Ben yatak odası hariç neredeyse herşeyi 2.el olan yeni gelin evime bir sürü kişi çağırdım ve her birine de hiç utanmadan"paramız olmadığı için böyle aldık" dedim,hatta parasizliktan tvbile yoktu. Yine de dediginiz gibi herkes bir değil.Beş parmağın beşi bile bir değil çeşit çeşit insan var Avrupa şöyle Türkiye böyle kıyaslaması benlik bsy degil ama evet çevreyle alakalı bnm demek istediğim yeni gelinin herşeyi yeni olur herkes evini görmeye gelir hediyesiyle eski eşyalar elbet zamanı gelince değişir ama gönlünce bı kere evini isteğine göre yapamadıktan sonra değişse de içine sinmez ben isterdim herşeyin uyumlu olsun ama bnm eşimin imkanı yoktu şuan tamamlıyoruz ama hepsi ayrı telden ha sorun mu degil yinede ama imkan varsa içinde kalacaksa yapsın konu sahibi gönlünden geçeni
Ne çirkin bir üslup.yatak odası özeldir, kimbilir 8 yıldır hangi karıların düşüp kalktığı yatakta yatmam
Bizim Tv'de tüplüydü :) ya aslında yaşananlar aynı bende eşya konusunda takıntılı olmadığım için kabul ettim ama en basiti bı örnek veriyim eşimin iş arkadaşı geldi eşiyle evimi gezmek istedi ki biliyolardi esyalarin durumunu olsun dedim bende gezerken bazamin kenarında siyahlık vardı kurduğu cümle aynen şu iyy baza çok iğrenç gorunuyor yapilabilcek bsy varmi yok temiz sıfır eşya istermiydim isterdim durumum olsa o yüzden durumu varsa gönlünden geçeni yapsın eşya gerçekten mutluluk getiren bsy değil ama şu zamanda da herkesin evi şıkır şıkırken yetinmek zorunda değilBen yatak odası hariç neredeyse herşeyi 2.el olan yeni gelin evime bir sürü kişi çağırdım ve her birine de hiç utanmadan"paramız olmadığı için böyle aldık" dedim,hatta parasizliktan tvbile yoktu. Yine de dediginiz gibi herkes bir değil.
Konu sahibi, tüm dediklerimden vazgectim. Nasıl içinize sinecekse öyle yapın.
Bir kere evlenicem diyenlerin buyuk cogunlugu da bosanip baskalariyla evleniyor. Cok da buyuk konusmamak lazim :) herkesin basina gelebilecek bir seyi surekli “bi kere evlenicem bi kere evlenicem” diye diye cagiriyorlar resmenYa bu 'bir kere evlenecegim' simarikliği nedir? Alt tarafı buzdolabı yani, kapağı altta olsa ne olur ,çift kapılı olsa ne olur?
Böyle şeyler için masraf yaptiracaksiniz bir ton yine öderken siz zorlanacaksiniz.
Zaten karşısındakinin durumunu düşünmeden 'bir kere evlenecegim şunu da isteyeyeyim' diyen, kendi değerini eşyayla ölçen ,evlilik hayallerini altınla parayla sınırlayan insanların evlilikleri çok da sağlam temelde olmasa gerek...Bir kere evlenicem diyenlerin buyuk cogunlugu da bosanip baskalariyla evleniyor. Cok da buyuk konusmamak lazim :) herkesin basina gelebilecek bir seyi surekli “bi kere evlenicem bi kere evlenicem” diye diye cagiriyorlar resmen
Ben o kadının saçını basini yolardim herhalde :)Bizim Tv'de tüplüydü :) ya aslında yaşananlar aynı bende eşya konusunda takıntılı olmadığım için kabul ettim ama en basiti bı örnek veriyim eşimin iş arkadaşı geldi eşiyle evimi gezmek istedi ki biliyolardi esyalarin durumunu olsun dedim bende gezerken bazamin kenarında siyahlık vardı kurduğu cümle aynen şu iyy baza çok iğrenç gorunuyor yapilabilcek bsy varmi yok temiz sıfır eşya istermiydim isterdim durumum olsa o yüzden durumu varsa gönlünden geçeni yapsın eşya gerçekten mutluluk getiren bsy değil ama şu zamanda da herkesin evi şıkır şıkırken yetinmek zorunda değil
Yolamadim yolamadim hahahhah şaka bı yana takılmadim bile ki bu sadece bı tanesiydi her neyse ya hayat kısa sıkıntı yapılacak şeyler degilBen o kadının saçını basini yolardim herhalde :)
herkes sen mi kuzummm tv de ki gelin evinin geri dönüşleri bunlarrr. herkes prensesss herkes soyluuu asilllYa bu 'bir kere evlenecegim' simarikliği nedir? Alt tarafı buzdolabı yani, kapağı altta olsa ne olur ,çift kapılı olsa ne olur?
