Erkek arkadaşımın bizde kalması

Orada ironi yaptım, ebeveynler kızlarına yasak koyduklarında arlı namuslu olduğuna sanıyor ve herşeyi şeffaf yaşayan yani göz önünde yaşayanları genişlikle suçluyor, genel toplum yapısı bu yönde. Oysa etrafımızda çoğu genç kızın ailesinden gizli de olsa sevgilisi vardır ve çoğu gizli yerlerde buluşup gayet de sarılır öpüşür. İşte gizli olsun, göz önünde olmasın da ne olursa olsun mantığı. Onu vurguladım, aslında konuyla çok ilişikliydi.

Ablamın eşiyle 6 yıl flört dönemi oldu ve işin ciddiye bindiği son birkaç yılda eniştem bir kaç kez bizde zaruri sebeplerle kaldı. . Belki dışardan çok geniş mezheplilik gibi gelebilir ama bizim için normaldi bunlar. Haa öyle açık seçik insanlar değiliz, gayet de dinimizi yaşayan kişileriz. Ama sonuçta ablam hiç gidip eniştemle başbaşa bir evde kalmadı, orada burada gizlice işler çevirmedi, tüm mahalle kızlarının ilişkisini bilirken annem saf saf kızımın sevgilisi yok sanmadı ve milletin kızlarına namus bekçiliği yapmadı, anne babamın yanında gayet normal takıldılar. İçleri rahattı o açıdan. Benim de kızım ilişkisini benim yanımda yaşasın, gizlice tatillere gitmesin, sevgilisi olursa bileyim, tanıyayım, konuşabileyim. Bu çok önemli benim için. Ayrıca konu sahibininki gibi bir durum olursa evde kalmasına birşey demem ama olay bu durumda benim için ciddidir. Öyle her önüne çıkanı da tabiiki eve getiremez, ciddi düşündüğünü sadece.

Kime göre geçerli bir açıklama yahu (=
Sen zaten kalması gerektiğine odaklanmışsın, böyle olmalı diye söyleniyorsun. Sen karşıla o zaman parayı.
O kadar uğraşacaksa bir fedakarlık yapması gerekiyor değil mi?
Ailen izin vermeseydi evde kalmasına ne yapacaktı? Kapında mı yatacaktı?
Bu kadar da üste çıkma çabası olunmaz ki.

..

Garip olan şu ki, arkadaş sevgilisini hani tanıştırma ya da ciddi nedenden getirmiyor. Ders için getiriyor ve orada kalıyor.
Sizin dediğiniz gibi iş ciddiye binince aile enişten olacağının farkında değil mi (=

Eve giren kalan namussuz demiyoruz (en azından ben). Sadece bahsettiğim bir saygınlık var bir çekingenlik olmalı erkek de. Ne olursa olsun, kızın ailesi ile yüz göz olunmamalı evlenmeden önce.
Derdim var köşesinde neler okuyoruz, gelin diye paspas yapılan da var şiddet gören de. İşte hiç bir erkeği tanıyamıyor sun.
Evlendikten sonra o kadar çok değişenler var ki.

Tabi ki dileğim, arkadaşın sevdiği adamın öyle olmaması.

Evet Can'ım ya şaşırmaya gerek yok zira Kanada'da ya da o tarz bir yerdefalan yaşamıyoruz :) bu arada hoş geldin yok ne zamandır gene mi çamur attılar sana

gelsin kalsın hiç sıkıntı yok hatta daha bile iyi baban baştan görür oturmasını kalkmasını, düzgün efendi insansa zaten babana kendisini şimdiden sevdirmiş olur.

hatta belki de daha iyi olacaktır babanla iyi anlaşırsa sonuçta baska odada yatacak aile evi ne sıkıntı olacak ne güzel.
gidip başka yerde kalabilirdiniz de o daha sakıncalı.

boşver hiç takma olumsuz yorumları baban sorun yok dediyse iş bitmiştir.

Sorun herşeyi açık anlatmaması bazı şeyleri sonradan açıklıyor.İnsanın kafası karışıyor bu durumda.Birde herşeyi benimle yatacak mı cümlesine bağlıyor ya .Kaç kere söyledi sayısını unuttum.Kimsenin aklından böyle bir şey geçtiğini sanmıyorum.

Ciddi bir adım olmadan evde kalacak kadar aileyle bu kadar samimi olunması bana göre değil bilmiyorum herkesin görüşü kendine.Gerçi sonradan anlatıyor aile dostuyuz tanışıyoruz diye.Babası tam olarak ne biliyor onuda anlamış değilim hem hoşlandığımızı biliyor ama sevgili olduğumuzu bilmiyor??

Son düzenleme:
Gerçekten çok mantıklı ben karşılarım. Bunu daha önce nasıl düşünemedim. Teşekkür ederim zihnimi açtınız. Şuan beni sirkeleseniz 200 lira anca çıkar. Sizin dediğiniz şeyleri nasıl yapabilirim ?
Neyse boşverin evimizin önü park orda yatılabilir en kötü ihtimalle çünkü uyurken babamla yüz göz olmasını istemem.
Belki kalmaması konusunda haklısınız ama olmaması gereken düşüncelerle yaklaşılıyor.

Son düzenleme:
Aile dostuyum dediğim mesajı çok rica ediyorum bana bulabilir misiniz ? Böyle bişeyi uydurup yazacağımı sanmıyorum da. Sadece babasıyla babam arasında küçük bi alışveriş oldu.
He benimle mi yatacak cümlesine gelince bi bakın isterseniz neler yazmışlar, bana özelden bile mesaj geliyor dikkat et canım sana yakınlaşmaya çalışabilir... diye. Ne alaka yani salak mı orda anamın babamın yanında yapacak bunu.

Haklısınız o da değişir bende değişirim de. Bu konuyla bağdaştıramadım.
Hem zaten o çok çekiniyor. Bizde kalırsın dediğimde hayır ben bulurum kalacak bi yer dedi. Bulurum dediği yeride biliyorum dışarda sabaha kadar beklicek. Bilmediği yerde neyi bulacak. Zaten akşam otobüsten inecek ne ara bulacak. Babamın gönlü razı olur mu onunda evladı var.

bağnaz gerikafali tutuk zihinli olmaya gerek yok ne var bunda? ya nasa uzaylilarla iletisim kuracak nerdeyse biz varligimizi sorgulayacagimiza hala bu ulkede yok namustur yok bilmem nedir salak salak işlerle ugrasiyoruz.gelsin kalsin bence

T

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…