Erkek arkadaşımın telefon geçmişi

Dikkatimi çeken hiçbir şey olmadı. Zaten sınava hazırlanıyor şu anda bütün gün nerdeyse ders çalışıyor. Haftada bir buluşuyorduk bugün haftada iki kez buluşmayı teklif etti sınavı yaklaştığı için. Mesajlara zamanında cevap veriyor, aradığımda kütüphanede oluyor, arkadaşlarıyla seyrek buluşuyor. Sosyal medya hesaplarının şifresini de maalesef öğrenemem

Canım ben sadece konunu okudum sonradan mı öğrendin
Ne bu ya çok kızdım şimdi.

Canım yaptığı aramaya dayanarak bu çıkarımda bulunuyorum. Bir akrep burcu kadını var ortada, onunla birlikteliğinin nasıl olacağını merak etmiş, benden başka biriyle bir birliktelik düşünebilmiş bu benim yorumum. Kendisi reddediyor bunu.

Yok canım bu yaptığı yeterli bir sebep drğil. Evet niyet bozukluğu ama insanız inan çok daha büyük sürprizleri var hayatın. Bu konu seni çok yıpratamaz gibi geldi bana

O zmn siki bi takip gerekli.
Mecburen sabirla bisey bulmaya bakicaksin egerki oyle bisy varsa.
Arkdas ortaminda yeni birisiyle tanisma ihtimali varmi?

O zmn siki bi takip gerekli.
Mecburen sabirla bisey bulmaya bakicaksin egerki oyle bisy varsa.
Arkdas ortaminda yeni birisiyle tanisma ihtimali varmi?

Bilmiyorum ki vardır herhalde, görüştüğü kişiler belli ama belki çalıştığı yerde tanışmıştır bilemiyorum. Bunu ona da söyledim derslerden kafamı bile kaldıramıyorum dedi.

Yok canım bu yaptığı yeterli bir sebep drğil. Evet niyet bozukluğu ama insanız inan çok daha büyük sürprizleri var hayatın. Bu konu seni çok yıpratamaz gibi geldi bana

Niyeti bozuk olan bunu eyleme de dökmez mi?

Bence gözardı edilecek bir mevzu değil.
Demek ki kafa yormuş bu kadar ve burç uyumuna bile bakmış.
Hiç masum bir hareket değil, insan öylesine meraktan eski sevgilisinin profiline bakar ayda yılda bir ama kalkıpta burç uyumuna bakmaz yani o başka bir olay.

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Galiba ayrılacağım...

Ben olsaydım çıldırırdım belki senin yaptığının fazlasını yapardım..o da neymiş? Aklından başka birini geçirmek mi!?!?çoğu erkek salağa yatar.bilmiyomuş unutmuş gibi davranır çakal ol sessizce avına yaklaşık ve avla!! Keşke başta bişey söylemeseydin emin olup önüne sunsaydın ki böyle unutmuş ayağına yatmasaydı

Sinek küçük ama mide bulandırır derler o da o mesele küçük bir detay ama nedn bakıyor nakmasa daha iyi olurmuş bence anlaşamadığı dengesiz bir kızdır öylesine bakmıştır düşünmemeye çalışın

ben olsam çıldırırdım sanırım, bilemiyorum sizi de gaza getirmek istemem tabii ama, benim yapıma oldukça ters. ayrılamayacak kadar seviyorsam da süründürürdüm gibime geliyor.

Hic masum bir olay degil zaten once hatirlamiyorum deyip sonra hatirlayip bu kiz meselesini uydurmus eger gercekten o kizla uyumuna oylesine bakmis olsa inkar ederdi itiraf etmezdi baska yeni birisi icin yapti o aramayi o yuzden bu kizi uydurdu erkekler hep boyledir ayricada sen onun sucunu tahmin edince genelde sacmalama yada ne alaka yaaa seklinde konusup gulerler tipik yalanci erkek hareketleri ikinci ayrinti ise bu uydurmus oldugu eski kiz meselesi dogru olsa bile elin kiziyla uyumuna niye bakiyosun eski bitmis iliski bu kucumsenecek bi sucmu her iki tarafida yanliss demekki meyilli boyle bi firsat olsa yapacak sana ille ayril diyemem karar senin ama ben olsam o beni aldatip terketmeden ben onu terkederdim kendin bilirsin mantikli birine benziyosun hakkinda hayirlisi olsun pis erkekler yaa amaaan

Bence hiç de buyutmemissin gayet mantıklı üzerine gitmen.
Zaten burclarla ilgilenmeyen biri ve uyumlarina bakıyor; enteresan. ..uyum denen şey uzun vadeli birsey bunu arattirip okuyacak ve okuduguna da prim verecek, sizi üzmek istemem ama aklını durten birsey var gibi. Soğuk davranın ve saf olmadığınızı bildirin bence. ..

B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…