- 7 Aralık 2018
- 7.381
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Kaale almıyorum çünkü umursamıyorum. Hani 21 yaşında bir kızım ama zerre çocukluk yok üzerimde. Olgun bir insanım, gidip tanı(n) madığım bir ailede sorun çıkaran biri olmak istemiyorum. Ama son yaptığı babaannesini arayıp şikayet etmek beni iyice sinirlendirdi. Erkek arkadaşım istersen gel gidip konuşalım diyor, ben istemiyorum. Önemsediğim sanmasını istemiyorum.Sanki eksik biseyler var bir kopukluk var. Birisi benim hakkimda bu kadar atip tutsa coktan dunyayi dar etmistim. Hayrola ne oluyo demistim.siz arti birde onun annesiyle tanismayida dusunuyorsunuz.
Ben kimseye duyurmak istemedim. Yani rezil olsun istemedim.Çok ilginç geldi bu kızın annesi babası bu olaya hiçbir şey demiyor mu? Mesela ben kuzenimin sevgilisine böyle bir şey yapsam ve bu ailede duyulsa büyük olay olur başta annem babam sorguya çeker sen hayırdır diye. Kızın kardeşi neden sürekli size söylüyor madem haberi var engel olsun yani. Bide şu kuzene aşık olma kuzenle evlenme olayları ne zaman bitecek acaba ya mide bulandırıcı
Merhaba.Merhaba canım,
Sevgilinin kardeşi de durumu biliyor demiştin. Belki sevgilinin ailesine başına gelenleri o anlatır. Sen de olayları olgunca karşılamış olursun.
Evet bu olabilir.kuzeni erkek arkadasiniza platonik asik olabilir mi? En kotu senaryo bu aklima gelen ama desmekte fayda var
Olabilir valla.oralarda akraba evlilikleri oluyor. kızın belki de o tip bir beklentisi var. belki değil bence kesin.
benim hataylı bir arkadaşım akraba evliliği var diye annesinin baba tarafıyla görüşmeyi kestirdiğini falan anlatmıştı seneler evvel.
yani belki hala bile kızıyla evlendirmeyi düşünüyor olabilir. bence sessiz kalın. tanışmada olay çıkarmak nolursa olsun hoş değil. bırakın erkek arkadaşınız gözlemlesin onların davranışlarını. zaten savunuyormuş, orda da gerekeni yapar.Olabilir valla.
Hepsi birbiriyle akraba ve aynı köylüler.
Bence de saplantılı bu kız kuzenine.
Evet gerekirse şikayet bile edeceğini beni rahatsız etmeye haklarının olmadığını söyledi.yani belki hala bile kızıyla evlendirmeyi düşünüyor olabilir. bence sessiz kalın. tanışmada olay çıkarmak nolursa olsun hoş değil. bırakın erkek arkadaşınız gözlemlesin onların davranışlarını. zaten savunuyormuş, orda da gerekeni yapar.
Ya birde kızkardeş mevzusu gözüme battı. İnstagramdan yazanın o olduğunu söyleyen kız kardeş. Halası konuşurken duyup söyleyen kızkardeş. Size telefonunu verip belki ararsın diyen kız kardeş.Evet. Sevgilim aşırı rahat. Hatta herhangi bir siber tacizinde gerekirse şikayet edeceğini bile söylüyor. Birşey yaşasaydı mutlaka haberim olurdu ki bayağıdır tanıyorum onu, ilişkiye başlamadan önce de herşeyi oturup anlattık birbirimize. O yüzden benim düşündüğümü kk kadınları düşünüyor mu diye konu açtım ve yanılmadım. Kuzenin sevgilime karşı bir sempatisi var. Ama sevgilimin bundan haberi yok gibi.
İlk olaydan sonra bizden saklamaması gerektiğini ben rica ettim.Ya birde kızkardeş mevzusu gözüme battı. İnstagramdan yazanın o olduğunu söyleyen kız kardeş. Halası konuşurken duyup söyleyen kızkardeş. Size telefonunu verip belki ararsın diyen kız kardeş.
Aslında üstünü örtmesi gerekirken size sürekli bunları taşıması normal gelmedi.
İlk olaydan sonra bizden saklamaması gerektiğini ben rica ettim.
Kız kardeşinin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez kendisiyle. Bayağı samimiyiz. O yüzden söylüyordur belki. Ama siz böyle diyince bir kurt düştü içime. Ya ilişkiyi falan komple silip atasım var, hayatımda böyle saçma sapan birşey yaşamadım.
Kuzen ağzından kaçırmış ya da güvenip söylemiş orasını tam bilmiyorum ben.Başkaları yüzünden ilişki silinip atılmaz güzel giden şeyler herr zaman bulunmuyor. Keza aile ilede tanışılmış demekki bir şeyler yolunda gidiyor. Ama ne bileyim sürekli Kız kardeş işin içinde olunca gözüme battı. Sadece şu kısmı merak ettim yazanın o olduğunu kız kardeş nerden biliyor. Onu sordunuz mu. Yani bunu biliyorsa bu durumu daha önce ona açtı yada bu konu konuşuldu. Sevgiliniz belki bilmiyor olabilir ama kız kardeş biliyor gibi geldi. Size birisi yazınca hemen kuzenimdir diyorsa bir şeyler biliniyordur gibi düşündüm.
Kuzen ağzından kaçırmış ya da güvenip söylemiş orasını tam bilmiyorum ben.
Evet ilişkim çok güzel gidiyor, hızlı oldu ama güzel oldu, o yüzden bozmak istemiyorum. Fakat bu konu artık beni sinirlendirmeye başlladı. Tanımadığı halde babaannesinin arayıp o kız şöyle o kız böyle deme hakkı yok. Sinek küçük ama benim midem bulandı. Sevgilime soğuğum bu konu yüzünden. Sakladağı birşey olsa söyleyeceğini düşünüyorum, şuan aklıma gelen en mantıklı ihtimal kızın sevgilimden hoşlanmış olması.
İlişki yeni ama bayağıdır tanışıyoruz kendisiyleErkek arkadasin ile nezaman tanistiniz? Kac aylik /yillik iliskiniz var?
Yeni tanistiysan bence hic girme bu olaylarin icine...normal degil..
Babaannesi kızın huyunu bildiği için "saçmalama x, öyle bir kıza benzemiyor ben çok sevdim" tarzında konuşmuş. Yani o da beni korumuş. Bir sonraki hamlesini nerede ve nasıl yapacağı merak konusu. Erkek arkadaşımla ilgili bir problemim yok, o zaten ebni her türlü savunup arkamda duruyor. Ama kızın niyetini bir türlü anlamıyorum. Sanki annesini babasını öldürmüşüm de kan davalıyız gibi.Kız amacına ulaşmış arayı bozmuş. Bir de kız ne akdar devam edecek o kısmı kafa karıştırıcı.
Tabikide aileyi arayıp söylemesi yenilir yutulur bir şey değil. Ama aile bunu sakin mi karşıladı ne tepki verdi.
Ayrıca sevgilinize sizi savunmuş kendine güvenmese konunun üstünü örtmeye çalışırdı. Ama zaten yapması gerekeni yapmış ve kızın karşısında durmuş. Ben o yüzden sevgilinizin alakası olduğunu düşünmüyorum.
İlişki yeni ama bayağıdır tanışıyoruz kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?