Böyle şeyler için masraf yaptiracaksiniz bir ton yine öderken siz zorlanacaksiniz.
Ben bu durumda aşırı bedevaya gitmiş bulunmaktayım :)herkes sen mi kuzummm tv de ki gelin evinin geri dönüşleri bunlarrr. herkes prensesss herkes soyluuu asilll
yok yav normali biziz onlar değil.evlenip 2 3 yıl eşya dğün borcu oduyorlar yemeyip içmeyip gıymeyıp gezmeyip sonra hopp araba borcu nurtopu gibi arkasından ev borcu 10 sene.ee sonuç ne oluyor giden gençlik yaşanamayan yıllar kalıyor elde ha sonra yaşanıyor mu yohhhhh.bu sefer de çocuğun okul masrafı ergen ihtıyaçları telefon pc şu bu gene borç harç .yaşlanınca zaten gezecek dermanları da kalmayacak.ee sonuç boşa geçen hayatttBen bu durumda aşırı bedevaya gitmiş bulunmaktayım :)
Masraftan kaciyor dediginiz adam o beyaz esyalari da alirken para vermistir,gazoz kapagiyla almamistir emin olun
Yazik,yine acidim bir erkege hamdolsun[/QUO ben de ben de hamdolsun
durumunuz var ise ve kirada oturmacaksınız yeni eşyalar alıp, zevkinize göre döşemeyi istemek tabiki çok doğal. beyaz eşyalar 1,2 yıllık ise, oturma salon grubunu ve yatak odasını yeni alabilirsiniz tabiki. alana kadar da söyleyin bence. sizin isteklerinize saygı duymalı erkek arkadaşınız.Arkadaşlar yakın zamanda evlilik planımız var. Ancak kafama takılan şeyler var. Erkek arkadaşım memur olup ev tuttuktan sonra evini dizmiş. Bazı eşyaları yeni. Tv bulaşık makinesi buz dolabı mesela. 1-2 sene olmuş alalı. Sadece Tv ünitesini bana sorarak danışarak aldı kendi evine. Oturma grubu falan da yeni ama 1-2 sene önce benim fikrimi almadan almıştı. Şimdi diyor ki bu eşyaları kullanalım yeni almayalım bunlar yeni zaten. Açıkçası ben de ailemle yaşadığım için hep hiç kendi evimin eşyasını kendim seçemedim. İçimde kaldı. Bu nedenle evimde kullanacağım eşyayı kendim seçmek istiyorum. Benim de zoruma gitti alındım. Masraftan mı kaçıyorsun bir kere evlenicem ilk defa evimi dizicem ben senle beraber seçip o hissi tatmak isterim dedim. O da gereksiz masraf yapacağımıza o parayla birikim yaparız mal mülk ev araba sahibi olmaya çalışırız dedi. Mobilyayı beğenmedin onu değiştiririz ama buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi bunlar daha yeni şeyler onları kullanırız dedi. Tamam dedim ancak içine kurt düştü açıkçası. Oldu bittiye getiriyor. Evliliği ve bu hazırlıkları önemsemiyor gibi hislere kapılıp üzüldüm. İki ayrı evimiz olacak birincisi annesinin olduğu evin üst katı göl kenarı ev. Ora tatil mekanı gibi haftasonları tatillerde falan kafa dinlemelik. Bir de şehir merkezinde yaşayacağımız ayrı evimiz olacak. Ben de dedim ki sonuçta iki ayrı evimiz olacak diyorsun. Göl kenarındakini de dizeceğiz. Eski eşyalarını oraya koyalım kendi evimize yenilerini alırız iki tarafa da eşya lazım sonuçta. Bu defa da dedi yine beyaz eşyayı alırız yeni eve beğenmediğin eşyaları oraya koyarız. Yepyeni hiç kullanılmamış olsun birbiriyle uyumlu olsun falan takıntın var mı ki dedi var dedim. Düzenli uyumlu şık olsun isterim. Ve önemsenmiyormuş gibi değil de ilk kez evlenen her genç kız gibi hayallerimdeki gibi evimi eşimle birlikte dizayn etmek isterim dedim. Şimdi size sormak istediğim şu. Hislerimde yanılıyor muyum hak vermeli miyim. Oldu bittiye getirip ucuza getirip evliliği öyle çabucak halletmeye çalışıyor önemsemiyor gibi hissettim kırıldım ben şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?