Erkek arkadaşımın bizde kalması

Plan guzel. Arkadas olrak tanistirinca on yargisiz olur baban. Ama asla ayni evde kalmamalisiniz. Baban kendini kandirildi hisseder. Hem zaten inan bana " uygun dusmez" adi altinda baska bi evde kalsa sevgilin, ilerde arti puan olur babanin gozunde.

Plan guzel. Arkadas olrak tanistirinca on yargisiz olur baban. Ama asla ayni evde kalmamalisiniz. Baban kendini kandirildi hisseder. Hem zaten inan bana " uygun dusmez" adi altinda baska bi evde kalsa sevgilin, ilerde arti puan olur babanin gozunde.
Benim anlamadığım şey neden uygunsuz olduğu bunu açıklarsanız bende ona göre bi yol çizebilirim.
Ayrıca babama o zaman o benim sevgilimdi demem hiç bir zaman sonradan sevgili olduk diyebilirim. Zaten babamda sormaz hangi tarihte başladınız diye.

fattylamb94 bu yorum yapan arkadaşın yorumuna harfiyen katılıyorum..sonradan sevgili olduk demek yerine artı puan toplamak için bu şekilde daha iyi bir fikir bencede..

fattylamb94 bu yorum yapan arkadaşın yorumuna harfiyen katılıyorum..sonradan sevgili olduk demek yerine artı puan toplamak için bu şekilde daha iyi bir fikir bencede..
Mantığım alsa sizin dediğinizi yaparım ama neden bizde yiyip içebiliyorda 5 6 saat yatamıyor ? Anlamadığım konu bu. Annemede soramadım neden böyle düşündüğünü.

Mantığım alsa sizin dediğinizi yaparım ama neden bizde yiyip içebiliyorda 5 6 saat yatamıyor ? Anlamadığım konu bu. Annemede soramadım neden böyle düşündüğünü.

Bu konu fikir ayrılığına girer..
Herkesin düşüncesi ve savunduğu fikrin gerekçesi bile farklıdır..Ama genelde hoş karşılanmaz işte..

Bana göre hoş olmayan nokta şu : Şu an o senin sevgilin ve o sıfatla orada kalacak (hatta hiç kimse bilmese bile sen biliyorsun sonuçta) Ve evlilik olmadıkça aynı evde kalmak,ileride doğabilecek sorunları beraberinde getirir.. Gün gelir ayrılırsın,bunu bilen duyan gören laf eder belki senin ciddi olacak başka bir ilişkin zedelenir..Ya da çocuğun ailesi hoş bakmaz sana ve ailene,daha ortada bişey yok bide evinde kaldı oğlumuz bu ne rahatlık! diye..Veya benzeri durumlar..

Hani kızların bir ağırlığı olmalı ya o hesap..Bunlar benim fikirlerim

Bence kalabilir yani ne olacak sanki.
Babanız nasıl olsa bilmiyormuş öğrendiğinde de sonradan başladı falan dersiniz.Ha yalan söylemek etik olmaz belki ama tek çözümü bu bence.

Benim ailem, sevgilim(şimdiki eşim) tanışmaya geldiğinde akşam yemeğinden sonra müsade isteyince bizde kalmasını teklif etti otele gideceği için ama o kabul etmemiş gitmişti. Yani bence siz de bi şey demeyin babanız kal burda falan derse de sevgilinize bırakın bence...

Ailesi eğer öyle düşünse bence beni evlerinde ağırlamazlardı. Ben onlardan saygı ve sevgi gördüm. Hiç yapmacık da değillerdi. Annesi bana kızım olmasını isterdim, ne olursa olsun seni öyle görüyoruz dedi. Ve annesi çok muhafazakar bi insan olmasına rağmen beni evinde yatırdı. Kendisi kız yurdunda çalışıyor bana ordan bir yerde ayarlayabilirdi. Hem o tür iftirayı atacak kişiler şunu düşünmez mi "Bunlar zaten başka bi şehirde birlikte okuyolar orda zaten çocuğun kötü bi niyeti varsa gerçekleştirirdi, bunu annesinin babasının yanında yapmayı mı tercih etti" demezler mi

Babam zaten bana bunu söyleyen arkadaşın da kardeşinle kalır gelin tabi dedi. Sonuçta benim sevgilimden 1 yaş küçük erkek kardeşim var. Ne olabilir ki birlikte yatsalar

Reactions: KV_
Daha neler

Babam zaten bana bunu söyleyen arkadaşın da kardeşinle kalır gelin tabi dedi. Sonuçta benim sevgilimden 1 yaş küçük erkek kardeşim var. Ne olabilir ki birlikte yatsalar
Bence de sorun yok. Benim de erkek kardeşim vardı onlar da birlikte kalacaktı bizimkiler çok ısrar etti ama eşim rahat edemem diye gitti.

Ben olabilecek 1-2 ihtimali söyledim sadece..Başka durumlarda olabilir,bu yaşanan çevreye kişilere göre değişebilir..Herşeyden önce,annende babana karşı zor durumda kalabilir..Sen sonradan sevgili olduğunuzu söylesen bile,baba o eski toprak yani,yemez..

Ayrıca madem kalması sence normal ve karşıt görüşe aklın yatmıyor o zaman anneni ikna et ve kalsın..Sor annene neden olmaz dediğini,bir de birinci ağızdan dinle neden olmayacağını..

Bence de sorun yok. Benim de erkek kardeşim vardı onlar da birlikte kalacaktı bizimkiler çok ısrar etti ama eşim rahat edemem diye gitti.
Çocuk bizim yaşadığımız yere hayatında hiç gelmemiş sayılır. Bir tek lisedeyken geziye gelmiş. Oturduğumuz semtte zaten bir tane otel, pansiyon, günlük kiralık daire bulamaz. Başka yere gitse ulaşımı nasıl sağlayacak. Hadi hepsini geçtim gece 12 1 de gitse bi yer bulup sabahın 6sında hiç bilmediği yere nasıl gelecek. Ben bile otobüsle nasıl gideceğimi bilmezken.

Annem ilk önce hoş olmaz dedi sonra sen bilirsin dedi. Zaten bana bıraktı. Benimde gece gece aklıma takıldı işte ama hiç bir sebep mantıklı gelmiyor. Ilerde ayrılsak bile o bunun lafını sözünü yapacak bi insan değil. He babamın yememe durumuna gelince zaten hiç bir zaman babama 'sevgili' kelimesini kullanmam. Arkadaşım, konuşuyoruz derim.

Yarin birgun ortaya cikacak elbet sevgili oldugunuz babanin bi durumu kabullenmesi zor olacak abes Olan durum da bana yanlis geliyor bir anne olarak dusunuyorum kizimin boyle birsey yapmasi hosuma gitmezdi
Yani ayıp bişey diyorsunuz ama o hoşunuza gitmeyen şeyi cidden anlayamadım ve çok merak ediyorum. Muhtemelen sizin hoşunuza gitmeyen şey anneminde içinde var ki öyle bişey söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…