Erkek Arkadaşımın Facebookta Arattığı Kızlar:(((

Arkadasin ayrilmaya gucu yokki surekli cikis yolu ario adamin sevgili yapmasini beklio heralde bnm arkadasim bole bi adamla evlendi adam netten kimlerle neler yapmis zamaninda uyardik bizede kusmustu ayrildi bile bile lades demis bunlar bide cok atak oluo kizin hemen ailesiyle tanisiolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen kafanı rahatlatmaya çalışıyorsun. Bende merak eder bir sürü kişiye bakarım ha sen san karşı ilgisiz olduğunu hissediyorsan demekki birşeyler eksiktir. Ne kadar takip edersen et yapacak adam başka yolla yapar güvenmiyorsan biter o aşk. Sana değer veren seni seven seni üzecek bir şey yapmaz zaten.

Aşk dolu cümle ederim sana önemli olan sana olan sevgiimi hareketlerimle hissettirmek. "Lafla peynir gemisi yürümez "derler.

Ayril demek cok zor ama bu cocuk sevmiyo gibi .s uzulerek soyluyorum ve tabiki karar senin ama deger vermiyo sana ve gozu disarda belliki onsuz da mutlu olurum diyorsan ayril bence .s

Bu eski sevgilisine bakma mesaj atma olayı ilk aylar oldu bakma olayıda ilk aylar olmuştu sonra bir iki ay önce tekrar oldu baya tartışmıştım yaptığı zoruma gidiyor vs demişti. Bizi tanıştıran insandan öğrenmiştim kızın onu defalarca aldattığını kendisi bu konuda hiç bir şey söylemedi bana. İlk aylar gözü dışardaydı sanırım şuanki haliyle kıyaslayınca ilk aylar beni sallamıyordu. Şimdilerde sevdiğini anlayabiliyorum az buçuk. Tabi bazı zamanlar oluyor ki ya bu çocuk beni hiç sevmiyor diyorum bazı zamanlarda evet seviyor ben daha az seviyorum baksana ne yapıyor benim için falan diyorum. Ama işte ilk zamanlarda çok yıpranmışım sanırım bu tarz birşey olduğunda hemen sorgulayıcı oluyorum. Bu arama geçmişinde kızlara bakma olayı gerçekten sinirimi bozuyor. Gerçi şuda var bende yurtta kalırken bazen arkadaşlarım gelirdi ben bilgisayar başındayken şu çocuğa baksana şu çocuk benim eski sevgilim yok işte şununla konuşuyoruz vs. oda evde kalıyor öyle birşey midir diyorum tabi belkide iyi niyetli düşünüyorumdur bilmiyorum ama şuna karar verdim gizliden gizliye ne yaptığına bakacağım tepki vermeyeceğim böyle yapmaya devam ederse ilerletirse bunu o zaman ayrılık kararı alacağım ve bir daha da geri dönüşüm olmayacak. Çok seviyorum ama gururumu da bu şekilde çiğneyemem şuan sadece gözlemleyeceğim onun davranışlarını uzaktan bakalım ne yapacak. Onu kontrol ettiğimi bilmezse rahatlar öyle bir kişiliği varsa da bakmadığımı düşündüğü için yapacaksa yapar bu tarz şeyler diye düşünüyorum.

Söylüyor her şeyi anlatıyor. İşte bugün şunlarla buluşacağız oturacağız oraya gideceğiz vs diyor. Lisedeyken arkadaş grubu varmış kızlı erkekli onlara çok değer veriyor hala görüşüyorlar o memleketine gittiğinde. Bunu bana söylemişti çok severim kardeşim gibidir hepsi diye ama bana ters geliyor böyle şeyler çünkü tanıdığım erkeklerde hep erkekten arkadaş olmaz dedim o şekilde insanlarla karşılaştım. Tabi bir de bu kadar muhabbete kızların ona karşı bişeyler hissetme ihtimalide var kıskandığım için deliriyorum kız lafı geçtiğinde. Tabi şuda var o kızların hepsi beni biliyor faceden görüyorlar resimlerimizi aslında ters bir durum olsa resmimizi kaldırırdı. Nasıl konuşuyorlar mesafeliler mi yan yana geldiklerinde bilmiyorum çünkü ayrı şehirlerdeyiz. Bizim aramızda iyi aslında çoğu zaman aşık aşık etrafta dolanıyoruz. Bazı zamanlarda kısa süreli dengemiz şaşıyor tartışıyoruz. Biraz ağresif biri yani şöyle ki hemen parlayıp kızıyor tabi kısa sürsede tartışmalarımızda olmuyor değil bazı zamanlarda o tarz durumlarda sevmediği hissine kapılsam da normal şartlarda sevdiğini hissediyorum belkide benim hüsnü kuruntum bilmiyorum.

