Erkek arkadaşımın anormal düşüncesi?

Adam muhtemelen konu sahibi grup istiyor, agzini ariyor diye dusunup heveslenmis

Vallahi he Yengenc eskiden tüm erkekler istekli sanırdım bu kk dan sonra tüm düşüncem değişti
Yalvaranı, ağlayanı, ayılanı bayılanı var kocaları cinselliğe yanaşmıyor diye
iste bizim ulkede cinsel aclik var sevgililer birbiriyle yatmiyor yatsa bile kirk dereden su getirip nazla niyazla yatiyor, cogu kadin erkek hala ailesinin evinde yasiyor- niyetlenseler bile ortam sıkıntısı olunuyor falan. ortalama bir bekar yurdum erkeginin şeyine kadın organi yilda üç degiyor mudur bilmem. haliyle oyle olunca libido tavan geziyorlar kuytuda kistirmaya calisiyorlar.
ama ayni evde yatakta hergün kadin olunca o iştah da gidiyordur demek ki

*yeni nesil zaten uygulamadan bulup yatan, fbuddy takilan, sevgilisiyle beraber yasayan kesimi kasdetmiyorum ben kendi kuşağımi bilirim.

Adam muhtemelen konu sahibi grup istiyor, agzini ariyor diye dusunup heveslenmis
iyi de daha adamla bile yatmamis. iyi aile kiziyim diye konu acmis yakin zamanda "cinsellik olmadan iliski olmaz mi" falan yazmis.
yani daha bir erkekle bile yapmamisken böyle iki kadinli fantezilerin konusunu acmak bana komik geldi
bir de eski konusunda sey demis "erkekler konuyu hemen cinsellige getiriyor"
e sen ne yaptin pardon

Ahaha az daha yaninda baska kadinla, promosyonuyla beraber gidecekmis

Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokup sonra sen nasıl karpuz kabuğu istersin olmuş bu

Özgüvensizlik. Kiskançlık. A sen varken aklima dahi gelmez, sen varken neden ihtiyac duyayim, sen varken bahsetmej dahi anlamsiz, sen varken, sen, sen, sen.. kendini degersiz hissetmissin. Bence buna calismalisin. Bu baska meselelerde de ayni bu sacmalikta iliskini bozmana yol acar. Bence :)

Evliligine, ilişkisine deger veren biri buna kolay kolay evet demez. Iki tarafta ilk defa boyle bir iliski turu deneyecekse bunun nasil etkisi olacagini kestiremezler. Bu tarz seyler fantazi kurmaya benzemez belki gerceklestiginde bir taraf pisman olacak ya da kendini kotu hissedecek ya da ikisi de oyle hissedecek ve evlilik bagi zedelenebilir ya da guven sarsilabilir yani pek cok etkisi olabilecegini dusunuyorum. Kafasi çalisan insan bunu dusunebilir.

11 yillik evliyim ne evliligimde ne eski ilişkilerimde 3. Kisi konusu iki tarafli da acilmadi boyle bir sey sormak benim aklima bile düşmedi hayatimda. Boyle fantazileri olmayan insanin tutup bunu anlatacagini, soracagini dusunmuyorum ben. Konu sahibinin icinde de var bir seyler belli ki.

Kimseyi bilmem de ben koklatmam kocamı elalemin karılarına ya, sen de koklatmam diyorsan sal gitsin sapık dürzüyü

Sen istersen kadınla olabilir diyor bir de. Güya senin zevkini düşünüyor, azıcık ucundan ben de tadına bakarım diyemiyor. Bir de bütün bunlar olurken üçüncü kişinin erkek olmasını istemeyecek kadar errrkek biri. Totosu kıymetli.

Kk'da okumuştum, görücü usulü tanıştırılıyorlardı, evlilikten sonraki cinsel hayatları hakkında konuşurken adam kadına seni evde tasmayla gezdirebilir miyim diyordu yani şimdi bu adamın fantezisini düşününce konudaki iki kadın fantezisi daha kabul edilebilir geldi.(kendi adıma konuşuyorum,yani bana kabul edilebilir geldi oo beybi)

Bana çok ters ben böyle biriyle yapamam zira düşünce tarzıma ve inancıma uygun değil ama kalkıpta partnerimede ister misin diye sormam, soruyorsam alacağım cevaptan rahatsız olmamam lazım... kaldı ki " benim arkadaşım var" demişsiniz adamda sizin için normal olduğunu düşünmüş malesef...

Oh ne güzel. İki kadını yapacak ama erkek olursa olmayacak. Hadi oradan. Sende iki erkekli iste o zaman. Ay ne iğrenç düşünceler.

Cinsellikle ilgili tabusu olanların aklında 7/24 bu tarz +18 muhabbetler döner zaten. Ama aktif cinsel hayatı olan biri oturup uzun uzun düşünmez, götten senaryolar kurmaz

Evet biz de eşimle konuşmadık bu tarz şeyleri hatta ben sorsam saçmalama hayır der.Ama ben inanmam her erkek ister.Dediğim gibi çocuk ileride erkeğe hayır demiş ama sonraki dönemde erkeğe de evet der.Artık zaten ortalığın da çivisi çıktı.

Üyelik iptali gelmiş de, ben sorun ne anlamadım. Burdan bakınca tam tencere kapak gibi görünüyorsunuz oysa ki...

Benim de aklıma şu fıkra geldi. Bi akşam Temel Dursunu arıyor "Ne yapıyorsun?" diyor Dursun "Hiiiç boş boş oturuyorum evde." Temel diyor ki "boşsan gel grup seks partisi yapalım" diyor Dursun "yaaaa kaç kişi olacağız? "Temel "Sen, ben bir de Fadime'yi getirirsen üç kişi oluruz"

Kız bu neydi akşam akşam

bu arada o düşünceyi bazı yerlerde ben de söylemişimdir,kız kıza en azından oluru var da erkek erkeğe nasıl yapıyolar aşırı itici dediğim anlar gözümde canlandı bi an.

erkek arkadaşınız fazla dürüstmüş çocuğa ne diyeceğimi bilemedim ama bu cevap hoşunuza gitmesede size içinden geçeni söylemiş duygusal olarak baktığınızda evet itici bir şey ama mantıksal baktığınızda içinden ne geçerse söylüyor çok dobra ve dürüst. ayrıca teklif ondan gelmemiş sizden gitmiş(zarf atsanızda) karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…