Erkek arkadaşımın anormal düşüncesi?

yani cok sacma cidden. "evlendikten sonra boyle teklifle gelse bosanirim ondan sordum" demissin yukarilarda ama bu da cok sacma. kimin kocasi yapmis da senin kocan yapsin böyle bir yeklifi? adam boyle biri mi de yakistirdin yani ne sacma cidden
iyi olmus ayrildigin bosver
adam da daha düzgün bir kadin bulur elbet koca ülkede kadin kıtlığı yok ya
Sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğüm için sanki her şeyi konuşur birçok şey paylaşırsak evlendikten sonra bir sorun olmaz sanıyorum ama çok saçma bir düşünce.
herseyi konussan da ayni evin icine girince, yillar gecince vs sanki hersey ayni kalacak
kitap mi bu? insanlarin da hayati degisir bakisi degisir psikolojisi degisir
benim anneme sorsaydin daha gencken "cocuklarina bagirir misin anne olunca?" diye "asla bagirmam" derdi misal. ama çocukluğumuzda cokca kere bagirmisti.
ya da evlenmeden erkege sor "haftada ortalama kac ilişki senin icin normal, on sevisme hakkinda ne dusunuyorsun" de alayi ön sevisme olmadan olmaz, kadini hazırlamak lazim, haftada en az 4 falan derler. gel gör ki kkda acilan konularda yataktan uzaklasan, opmeyi onsevismeden sayip kadini hazırlamadan ise girisen kocalarla dolu.
ya da sana sorsak "evlenince es ailesine karsi nasil olursun, evinde agirlamak ister misin" diye "tabii ki nasil benim ailem geliyorsa onlari da beklerim" dersin ama surecte gorumcenin bir iki seyine gicik olursun cocugunun dogumgunune bile çağırmazsin.
evlenmeden once aylarca yillarca konus yani neyine yarar
cidden davranisiniz olgunluktan uzak ve cok sacma.
kendi iliskilerinizi sabote ediyorsunuz
insallah geri barismazsiniz da adam kurtulur bu iliskiden

Ya da içten içe istiyorsunuz ama bunu kendinize yediremediğiniz için keskin bir biçimde karşı duruyorsunuz ben homofobiklerin büyük çoğunluğunun böyle olduğunu düşünüyorum yoksa akıl mantık işi değil başkasının sex hayatıyla ilgilenip sonra bundan nefret etmek banane kim kimle yatakta napıyosa yapsın ben yapmam yapandan da nefret edecek kadar bu konuya mesai harcayıp düşünmem

Ne çok kaşınmışsın sen de

Ben böyle bir soru sormam da hadi sordum diyelim eşime eşim de kadınla olur ama erkekle olmaz diye bir cevap verdi ben de aynı cevabı verirdim haklısın hayatım insan eşini paylaşamıyor ama kendisini paylaşabilir ben de ikinci erkeği isterim ama ikinci kadını istemem vb bir cevap verir kudurturdum onu.
Ha bu konuşmalar zaten toptan ahlaksiz orası ayrı

Vallahi he Yengenc eskiden tüm erkekler istekli sanırdım bu kk dan sonra tüm düşüncem değişti
Yalvaranı, ağlayanı, ayılanı bayılanı var kocaları cinselliğe yanaşmıyor diye

E adama bir noktada fantezisini sormussunuz, o da soylemis. Iki kadinli grup seks fantezisi sadece sevgilinizde mi var? Her cinsel fantezi gercek hayata dokulmez.

Yani yaptığınız çok saçma. Cidden hicbir mantigi yok. Tam tersi adam sizi grup pesinde sansa daha mi mutlu olacaktınız?

Ay ben yaptim onu

Ya kızım sen iyi misin? Ne bu sapıkça fantaziler? Nasıl sevgiline böyle konular açıyorsun? Adam da ayrı sapık. İğrençlik. Tam birbirinize göresiniz sakın ayrılmayın da başka insanların karşısına çıkmayın.

Bir aksam otururken iki kadınlı grup yapalım dedi. Hayır dedim, baktım mevzu uzuyor. Tamam ama benim de fantezim var; iki erkekli grup seks istiyorum ama kendi partnerimin de şaapılmasını istiyorum, bu beni çok heyecanlandırıyor, önce bunu yaparsak söz veriyorum üç kadınlı bile grup yaparız dedim. Güldü, tamam bunu yapacak erkeği on dakika içinde bul yaparım dedi. Söz mü dedim söz dedi. Tamam, boyle bir seyi kabul edecek bir arkadasim var dedim.

Telefonumu çıkarttım, en yakın erkek arkadaşımı buldum. Beni tanıdığı için böyle bir şeyle ararsam lya bişiler yapıyor diye durumu bozuntuya vermez Bak arıyorum dedim bu bir durdu. Ararsam dönüşü yok dedim arama ekranına geldim. Uzandı telefonu aldı, sen manyaksın dedi, bir daha da grup lafı geçmedi. Adam grup seks yolunda çok affedersiniz dötü kaybetme tehlikesini görünce fantezisi bitiverdi ahshf

Ay keske uyeliginizi iptal etmeden yakalasaydim sizi, evli bi ciftle grup se*s yapan arkadasinizin bu hikayeyi size anlatmasi akla hic yatkin gelmedi, once onu bi soyleyim, burada siz ya agiz aramak icin bir hikaye uydurdunuz ya da diger arkadas dediginiz o 3.tekil sahis se*s yapmakla ovunen skor pesinde kosan bir gerizekali.

4 Ayda bir erkekle bu denli fantezileri konusacak sohbete erismenizde bir hayli garip, hem cok ahlaksiz bulup hemde bu sohbeti etmekte beyis gormemeniz cok celiskili.

Cok oksimoron bir hikaye nereden tutsan elinde kaliyor.

Erkek arkadasinizi terketmeniz iyi olmus, kurtulmus garibim, insanlarin baskalarina zarar vermedigi surece fantezileri olmasi bence anormal birsey degil.

Hangi erkek yatakta iki kadın teklif edildiğinde hayır der bilemiyorum.Derse de yalan söyler bence.Ama bence bu çocuk daha senle bile bir şeyler yaşamadan ileri şeyler düşünmeye başlamış.Bence erkek de ister ileride onun için çok fark etmez öyle fantezisi olabilir gibi geldi.

fantezisini de sormamis ki adam soylesin
israrla yok gayler hakkinda ne dusunuyorsun yok lezbiyenler hakkinda ne dusunuyorsun yok arkadasim evli cifte üçüncü oldu onlarin da evliliğine renk gelmis vs vs esegin aklina karpuz kabugu düşürüp kendi acıyor konulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…