Erkek arkadaşımın bizde kalması

Sevgilin olmasından ziyade bi erkek arkadaşının da bence sizde kalması hoş değil.
Yani bence değil aslında, bu tür şeyler bizim toplumumuzda hoş karşılanan şeyler değil.
Daha sonra baban onun aslında sevgilin olduğunu öğrenince de gıcık olabilir bi de tabi.
Bence kalmasın.

Bence de hoş olmaz.
Yani annen ne olduğunu bildiğinden her hareketine dikkat etmeye çalışacak. Tabiri caizse diken üstünde.
Baban ultra cool olacak.
Adam aile içinde belki duymasını istemediğin bir olaya şahit olacak.
Sonra baban gerceği öğrenince annene de sana da kızacak, kandırıldım diyecek.
Sonra ayıkla pirincin taşını
Çok mu negatifim neyim

Bence gelip kalsınlar , her ikisine de ayıracak odanız varsa tabi:)

Ha zaten yakın zamanda sevgili olduğunuzdan bahsedecekseniz , o zaman kendini kandırılmış hissedebilir baban , hoş olmaz .

Tanışıyor olsalar belki ama daha ilk tanışmada evde kalması garip bence. Ne sevgilin rahat olur, ne baban, dolayısıyla ne de siz. Ya sevgilin olduğunu henüz söyleme ya da başka bir yerde kalsin bence.

Ya bir evin içinde anne var baba var , 3 öğrenci var biri kızları ... Bu tablonun nesi yakışıksız ben anlamadım ?

Annen sevgilin olduğunu bildiği için haklı , tedirgin .

Adamcağızın da arkasından iş çevriliyor gibi .

Onun dışında sorun yokmuş aslında

bence gündüzleri tez çalışması yapın akşam ise sevgilin otelde kalsın .

esasen annen bilmese ya da herkes bilse sorun yok da

anne şimdi kaş göz vs yapar mı acaba

benim sevgilim bize gelip annem ve babam ile oturup kalmıştı vs

hoş gece gelip kaldı da ama biz o zaman birlikte yaşıyorduk ailem de biliyordu tabii

sizde kalmasa nerede kalacak çocuk

herkes otel demiş de yani maddi olarak ve mekansal olarak uygun mu

Bilemiyorum.
Bu durumda istemeyebilirdim.
Arkadaş ayağına tanıştırıp bak bu benim manitom derse kızım çok yüksek ihtimalle ulan ne iş güzar uyanık çocuk yapmışım derdim.

Tabi bunun dışında bir erkek niye bir kızın evinde kalamaz ben anlamadım.

Yani ailenle paylaştığın ev olmasa hadi neyse de baban yarın öbür gün tepki gösterebilir sen beni kandırdın falan diye. Kalabiliyorsa başka bir yerde kalsın. Ve ev müsait mi tabi o da var, nerede yatacak misafir sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…