Erkek arkadaşımın bu kadar rahat olması beni sevmediği anlamına mı gelir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay çok fena bişey bu ya.

Ay çok fena bişey bu ya.
Evet , Facebook'ta da şeriat gelsin paylaşımları yapıyordu:) bir kere ona böyle bir şey olursa bu şehirde ilk onu asacaklarini söyledim 'özgürüm de ne oluyor,bu yaşadığım hayat güzel mi? Keşke şeriat olsa da yapamasam' demişti oysa baskici ailesinin evinden gece caktirmadan çıkıp sabah elinde ekmekle girip 'hastaneye gittim erkenden kan verdim, gelirken de ekmek aldim' diyen insan

PS; lütfen kimse konu dışı mesajdan kiblemesin

Gayet konu içi bu şekerim, hayatından Zorunlu2 geçmiş ahahahah

Yaaa ben zorunlunun fake olduğunu gerçekte böyle biri olmadığını umut ediyordum gercekten varmiymis bunlardan. Bak şimdi yıkıldım. Allah iyilere denk getirsin.

Bu konumda sadece cinsellik açtım ama , yani adam gerçekten beni merak ediyor örneğin yürüyüşe gidiyorum beni merak ediyor her dakika konuşmak istiyor benimle

Ohaaa yanı.
Diyecek bir şey bulamadım

Bu konumda sadece cinsellik açtım ama , yani adam gerçekten beni merak ediyor örneğin yürüyüşe gidiyorum beni merak ediyor her dakika konuşmak istiyor benimle
Zorunlu çok değişik bir kisiliksin.
Normal sağlıklı bir insan sevgilisinin geçmişini kiskanmaz.
Geçmiş adı üstünde.

Sevglilerinize neden ilişkilerinizi anlatıyorsunuz ya baskasıyla sanalda neler yaptığını o neden biliyor? Nasıl yaptığını mı sordu? Fanteziye bak swvgilisinin sanal s.ks maceralarını dinlemek.sonra da anlayıslı erkek ayagı ha?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…