Erkek arkadaşımın kuzeni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.526
548
27
Kızlar gece gece içime düştü dertleşmek için konu açıyorum.
Bir soru soracağım size.
Sevgilimin bir kuzeni var. Kız benden yaklaşık 2 3 yaş büyük. Halasının kızı kendisi. Bu kız beni hiç sevmiyor. Hiçbir sorunumuz ya da yüz yüze görüşmüşlüğümüz olmamasına rağmen. İlk çıktığımız zamanlarda instagramdan fake bir hesap açıp "sen onu haketmiyorsun, rahat bırak. Bla Bla" tarzı uzunca bir mesaj atmıştı, daha sonra kız kardeşinden öğrenmiştim onun olduğunu. Gerçekten aşırı sorunlu bir tip anlayacağınız. Birkaç gün önce de erkek arkadaşımın memleketi Hataya aile büyükleriyle tanışmaya gittim. Benim gittiğimi oradaki bir arkadaşından öğrenmiş. Biz kahvaltıdayken babaannesini arayıp "o kız iyi birisi değil" tarzında bir süre saçma sapan şeyler cümleler sıralamış. Babaannesinin yanında kız kardeşi vardı, o anlattı bize. Gerçekten amacını anlamıyorum. Ben bu kıza hiçbirşey yapmadığım halde kafayı bana takmış durumda. Şimdi yakın zamanda halasıyla ve diğer ailesiyle tanışmaya gideceğim ama bu kızın oradaki insanları da doldurmasından çekiniyorum. Kızla adam akıllı konuşsam mı yoksa susup boşverip otursam mı bilemedim. Ha bir de büyük ihtimalle sorarsınız diye söylüyorum, erkek arkadaşım her türlü durumda beni savunuyor. O fake hesap konusunda da kuzenini bizzat arayıp "senin yaptığını biliyorum, ben algos ile ciddi düşünüyorum, onu üzmene izin vermem bir daha sakın böyle birşey yapma." tarzında konuştu. Acaba aralarında önceden birşey olmuş olabilir mi? Yoksa ben mi abartıyorum. Ve bu kızı görünce ne yapmalıyım, sessiz kalıp beni saf görmesini istemiyorum, ailesine karşı da yanlış anlaşılmak istemiyorum. Ne yapmam gerek sizce?.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşup gerçek niyetini anlamaya çalışın bence. Neden böyle davrandığını anlarsanız daha kolay iletişim kurarsınız. Yarın bir gün evlendiğinizde uzaktan da olsa hayatınızın bir parçası olacak sonuçta.

aralarında önceden bir sey olsa erkek arkadasın söylemez miydi? kız belki sevgilinden hoşlanıyor olabilir tek taraflı

Erkek arkadaşımın kardeşiyle arası çok iyidir. O birkaç kez sordu. "Sen bu durumlara kafanı yorma, ben gerekeni yapacağım." tarzında bir cevap verdi. İnanın bir insanı tanımadan sevmeyenleri hiç anlamıyorum. Bu kadar kin tutmak bana fazla geldi. Ben ailedeki herkesi doldurmasından korkuyorum.

aralarında önceden bir sey olsa erkek arkadasın söylemez miydi? kız belki sevgilinden hoşlanıyor olabilir tek taraflı
Evet söylerdi. Benden gizlisi saklısı yok.
Hoşlansa bile neden bu zamana kadar açılmadı merak konusu. Ben ortaya çıkınca mı böyle yapmaya başlamış. Diğer kız arkadaşlarına böyle şeyler yapmamış.

Kiz sizi tanıyor mu? Nerden sizin hakkınızda bilgi sahibi oluyor? Bu kadar agresiflik normal değil, sizi tanıyor olabileceğini düşündürüyor.

Sizin hakkınızda birilerinden olumsuz birşeyler mi duydu acaba. Kötü bir geçmişiniz var mı demiyorum ama sizi kötüleyen birileri olabilir. Aklıma nedense bu geldi.

Evet işte manipüle edebilir etraftaki insanları. O yüzden konuşup sorgulamakta yarar var bu durumda. Sadece kardeşi aracılığıyla iletişim olmaz. Sizin arkanızdan konuşuyorsa sizin müdahale etmeniz lazım.

Sizin hakkınızda birilerinden olumsuz bişeyeler mi duydu acaba. Kötü bir geçmişiniz var mı demiyorum ama sizi kötüleyen birileri olabilir. Aklıma nedense bu geldi.
Erkek arkadaşımın kuzeniyle bir dönem sadece ufak bir konuşma geçmişti aramızda. Başka hiçbirşey yok. Kötü bir geçmişim de yok olsa bile bilmesine imkan yok farklı şehirlerdeyiz.

İkiz kardeşim gibi gördüğüm erkek bir kuzenim var,empati kuruyorum mantıklı tek bir sebep göremiyorum.
Aklıma tek bir sebep geliyor,o da platonik oluşu.

Kiz sizi tanıyor mu? Nerden sizin hakkınızda bilgi sahibi oluyor? Bu kadar agresiflik normal değil, sizi tanıyor olabileceğini düşündürüyor.
Hayır kız beni tanımıyor, farklı şehirlerdeyiz. Beni tanısa görse tamam diyeceğim ma hiç yüz yüze dahi gelmedik, bu kadar garip davranması sinirlerimi bozuyor. Hayır birşey yapsam yaptın diyeceğim ama vallahi yapmadım.

Evet işte manipüle edebilir etraftaki insanları. O yüzden konuşup sorgulamakta yarar var bu durumda. Sadece kardeşi aracılığıyla iletişim olmaz. Sizin arkanızdan konuşuyorsa sizin müdahale etmeniz lazım.
Numarası var bende. Kız kardeşi konuşmak istersin belki diyerek vermişti. Arasam mı, yüz yüze mi konuşsam. Numarasını arasam "beni önemseyip numaramı almış" diyip iyice başıma çıkmasın.

Erkek arkadaşımın kuzeniyle bir dönem sadece ufak bir konuşma geçmişti aramızda. Başka hiçbirşey yok. Kötü bir geçmişim de yok olsa bile bilmesine imkan yok farklı şehirlerdeyiz.
O zaman geriye iki seçenek kalıyor. Ya kuzeninden kendisi hoşlanıyor. Yada en yakın kankası hoşlanıyor onun adına çalışmalar yapıyor. Yada birlikte yapıyorlar. Aklıma birşey gelmedi başka.

Numarası var bende. Kız kardeşi konuşmak istersin belki diyerek vermişti. Arasam mı, yüz yüze mi konuşsam. Numarasını arasam "beni önemseyip numaramı almış" diyip iyice başıma çıkmasın.
Bu durumda yüz yüze konuşmak daha doğru gibi. Telefonda konuşunca insanlar kolay yalan söyleyebiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…