Ben o konuda şunu düşünüyorum hala aklına gelebiliyorsa hani meraktan dahi olsa ne yaptı ne etti diye merak ediyorsa bir sevgi kırıntısı da vardır yoksa neden merak etsin diyorum. Bu baktığı eski sevgilisi nişanlanmış ya da nişanlanacakmış o tarz şeyler var.

Bakıyodur kimle nişanlandı nasıl can sıkıntısı gibi bir şey bana göre. Eğer ilkiyse ya da en sevdiğiyse arada yoklar ama diyorum ya seni sevmediği anlamına gelmez ben de bakıyorum hala bakıyorum sevgilisiyle fotoğraf atmış sadece normal birine bakar gibi içimde hiç bi kıpırdama olmuyo. Eğer onu isteseydi o nişanlanmadan onun karşısına çıkardı tekrar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki öyle bir şeyi beklemiyorum çlok çirkin bir hitap bu yatakta yakalamak sözü . Sadece çok ani karar vermek istemiyorum. Herşeyi bir anda çöpe atamam sadece durup biraz gözlemleyeceğim o kadar. Son şans yani ve o şanstan haberi olmayacak.Yeri geldiğinde gerekeni yapacağım.

Oda öyle dedi ben seni seviyorum sevmesem yanımdaki sen olmazdın. Ben sadece merak ettim dedi. Bilmiyorum belkide dediğiniz gibidir.

Ya tabi bulsun sevgili bende ayrılayım onu bekliyorum öyle bir kızım çünkü !
Ben sadece her şeyi bütün yaşanılanları çöpe atmak istemiyorum elle tutulur bir nedenim yokken çünkü eski sevgileye bakma olayı üzerinde duruldu ama ben o konuları hallettiğimizi söyledim. Sadece eskiden yaptıkları şeyler şuan bu şekilde başka kızları aratınca üst üste düşünmeme sebep oluyor anlatmak istediğim buydu.

Bende senin kotu olmani istemem ben sen yuzune vurdukca saklayarak yapmaya devam etmesine takildim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oda öyle dedi ben seni seviyorum sevmesem yanımdaki sen olmazdın. Ben sadece merak ettim dedi. Bilmiyorum belkide dediğiniz gibidir.

Bana göre öyle içinizi ferah tutun sevgilinizi bunaltmayın gün gelir onun bu yaptıklarını bile özlersin. Sen ne kadar sıkarsan o o kadar uzaklaşır

Evet doğru düşünüyorsun canım arkadaşları konusunda aslında sorun yok yani tabi bende çok kıskancım sorun ederim ama bizde öyle bişey yok ama herkes farklı tabiki şimdi kalkıp konuşma görüşme diyemezsin sen gizliden gizliye aramalarını kontrol et aynı devam ederse ayrılmadan önce düzgünce konuş ben sana değer veriyorum ama bu hareketlerine tahammül edemiyorum vs diye zaten tatlı dille konuşup hislerini anlatırsan o da sana değer veriyorsa hallolur diye düşünüyorum sıkma canını eski sevgili mevzusu da kapandıysa sorun yok bence ben sürekli olan bişey sandığm için öyle konuşmuştum kızın yaptığı da hoş değil hemde hiç kız tarafından aldatılmak erkekler için hiç kolay olmuyor bu yüzden de o tür tepkiler vermiştir..

