Erkek Arkadaşımın Facebookta Arattığı Kızlar:(((

Konuşacağım bir de çok birşey anlamadım facesini ingilizceye çevirmiş sinirim bozuldu ingilizce meraklısı ya
Çok fazla üstüne gidince de dediğin gibi bu gizli saklıya dönüşür diye korkuyorum.

Daha sonradan pişman olacağına şimdiden kararli dur daha dogru olur canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adakumruu ya katılıyorum insan tanimadigini neden aratsin ki araniyor o zaman canim senin bu sevgilin. Cok sinir bozucu.

Artık benimde sinirimi bozmaya başladı bu davranışları sana ne elin kızından ben yetemiyor muyum sana sabah mesaj atmıştım artık bana karşı eskisi gibi şeyler hissetmesen bunu söyler miydin falan dedim söylerdim bir daha sorma böyle sinir bozucu sorular dedi. Bilmiyorum ben mi çok şüpheciyim

Daha sonradan pişman olacağına şimdiden kararli dur daha dogru olur canim.

Takipteyim esasında. Son demlerini yaşıyor bu tarz olayları kaçıncı oldu artık.. Benim tek cesaretsizliğim ileride pişman olmamak işin en can alıcı şeyi annemle babamda onunla tanıştı annemde çok seviyor onu böyle bir olayda hemen kestirip atamam :/

Konuşacağım bir de çok birşey anlamadım facesini ingilizceye çevirmiş sinirim bozuldu ingilizce meraklısı ya
Çok fazla üstüne gidince de dediğin gibi bu gizli saklıya dönüşür diye korkuyorum.

Cok afedersinde farkinda misin sen karistirdigi haltlari yuzune vurdukca bisiler icin tedbir alio bence hic konusma rahatlasin daha cok hata yapsin sende durumunu bi gozden gecirip yol ver elin pisliklerini adam etmeye ugrasma saygisiza bak sana bunu yapamaz cek kendini msj atmadan msj atma bisilerin ters gittini anlasin

Bunu da düşünüyorum aslında. Ama dayanamıyorum konuşmak yüzüne vurmak istiyorum böyle olunca da dediğin gibi tedbir alıyor

Olsun canim tanistiysa tanisti nisanlin degil kocan değil ayrılır gecersin sonra aldatip burda yine dert yanmak var. Hiç onemseme bunlari.

Yorumların hepsini okuyamadım ama benimde ilişkim var ilk çıktığım zamanlar eski sevgilim mesaj atıp duruyordu sevgilime söyledim tabii o zamnlar face kullanıyorduk ben hakkımda bişey yazdımı acaba diye girip bakmıştım gördü sorun oldu baya bi daha da ne arattım ne başka bişey k,i zaten unutamadığım için değil hakkımda bişey yazdı mı diye bakmıştım ama senin sevgilin sürekli aratmış ve başka kızlar.. Tabi herkesin ilişkisi farklı anma biz facebooku kapattık sorun oluyor diye ben kıskancım baya yani normal kız arkadaşı bile yok sizin ilişkiniz tam olarak nasıl bilmediğim için kızlarla diyaloğu hakkında pek yorum yapamicam ama eski sevgilisini sürekli aratıp ayrıldığınızda ona mesaj atması unutamadı mı da mesaj attı dedirtti bana :44:

Cocugun yabanci dile meraki mi varmis anlayamadim? Yapistir buraya canim ne yazmissa cevirirz evelallah, seni aldattigini anlaman icin gozunle gormen lazim herhalde. Yasin kucuk galiba daha cok asik olursun yaslar kac bu arada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu da düşünüyorum aslında. Ama dayanamıyorum konuşmak yüzüne vurmak istiyorum böyle olunca da dediğin gibi tedbir alıyor

Sende sifresi oldgunu bile bile bu isleri yapio yani seninonemsemio seninkaybetmekten korkmuo arkadasim ayril bole insandan koca olmaz sonra agliycana simdi agla

20 benim sizin ? :)

Olsun canim tanistiysa tanisti nisanlin degil kocan değil ayrılır gecersin sonra aldatip burda yine dert yanmak var. Hiç onemseme bunlari.

Taabiki haklısınız ama şuda var biraz emin de olmak istiyorum ileride beni suçlar ben bir şey yapmamıştım diye sonra ben pişman olup geri dönme gafletinde bulunmak istemiyorum o yüzden çok ciddi bir delilim olmadan ayrılık kararı alamam diye düşünüyorum sadece gözü korksun yapmasın istiyorum tabi ama bunu da ayarlamam lazım bu sefer iş gizli saklıya dönmesin

Yani şöyle ki konuşkan biri ve kız arkadaşları var sürekli muhabbet ettiği. Kardeşi gibi gördüğünü kardeş gibi olduklarını söylüyor falan muhabbeti iyi kızlarla benden önceki hayatı ve mesleğinden önceki hayatı biraz hayta ve çapkınmış tabi takıntılı olduğu eski sevgilisi bunu aldatmış ama benden önceki kızı aldatmış galiba tam olarak ne yaptığını bilmiyorum pek sevmiyor konuşmak istemiyor o tarz konuları mesaj attı demiştim eski sevgilisine sebebi helallik istemekmiş öyle dedi. Neyse yani kızlarla muhabbeti var ona göre herkes kardeş ! Ben rahatsız oluyorum zaten biliyor benim çok kıskanç olduğumu ama işte birşey de yapmıyor bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…