Erkek arkadaşımın bizde kalması

Bence de kalsa bisey olacağı yok. Baba ogrense ne olacak. Tanışmaları daha az gerilimli olur. O zaman arkadaşlık der geçersinz.
Tek düşündüğüm annen. Diken üstünde oturur hakikaten. Anneni ikna edersen kalsin bence. Hem öğrenci insansız, otel fiyatları uçuk, yazık valla. Çoğumuz olduk öğrenci. Ev varken harcamayin para.

Reactions: KV_
Kızlar zaten biraz anlasın diye bu şekilde bişey yapmayı düşünmüştüm. Ayrıca erkek kardeşim var onunla birlikte kalsalar ne olacak ki ?

Bir de kandırmak olarak bakmaz bence babam sonuçta 4 senedir birbirimizi tanıyoruz ama 2 senedir birlikteyiz babam belki sonrada bişeyler olmuştur diye düşünebilir. Kardeşim benim yanıma geldiğinde onu günlerce evinde ağırlıyor, ben onların memleketine gittiğimde ailesi beni ağırladı. Bu seferde ben onu ağırlamak istedim, hem babamda sorun olmaz dedi ama işte annem içime kurt düşürdü :)

Bence uygun olmaz gibi.Buna müsade eden kişi...Onlarda kalmanıza da bişey demez.Sanki babanızın iyi niyeti suistimal edilmiş gibi olur ve sevgilinize iyi gözle bakmayabilir bir daha ve annenizde ev içinde bi hareketinden gıcık kaparsa bir daha sizinde görüşmenizi istemeyebilir.Durduk yere işler bozulur.İşi gücü var ise sevgilinin artık karşısına çıkacak durumdaysa askerligide yapmışsa direk tanıştır.Yok daha okul bitmedi askerlik de yapmadı diyorsan.İşler daha sonra sarpa sarabilir.

bence bi sakıncası yok.

ama gittikten sonra babana direk baba o benim aslında sevgilim deme.

daha sonradan anlat; o zamanlarda arkadaştık falan dersin.

bence bi sakıncası yok.

ama gittikten sonra babana direk baba o benim aslında sevgilim deme.

daha sonradan anlat; o zamanlarda arkadaştık falan dersin.
Yok zaten o 6 ay sonra mezun olacak ve sonra da askerlik durumu var o zamana kadar bişey söylemeyi düşünmüyoruz. Sadece babam tanısın istiyorum

Reactions: KV_
baban sonradan sorun cikarabilir, siz baska okullardan birlikte nasil odev aliyorsunuz ben orasina takildim???

Evde yanlış bi hareket yapacak oadar birlikte olmayız ki. O akşam 8 gibi bizde olur bir yemek yeriz, çay vs derken gece olur. Sonra uyuyup sabah kalkıp fabrikaya gideriz ve işimiz bitince gider diye düşündüm.

baban sonradan sorun cikarabilir, siz baska okullardan birlikte nasil odev aliyorsunuz ben orasina takildim???
Biz aynı okuldayız. Memleketlerimiz farklı. Onun dersi hiç kalmadı sadece bizim fakültede 6 aylık iş yeri eğitimi diye bişey var o uzadı. Onuda memleketinde yapıyor. Birde bitirme tezi kaldı işte onları hallettikten sonra mezun olacak

Evde yanlış bi hareket yapacak oadar birlikte olmayız ki. O akşam 8 gibi bizde olur bir yemek yeriz, çay vs derken gece olur. Sonra uyuyup sabah kalkıp fabrikaya gideriz ve işimiz bitince gider diye düşündüm.
bir lafından sözünden hazetmez annen belki uygun bulmuyor demekki ondan dedim bişey yapmasa da annen bişey çıkartırsa.

Işte bende şuan ona otelde kal diyemem biliyorum çünkü o kadar parası olmaz istese tabiki ailesi verir ama onlarda şimdi yeni bir ev aldılar kredi borcu kardeşinin dersanesi vs baya sıkışıklar böyle bişey talep etmesini ondan bekleyemem hem krediside kesiliyor bu ay. Ekim ayında iş yeri eğitiminden para alacak o zaman olabilseydi otelde kalırdı.

bir lafından sözünden hazetmez annen belki uygun bulmuyor demekki ondan dedim bişey yapmasa da annen bişey çıkartırsa.
Yok anneminde babamında istediği gibi insan ondan şüphem yok. Sonuçta bizde yatmasada yemeğe gelecek, babamın iş yerine gidecek orda da kötü bişey olabilir. Üstelik benim ona en çok güvendiğim konudur bu nerde nasıl davranması gerektiğini iyi bilen olgun bir insan.

Tamam madem öyle tanıştırın gitsin.Aradan çıkmış olur bahaneyle

Baban sorun olmaz dediyse anneni tavlamaya bak :)

Dediğin gibi sonradan aşka dönüştü ayağı yaparsınız

Baban sorun olmaz dediyse anneni tavlamaya bak :)

Dediğin gibi sonradan aşka dönüştü ayağı yaparsınız
Babama öyle yapcaz mecbur, şimdi kimselere vermem seni diyor :) annemde gelsin oturalım diyor, sadece kalması hoş olmaz bence ama sen bilirsin dedi. Ama sabahtan beri benim içim içimi yiyor öyle dedi diye.

Benim eşimde eskiden sıkça bizde kalırdı hiçte sorun olmadı 13 senelik evliyiz şimdi, bence daha iyi aile iyice tanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…