Evet haklısınız tamamen. Şimdi biraz daha iyiyim düne göre hatta daha iyi sayılırım. Dediğiniz gibi yapacağım. Evet gerçekten o kızdan nefret ediyorum bir deuzaktan anne tarafından akrabası kız.. Yani ileride bir gün bir yerlerde sonumuz evlilik olursa karşılaşma ihtimalim olan biri..Bizi tanıştıran kişi demişti ne yaparsa yapsın o kızı unutamaz vs diye bunu bilerek ilişkiye başlamıştım ama unutamadığı şey yediği kazık galiba.. Onuru kırıldığı için olabilir..Zaten şu ara o kızla alakalı bir mevzu yok hallettik onu çünkü o zaman ondan ayrılacağım diye çok korkmuştu bu sebepten dolayı.. Şuan sadece gözlemleyeceğim hem yaptıklarını hemde bana karşı tutumlarını umarım herşey yolunda gider hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

Son zamanlarda sinirlerim çok yıprandığından galiba en ufak birşeyden olay yaratıyor tartışma boyutuna getiriyorum. Oda hiç olmadığı kadar alttan almaya çalışıyor bazı yerlerde oda kızsa da gönlümü alıyor. Ama bende farkındayım bazen çok ileri gidiyorum fazla naz aşık usandırır. Daha az önce telefonu meşgul diye kavga çıkarttım neyse ki tatlıya bağlandı ama oda farkında ona karşı güvensizliğim olduğunu. Dediğiniz gibi fazla naz aşık usandırır.

Bence vazgec bu adamdan! Saygisizliktir bu gecmisteki sevgilisinden vazgecemiyor belkide gercekten seni seviyorda deger verir de gecmisiyle vakit gecirmez! Demekki akli baska yerde sende degil. Bosuna vaktini kaybetme

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bencede unutamamış olabilir ama sebebi kesinlikle sevdiği için değildir bende de böyle bir durum var hala aklında olduğunu biliyorum ama nefretle çünkü kız hayatını mahvetmişti .. arkadaşında baya açık sözlüymüş maşallah.. evlenirseniz inşallah zaten karşılaşsanız da bir sorun olmaz bence senin eşin olacak sonuçta :) hakkında hayırlısı olsun canım

Bir müddet sonra sıkıldım demeye başlayacak bunları istemiyorsanız kendinizi toplayın

Erkekler böyle aldatılma olaylarında çok fazla hasar alıyorlar galiba. Çünkü affetmiş kızı tekrar birleşmişler ama aynı şeyleri yine yapmış sanırım hala hazmedemiyor. Ama zaten şuan onu aştık o konuya dönmüyor çünkü gözü korktu beni kaybetmekten sanırım. En azından facede görmüyorum. Aklından neler geçiyor bilemem tabi. Sağolsun bizi tanıştırdı ama yapmadığını da bırakmadı bize o arkadaşım en büyük yarayı o bıraktı ilişkimizde.. Öyle gerçekten herşeyde hayırlısı :) ben hep aklında ve kalbindeki tek kişi olmak istiyorum ama işte bazen öyle olmuyor sanırım.

Bir müddet sonra sıkıldım demeye başlayacak bunları istemiyorsanız kendinizi toplayın

Çabuk sıkılan bir kişiliği var. Ama benden sıkılacak olsaydı şimdiye kadar çoktan sıkılırdı. Sıkılmak için çok fazla fırsatı vardı. Kendini toparlama konusuna gelince ben gayet iyi durumdayım. Aşık olabilirim ama kör kütük doğruyu yanlışı göremeyecek seviyede de değilim. Bazen yanlış kararlar alıyor olabilirim o da toyluğumdan kaynaklı bir durum.

Benimde ilişkim var bu tür sorunlar olmasa da sorunlar illaki oluyor kusursuz ilişki o kadar nadir ki.. Herkesin farklı sorunu var.. Bende 20 yaşındayım çok genciz şuan onsuz yapamam onunla çok mutluyum diyorum ama hayat bu ne getireceği belli de olmuyor.. Bir bakmışsın sana daha çok değer veren biriyle mutlu buluvermişsin kendini.. Hayat gerçekten çok değişik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…