Erkek arkadaşımın bu kadar rahat olması beni sevmediği anlamına mı gelir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Benim için çok önemli ayrılıyorum bysss yazmalıydı bence de sizi sevmiyor. Sevse bekaret nedir ki demezdi.

Zorunlu burada yazılanları uygulamıyorsun o zaman neden sürekli akıl danışıyorsun ? Tabi istediğin kadar konu açabilirsin senin bileceğin iş ama konularını okudukça bir ilerleme kaydetmeni isterdim.
Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte

İnanın gerçek ben sadece anlamaya çalışıyorum çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ama benim geçmişim onun için önemli değilmiş

İnanın gerçek ben sadece anlamaya çalışıyorum çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ama benim geçmişim onun için önemli değilmiş
İlk günden konuyu cinselliğe getiren, sürekli duştan video atan, biraraya geldiğinizde ilişkide seni zorladığını iddia ettiğin, köylün ve hatta enistenin arkadaşı olan "sevgilin" hepsini sana aşkından yapıyor tâbi zorunlu.

Böyle bir aşk görülmemiş dünyada

Yani şu mesajlarıni bile kendi kendine yazmış gibisin.
Sanki iki hattın var da sırf konu üretmek için kendi kendine mesaj atıp ss almis gibisin.
Erkek eli degme terimini erkekler kullanmıyor pek.
Yani bir kadın elinden çıkmış gibi sana yazılanlar.
Sende bayan kapris olark havaya girmeye calismissin :)

Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte

Önceki konularını ve yapılan yorumları da okumuş biri olarak söylüyorum. sen de sevmiyor diyorsun, kk ahalisi de sevmiyor diyor. Ben seviyor diyen tek bir yorum görmedim daha. yani ortada bir fikir ayrılığı yok. Ee hala neyi tartışıyoruz zorunlucum?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…