- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Benim için çok önemli ayrılıyorum bysss yazmalıydı bence de sizi sevmiyor. Sevse bekaret nedir ki demezdi.Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Adamın zerre umurunda değil ki bakirelik,o kendine bakıyor.Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Kız sen ne yazdın cevapları hep silmişsin merak ettimErkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işteZorunlu burada yazılanları uygulamıyorsun o zaman neden sürekli akıl danışıyorsun ? Tabi istediğin kadar konu açabilirsin senin bileceğin iş ama konularını okudukça bir ilerleme kaydetmeni isterdim.
AynenNeden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte
Evladım bak kendinde söylüyorsun bunu,seni sevmiyor bu adam sadece seninle beraberlik yaşamak için beraber anla bunu artık.Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte
İnanın gerçek ben sadece anlamaya çalışıyorum çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ama benim geçmişim onun için önemli değilmişKonularınız bence sahte,sırf yorumları okuyup gülmek için bir dünya ve bir uyduruk ilişki yarattınız kendinize..Çünkü 26 yaşında bu kadar saf sorular sorulmaz.
Kk nin maskotu oldunuz ama başardınız
Sorularınız 14 yaş sorularıİnanın gerçek ben sadece anlamaya çalışıyorum çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ama benim geçmişim onun için önemli değilmiş
İlk günden konuyu cinselliğe getiren, sürekli duştan video atan, biraraya geldiğinizde ilişkide seni zorladığını iddia ettiğin, köylün ve hatta enistenin arkadaşı olan "sevgilin" hepsini sana aşkından yapıyor tâbi zorunlu.İnanın gerçek ben sadece anlamaya çalışıyorum çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ama benim geçmişim onun için önemli değilmiş
Neyse artık tam manada ilişkiye girdin çok şükür. Bence de sevmiyo seni yüzük de takmaz, ayrıl ama en azından erekte olabilen birini bulİnanın gerçek ben sadece anlamaya çalışıyorum çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ama benim geçmişim onun için önemli değilmiş
Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?