Erkek arkadaşımın masraftan kaçma çabası?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ikiniz de haklısınız. Senin gerekçelerin duygusal. Onun gerekçeleriyse tamamen mantığa dayalı. İnsanın maddi ihtiyaçları kadar manevi ihtiyaçları da önemli tabi ki. Ben yerinde olsam beyaz eşyaları, elektronik eşyaları ve belki de hoşuma giden birkaç parça mobilyayı tutup kalanını zevkime göre almaya çalışırdım.

2 evin olacak olması şımarıklığı falan mı bu acaba?
2.evin olmayacak olsa KK üyelerine dağıtırdın artık eski eşyaları.
Diğer evin göl kenarında olduğunu belirtmen çok önem taşıdı sorduğun soruda.
Nasıl olsa sevgilim memur, bunu atsın yeni alsın kafası ne güzel.
Arkadaşına tez zamanda bi aydınlanma diliyorum.

Ben yatak odası hariç neredeyse herşeyi 2.el olan yeni gelin evime bir sürü kişi çağırdım ve her birine de hiç utanmadan"paramız olmadığı için böyle aldık" dedim,hatta parasizliktan tvbile yoktu. Yine de dediginiz gibi herkes bir değil.

Konu sahibi, tüm dediklerimden vazgectim. Nasıl içinize sinecekse öyle yapın.

yatak odası özeldir, kimbilir 8 yıldır hangi karıların düşüp kalktığı yatakta yatmam
Ne çirkin bir üslup.
O "kadınlar"la olan nişanlınız da pürüpak değil öyleyse.
Eşyaları değiştirirken zihniyetinizi de değiştirmeniz dileğiyle.

Bizim Tv'de tüplüydü :) ya aslında yaşananlar aynı bende eşya konusunda takıntılı olmadığım için kabul ettim ama en basiti bı örnek veriyim eşimin iş arkadaşı geldi eşiyle evimi gezmek istedi ki biliyolardi esyalarin durumunu olsun dedim bende gezerken bazamin kenarında siyahlık vardı kurduğu cümle aynen şu iyy baza çok iğrenç gorunuyor yapilabilcek bsy varmi yok temiz sıfır eşya istermiydim isterdim durumum olsa o yüzden durumu varsa gönlünden geçeni yapsın eşya gerçekten mutluluk getiren bsy değil ama şu zamanda da herkesin evi şıkır şıkırken yetinmek zorunda değil

Ya bu 'bir kere evlenecegim' simarikliği nedir? Alt tarafı buzdolabı yani, kapağı altta olsa ne olur ,çift kapılı olsa ne olur?
Böyle şeyler için masraf yaptiracaksiniz bir ton yine öderken siz zorlanacaksiniz.
Bir kere evlenicem diyenlerin buyuk cogunlugu da bosanip baskalariyla evleniyor. Cok da buyuk konusmamak lazim :) herkesin basina gelebilecek bir seyi surekli “bi kere evlenicem bi kere evlenicem” diye diye cagiriyorlar resmen

Bir kere evlenicem diyenlerin buyuk cogunlugu da bosanip baskalariyla evleniyor. Cok da buyuk konusmamak lazim :) herkesin basina gelebilecek bir seyi surekli “bi kere evlenicem bi kere evlenicem” diye diye cagiriyorlar resmen
Zaten karşısındakinin durumunu düşünmeden 'bir kere evlenecegim şunu da isteyeyeyim' diyen, kendi değerini eşyayla ölçen ,evlilik hayallerini altınla parayla sınırlayan insanların evlilikleri çok da sağlam temelde olmasa gerek...

Adam hakli. Madem esya var elinizdeki parayi baska sekilde degerlendirin. Ne gerek var fuzuli masrafa

Ben o kadının saçını basini yolardim herhalde :)

Ya bu 'bir kere evlenecegim' simarikliği nedir? Alt tarafı buzdolabı yani, kapağı altta olsa ne olur ,çift kapılı olsa ne olur?
Böyle şeyler için masraf yaptiracaksiniz bir ton yine öderken siz zorlanacaksiniz.
herkes sen mi kuzummm tv de ki gelin evinin geri dönüşleri bunlarrr. herkes prensesss herkes soyluuu asilll

Ben bu durumda aşırı bedevaya gitmiş bulunmaktayım :)
yok yav normali biziz onlar değil.evlenip 2 3 yıl eşya dğün borcu oduyorlar yemeyip içmeyip gıymeyıp gezmeyip sonra hopp araba borcu nurtopu gibi arkasından ev borcu 10 sene.ee sonuç ne oluyor giden gençlik yaşanamayan yıllar kalıyor elde ha sonra yaşanıyor mu yohhhhh.bu sefer de çocuğun okul masrafı ergen ihtıyaçları telefon pc şu bu gene borç harç .yaşlanınca zaten gezecek dermanları da kalmayacak.ee sonuç boşa geçen hayattt

Ben evlenirken bekar evimdeki beyaz eşyalarım 3 senelikti onları getirdim. Tv, buz dolabı ve çamaşır makinesi.
Bunları dışındakiler yeni alındı. Ben kendim teklif ettim bunları kullanırız daha yeniler diye. İlla yeni isterim diye tutturursanız burada “eşya yüzünden boşanıyoruz” diye çok konular açarsınız. Göl kenarında eviniz olacak ve eşiniz memur. Bunlar için ya şükür demelisiniz bence. Zaten orta yolu bulabilecek biriyle birliktesiniz çok zorlamamanızı öneririm.

durumunuz var ise ve kirada oturmacaksınız yeni eşyalar alıp, zevkinize göre döşemeyi istemek tabiki çok doğal. beyaz eşyalar 1,2 yıllık ise, oturma salon grubunu ve yatak odasını yeni alabilirsiniz tabiki. alana kadar da söyleyin bence. sizin isteklerinize saygı duymalı erkek arkadaşınız.

4 ay önce evlendim şuan eşya dünya para dolarla birlikte eşya fiyatları arttı ve inmedi geri.
Bende evime kendi bekar evimden eşyalar getirdim mesela 2 odam var bi odadaki koltuk takımı Benim bekar evimden kurutma makinası öyle fırın vs öyle. İlerde zaten kötü oldukça alınabilecek Şeyler.

Parayı farklı biryere eve, arabaya yatırım yapmak daha mantıklı geliyor bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…