- 30 Temmuz 2022
- 414
- 1.277
- 33
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ama olacağı bu kendine saygın olsun biraz.Böyle bi şey olursa çok üzülürüm
Eğer fake değilsen ve cidden evlenmek istiyorsan bu adamla olmaz. Önceki adamla ayrılmanı dört gözle bekliyorduk, şükür ayrıldın. Bunla da ayrıl, kafayı yüzüğe takmadan, amacı sadece cinsellik olmayan, doğru düzgün birini bul hadi bekliyorum burdaBende galiba sağlıklı iletişim kuramıyorum sürekli geçmişini açıp sorun çıkartıyorum ç;( hep aynı insanlar beni buluyor , konu sureklı cinselliğe geliyor
cidden artık senin normal olmadığını düşünüyorum.açtığın konuyu bir daha okur musun?adam kıskansaymış.ne yapsaydı hayatına giren erkekleri tek tek bulup doğrasamıydı?adam önemli değil geçmşin demiş gene suçlu olmuş pesss.evlerden ırak bir eş adayısın.En azından kıskansaydı
Kendine yol yapıyor hissi uyandırdı bende nedense.Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Sen ne yazdın ki???Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
IyiEn azından kıskansaydı
Şaka mısın senErkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Resmen önüne gelenle yatıp bakire kız isteyen herif kafası. Şuna gavat adam istemem diyeceğine, benim dengim adamlar benle evlenmez, yatıp kalkıp tekmeyi koyar gtüme dese ya.Konu sahibi aynı benim eski ev arkadaşım.
Önüne gelen herkesle yatmış, hala diyor ki "işe başlayınca kızlık zarı operasyonu olacağım".
'sacmalama, bekarete önem vermeyen erkekler de var' diyince de derdi ki; 'benim daha önce başkasiyla olmamı önemsemeyecek gavat adamları ben koca diye alıp da cocuklarima baba yapmam'
Böyle biriyle birebir yaşadığım için fake olduğunu düşünmüyorum. Bu zihniyette insanlar var işte, sadece şükür ediyorum, onlardan biri degilim
Ya zorunlu eski üyeyim ama 1 aydır falan bdv ı takip ediyorum. Burda yeni olmama rağmen ben bile tanıdım seni. Yapma kuzum etme erkek arkadaşına eski yaşadıklarını anlatma. Takmam öyle konulara der ama takarlar. Ciddi düşünüyorum seninle der ama bu kadar detaylı eski sevgililerini yaşadıklarını anlatan kişiyi sadece cinsel olarak kullanmak için isterler. Az akıllanErkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Yok be, aldatildigini öğrendiği halde 'herkesten uzak bir yere tasinalim, sıfırdan hayatımıza baslayalim' diye yalvaran birileri vardı hayatında.Resmen önüne gelenle yatıp bakire kız isteyen herif kafası. Şuna gavat adam istemem diyeceğine, benim dengim adamlar benle evlenmez, yatıp kalkıp tekmeyi koyar gtüme dese ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?