Erkek arkadaşımın bizde kalması

Evde kalabilir neden kalmasın ki üslubuna oturup kalkmasın dikkat etsin yeter ağır başlı dursun babanın yanında yeterli.

Bence kalmaması gerekiyor.
Sonuçta ailenin bir onuru var. Hani o çocukla evlendiğinde ilerleyen zaman da (ki tanımıyorum ama genel anlamda diyorum),- hiç tanımadığı birileri bile sizin evde kalıyor- gibi sözleri duyabilirsin.
Ayrıca, evde kalması sonucunda baban onu arkadaşın olarak görüp sonra sevgili olduğunu duyunca, başka bir şey yaptığını düşünür.
Vb çok olaylar var
Çevresel faktörleri saymıyorum bile.

İşte burda çok sapık düşünceler gördüm. Onları duyduktan sonra kararsız kaldım. Çevremde de bu kadar ahlaksız düşünen biri varsa yanlış mı anlar acaba dedim.

çevrede sapık düşünenler ailenizi ne kadar etkiler ona göre değişir bence bu durum.
çok yakın arkadaşım (erkek) bulunduğum şehre sınava girmek için geldi, ananemler köyde yaşıyor normalde ama merkezde de evleri var, genelde boş duruyor orada kaldık. kuzenim de bizimle beraber kaldı. mahallede beraber de gezdik, hatta karşı komşunun ağacından meyve bile topladı arkadaşım, kimse bana bişey söylemedi. arkamdan konuştularsa da ruhlarının çirkinliğidir.
ben çevreyi pek sallamayan birisi olduğum için senin durumunda da bişey demezdim sanırım. annenin babanın haberi ve rızası varsa kötü düşünceli insanları es geç.

Alt tarafi cocuk evde bir odada yatacak, sonra odevini yapip gidecek...millet amma seyler yazmis, namus, toplum, seref, aile...amma abarttiniz yahu, universite odevinde bile milletin akli uckura gidiyor. Zaten konu ne olursa olsun bizim milletin akli namus + uckura gidiyor neden bu kadar sasirdiysam1!!!

21 sayfadan şunu anladım ki, Türkiye bıraktığımdan beter halde. Türk toplum kafası = ç.k kafası vara yoğa uçkur bir şekilde geliyor karışıyor.

Bence de kalmasında sakınca yok..
Benim eşim daha sevgiliyken gelip kalırdı,nişanlıyken de kaldı. Babamlar hiç sorun yapmadı.
Zamanı gelince uygun şekilde duygusal bağınız olduğunu söylersin.

Evet bişey demezdi evimize gelen misafire hiç bir zaman otele git kal demedi babam diyeceğinide sanmıyorum.

Ama işte orada baban kandırılmış olacak .Sen normal arkadaşım diyeceksin ama değil sevgilin.Aile yapıları farklı aileniz sevgilinizin evde kalmasına sorun çıkarmayacak insanlarsa açık açık söylemelisiniz yok değillerse de kendine kalacak başka yer bulmalı.Sizi zor durumda bırakmamalı.Annenizin yorumundan da geleneksel düşündüğü ortaya çıkıyor.

Olayları başka yerlere çekmişsiniz kastettiğim buydu.Yanlış anlama olduysa da özür dilerim.Sizde olması gerektiği gibi sevgililerinizi ailenizle tanıştırmışsınız .Sonuçta onlar evde yatıya kalmamışlardır.Görüşüp evlerine geri gitmişlerdir.

Sevgilim o kadar saçma düşünecek kadar cahil bir insan değil çok şükür.
Babam ne düşünür çok merak ettim.

21 sayfadan şunu anladım ki, Türkiye bıraktığımdan beter halde. Türk toplum kafası = ç.k kafası vara yoğa uçkur bir şekilde geliyor karışıyor.

Bazen diyorum benim ailem ben farklı yerde yaşıyoruz herhalde.

Ben evlenmeden aynı evde yaşadım 1-2 yıl ailem ya da biri namussuz demedi.

Ya da eşim sen evlenmeden aynı eve geldn benimle ahlaksız demedi.

