Erkek arkadaşımın kumar oynamasını öğrendim

mihricansu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
21
7
1
27
Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum ( ayrıldım sadece fikirlerinizi merak ediyorum )

Son düzenleme:
Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum
Burdaki kumar konularını, eşinin kumar bağımlılığı yüzünden mahvolan kadınların hikayesini oku. Hiçbiri değişmiyor, aksine daha çok batıyor ve çevrelerindeki insanlara da zarar veriyorlar. Ona inanma, düzelmez .

Burdaki kumar konularını, eşinin kumar bağımlılığı yüzünden mahvolan kadınların hikayesini oku. Hiçbiri değişmiyor, aksine daha çok batıyor ve çevrelerindeki insanlara da zarar veriyorlar. Ona inanma, düzelmez .
2 gündir sürekli okuyorum ve kendim de soru sormam için şuan açtım bağımlılık ne boyutta onu bilmiyorum. Bırakmıyor beni suçluyor en ufak hatada beni bırakıyorsun söz diyor

Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum
bataklık olduğunu bildiğiniz şeyin nasıl bir bataklık olduğunu anlayıp idrak etmenize gerek yok
bataklığa "dur bi ya bakaım nasılmış" diye ucundan girersiniz, çıkamazsınız.

4 aylık ilişki daha bu. oturup düşüneceğiniz bişey yok
geçmişte arsa satan yarın ev satar- ya da o ev hiç olmaz
babası ölünce aklına kumar gelenin eline para geçince de aklına kumar gelir, işsiz kalır kumar gelir prim alır kumar gelir. bu böyle gider

kendinizi sevin.

2 gündir sürekli okuyorum ve kendim de soru sormam için şuan açtım bağımlılık ne boyutta onu bilmiyorum. Bırakmıyor beni suçluyor en ufak hatada beni bırakıyorsun söz diyor
Seni suçlayıp manipüle etmesine izin verme, neyseki daha 4 aylık ilişki çok yeni. Çok geç olmadan öğrendiğine şükret bence.

Giren çıkamıyor,akıllı olun uzak durun.Tedavisi bile zor kumar oynamak için hep bir bahane vardır zaten....Siz acırsanız ilerde acınacak hale düşersiniz.Adama para falan vermeyin..

Sakınnnn sakınnn manipülasyonlara gelme. Ne kadar zor olsa da ayrıl, swnden para isterse verme. Kumar sonu olmayan bataklık 1 yıl oynamaz yine başlar. Şansın yaver gitmiş evlenmeden öğrenmişsin.

bataklık olduğunu bildiğiniz şeyin nasıl bir bataklık olduğunu anlayıp idrak etmenize gerek yok
bataklığa "dur bi ya bakaım nasılmış" diye ucundan girersiniz, çıkamazsınız.

4 aylık ilişki daha bu. oturup düşüneceğiniz bişey yok
geçmişte arsa satan yarın ev satar- ya da o ev hiç olmaz
babası ölünce aklına kumar gelenin eline para geçince de aklına kumar gelir, işsiz kalır kumar gelir prim alır kumar gelir. bu böyle gider

kendinizi sevin.
Teşekkür ederim benim işim olmaz dediğim gibi bilmiyorum hiç oynamadım kredi kartı bile kullanmıyorum harcamalarıma dikkat edemem diye. Sadece farklı olduğunu düşünmüştüm

Canım bağımlılığın dozu yoktur başlangıcı vardır sonu yoktur o yüzden kendince masumane bir boyuta indirgeme bu durumu, düzelmez yani, yazık etme kendine .🌺

Giren çıkamıyor,akıllı olun uzak durun.Tedavisi bile zor kumar oynamak için hep bir bahane vardır zaten....Siz acırsanız ilerde acınacak hale
Sakınnnn sakınnn manipülasyonlara gelme. Ne kadar zor olsa da ayrıl, swnden para isterse verme. Kumar sonu olmayan bataklık 1 yıl oynamaz yine başlar. Şansın yaver gitmiş evlenmeden öğrenmişsin.
benden hiç istemedi en azından suan yada yüz bulamadı. Bende öyle düşünüyorum Allah bana gösterdi eğer ben görmezden gelirsem bi daha göremem

Kumar ne zamandan beri ufak hata?? Yanlışlıkla ayağınıza basmış gibi davranıyorsunuz, kendinize mi gelseniz artık??? Adam kumarbaz,para olmazsa kolundaki kadını kumar masasına koyuyorlar öyle bir illet bu ..

Erkekler kadınların en ufak hatasında konuşma fırsatı bile veremeden terk ediyor. Ayrıca kumar oynamak ufak bir hata değil.

Çok çaresiz olacağın bir durum yok 3 çocukla ortada kalmadın. Daha 4 aylık bir ilişkiymiş. Ayrılacaksın bitecek gidecek.
Çaresiz değilim tabiki ama seviyordum onu sadece söylediklerine inanmak istemiştim. Anlatacak kimsem olmadığı için sizlere soruyorum hepimizde gayet güzel konuşuyorsunuz teşekkür ederim

Back
X