Ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 28 yaşında ve dört aydır beraberiz. Şu ana kadar her şey güzel gidiyordu, gören herkesin tatlı, efendi çocuk dediği biri erkek arkadaşım.
Geçen günlerde eşcinsellik hakkında konuştuk dedi ki erkeklerin eşcinsel olması iğrenç ama kadınların olması normal geliyor. Hatta dedi ki bazı erkeklere lezbiyenler çok seksi geliyor. Biliyorum lezbiyen kategorisi var p@rn@larda ve bunu erkekler izliyor ama bana sapkınca geliyor cinsiyetin önemi yok benim için dedim.
Dün akşam konu konuyu açtı ve ne alakaysa evli bir çiftle birlikte olan bir kız arkadaşımdan bahsettim, evli çift için demek ki cinsel hayatlarına renk katmak için böyle bir şey yapmışlar diye yorumladı.
Tepkisini garip bulunca denemek için güleryüzlü bir şekilde ben istesem başka bir kadınla yapabilir miyiz diye sordum, olabilir dedi.
O andan sonra hatlar koptu benim için. Ayrıldığımızı söyleyip ayaklandım durmam için ısrar etti falan bir sürü olay oldu. Buraları geçiyorum.
Dedi ki bir erkekle asla olamaz böyle bir şeyi asla istemem ama sen istersen kadınla olabilir, sen istemezsen ben böyle bir şeyi talep etmem. Çok dürüst ve iyi biri normalde ama şimdi aklımda bir sürü soru işareti oldu. Bu adama güvenebilir miyim yarın öbür gün çocuklarımın babası yapabilir miyim bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ben abartıyor muyum yoksa düşünmeden hemen ayrılmam gereken bir konu mu anlayamıyorum artık.
Oh ne güzel. İki kadını yapacak ama erkek olursa olmayacak. Hadi oradan. Sende iki erkekli iste o zaman. Ay ne iğrenç düşünceler.Merhaba tadım çok kaçık olduğu için özetleyeceğim. Ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 28 yaşında ve dört aydır beraberiz. Şu ana kadar her şey güzel gidiyordu, gören herkesin tatlı, efendi çocuk dediği biri erkek arkadaşım.
Cinsellikle ilgili tabusu olanların aklında 7/24 bu tarz +18 muhabbetler döner zaten. Ama aktif cinsel hayatı olan biri oturup uzun uzun düşünmez, götten senaryolar kurmaziyi de daha adamla bile yatmamis. iyi aile kiziyim diye konu acmis yakin zamanda "cinsellik olmadan iliski olmaz mi" falan yazmis.
yani daha bir erkekle bile yapmamisken böyle iki kadinli fantezilerin konusunu acmak bana komik geldi
bir de eski konusunda sey demis "erkekler konuyu hemen cinsellige getiriyor"
e sen ne yaptin pardon
Evet biz de eşimle konuşmadık bu tarz şeyleri hatta ben sorsam saçmalama hayır der.Ama ben inanmam her erkek ister.Dediğim gibi çocuk ileride erkeğe hayır demiş ama sonraki dönemde erkeğe de evet der.Artık zaten ortalığın da çivisi çıktı.Evliligine, ilişkisine deger veren biri buna kolay kolay evet demez. Iki tarafta ilk defa boyle bir iliski turu deneyecekse bunun nasil etkisi olacagini kestiremezler. Bu tarz seyler fantazi kurmaya benzemez belki gerceklestiginde bir taraf pisman olacak ya da kendini kotu hissedecek ya da ikisi de oyle hissedecek ve evlilik bagi zedelenebilir ya da guven sarsilabilir yani pek cok etkisi olabilecegini dusunuyorum. Kafasi çalisan insan bunu dusunebilir.
11 yillik evliyim ne evliligimde ne eski ilişkilerimde 3. Kisi konusu iki tarafli da acilmadi boyle bir sey sormak benim aklima bile düşmedi hayatimda. Boyle fantazileri olmayan insanin tutup bunu anlatacagini, soracagini dusunmuyorum ben. Konu sahibinin icinde de var bir seyler belli ki.
Benim de aklıma şu fıkra geldi. Bi akşam Temel Dursunu arıyor "Ne yapıyorsun?" diyor Dursun "Hiiiç boş boş oturuyorum evde." Temel diyor ki "boşsan gel grup seks partisi yapalım" diyor Dursun "yaaaa kaç kişi olacağız? "Temel "Sen, ben bir de Fadime'yi getirirsen üç kişi oluruz"Eki Görüntüle 3668286 Benim de aklıma bu geldi
Kız bu neydi akşam akşamBenim de aklıma şu fıkra geldi. Bi akşam Temel Dursunu arıyor "Ne yapıyorsun?" diyor Dursun "Hiiiç boş boş oturuyorum evde." Temel diyor ki "boşsan gel grup seks partisi yapalım" diyor Dursun "yaaaa kaç kişi olacağız? "Temel "Sen, ben bir de Fadime'yi getirirsen üç kişi oluruz"
bu arada o düşünceyi bazı yerlerde ben de söylemişimdir,kız kıza en azından oluru var da erkek erkeğe nasıl yapıyolar aşırı itici dediğim anlar gözümde canlandı bi an.Merhaba tadım çok kaçık olduğu için özetleyeceğim. Ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 28 yaşında ve dört aydır beraberiz. Şu ana kadar her şey güzel gidiyordu, gören herkesin tatlı, efendi çocuk dediği biri erkek arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?