Ama şöyle bir bakıyorum alt tarafı çocuk 1-2 gün gelip kalacak ödev için o da.Nasıl bir bakış açısıdır. Herkese uyku ilacı verip sevişecek misiniz düzeyinde cevaplar var.
Şoktayım

Kesinlikle size sonuna kadar katılıyorum.
Allah aşkına insanın o heycanla aklına öyle şeyler mi gelir ya. Üstelik okuduğumuz şehirde evlerimiz çok yakın istesek 4 senedir bişeyler olurdu heralde. Çocuk fantazi sever mi evde 6 kişi varken her odada 2 kişi yatarken sapıklık yapacak !!

Ben de şok oldum valla bu kadar sapıkça düşünebilen insanlar olduğunu bilmiyordum.

Hala normal arkadaşa sevgiliye takılıyorsunuz. Diyorum ki babam biliyor az çok ama anlamıyorsunuz sanırım.

Sevgilim o kadar saçma düşünecek kadar cahil bir insan değil çok şükür.
Babam ne düşünür çok merak ettim.

İnsanlar zamanla çok değişiyor hele de canını acıttığında .
Hayat çok zor .
bunu cahillikle saçmalıkla ilgisi yok. Sayfa 22 ulaşmış; yarısı kalmamalı diyor. Düşün ki onlarında çocukları olacak ve kayınvalide olacaklar. (ben de).
Biraz daha geniş düşün.
Şu da var, sen de çok da bizden farklı düşünen bir ailede yaşamıyorsun malum annen bile karşı ise baban bise ne olur düşünemiyorum.

Haklı olabilirsiniz ama o uygun olmama sebebi benimle birlikte olma isteği falan değil. Ayrıca ilerde diyelim canı yandı banada iftira atmak istedi (bunu onu aldatan sevgilisine bile yapmamışken benim gibi bi insana yapacağını sanmam.) O iftirayı ailemle geçirdiği 1 gün için mi atar yoksa işte biz bu kızla 2 senedir aynı evde yaşıyoruz 2 senedir her gece benimle kalıyo vs mi der ? Sonuçta ailem bilemez burda naptığımı. Hemde kime söylicek bunları beni kime kötüler ? Zarar vermek istese aileme kötüler. Ailemi kötüleyebileceği 1 kişiyi bile tanımıyor.

Bir de dediğim gibi iş yerine erken saatte gitmemiz gerekiyor. Bunun için en uygun yer bizim evimiz. Bize en yakın otellerin olduğu yer çarşımız diyeyim. Babamın arabasıda ticari araç oraya giremiyor. Yani kendisi gelmesi lazım. Hayatında ilk defa geldiği bi yerden sanayiyi nasıl bulacak ? Bir de sanayininde bi sitesi var oralara nasıl gelecek ya ? Kendi arabası olsa bi şekilde bulur ama benim bile bilmediğim otobüsler gidiyor oraya.
Bu insan üniversite öğrencisi bunca senedir emek veriyor ve bu çalışma olmadan mezun olamaz. Bu tezler için öğrenciler 5 binden aşşağı para harcamıyor. Ve bizim tezimizi babam yapacak. Sizce bu insan babama minnettar olmaz mı ? Neden kötülük yapmaya çalışsın, ona bu kadar yardım eden insana ?

Beni yanlış anladın (=.
Evlendiğinde seni birisine kötülemez zaten, senin yüzüne karşı söyledikleri seni kahreder.
Benim bahsetmek istediğim şey ilerleyen dönemlerde karşılaşacağın zorluklar. Tabi sen bilirsin, yaparsın yapmazsın bizi ilgilendirmez. Sadece benim gibi düşünen insanların sözleridir.
İftira değil gerçek, sonuçta aynı yerde kalabilirdi. Başka arkadaşın (erkek) kalabilir mi?
Kalırsa sevgilin izin verir mi?
Anlayabiliyor musun beni bilmiyorum.
Ailene karşı sorumluluğun var burada, sonuçta ailende birisi de olsa yalan söylüyorsun. O arkadaşın değil sevdiğin ve beraber vakit geçirdiğin adam. :)
Sevdiğin adamı ciddi bir ilişki yaşayıp ailenle tanıştırmak var bi de arkadaşım olarak tanıştırmak var.

Bak olay okul ile ilgili değil senin ilişkinle ilgili. Tabi ki baban yapar eder vb. Ama her şeyin bi fedakarlığı vardır. Otobüs değil taksi parasını ayarla o halde. Yani imkansızlık yoktur imkan yaratamama vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…