- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 18
- 35
- Konu Sahibi benimyolum
-
Meraktan felan baktim.. onu gecicen bi.
Ben olsam inanmis gibi yapardim.
Ve cok dikkatli bi sekilde gozlemlerdim su gunler.
Dikkatini ceken bisy oldumu?
Mesjlara gec cevap vermeler/ musait olmamalar/ arkdaslarla sikca bulusmalar.
Sosyal medya hesaplarinin sifresini biliyomusun?
Yada ogrene bilirmisin?
Çok sinir bozucu bir durum ama ayrılık konusu değil. Unut ama takipte kal...
Benden başka biriyle bir birlikteliği düşünebilmiş, bana ayrılık konusu olabilecek kadar ciddi geliyor...
Canım ben sadece konunu okudum sonradan mı öğrendin
Ne bu ya çok kızdım şimdi.
Yok canım bu yaptığı yeterli bir sebep drğil. Evet niyet bozukluğu ama insanız inan çok daha büyük sürprizleri var hayatın. Bu konu seni çok yıpratamaz gibi geldi banaCanım yaptığı aramaya dayanarak bu çıkarımda bulunuyorum. Bir akrep burcu kadını var ortada, onunla birlikteliğinin nasıl olacağını merak etmiş, benden başka biriyle bir birliktelik düşünebilmiş bu benim yorumum. Kendisi reddediyor bunu.
Şu an ne aşamada durum?
Dikkatimi çeken hiçbir şey olmadı. Zaten sınava hazırlanıyor şu anda bütün gün nerdeyse ders çalışıyor. Haftada bir buluşuyorduk bugün haftada iki kez buluşmayı teklif etti sınavı yaklaştığı için. Mesajlara zamanında cevap veriyor, aradığımda kütüphanede oluyor, arkadaşlarıyla seyrek buluşuyor. Sosyal medya hesaplarının şifresini de maalesef öğrenemem
O zmn siki bi takip gerekli.
Mecburen sabirla bisey bulmaya bakicaksin egerki oyle bisy varsa.
Arkdas ortaminda yeni birisiyle tanisma ihtimali varmi?
Yok canım bu yaptığı yeterli bir sebep drğil. Evet niyet bozukluğu ama insanız inan çok daha büyük sürprizleri var hayatın. Bu konu seni çok yıpratamaz gibi geldi bana
Bence gözardı edilecek bir mevzu değil.
Demek ki kafa yormuş bu kadar ve burç uyumuna bile bakmış.
Hiç masum bir hareket değil, insan öylesine meraktan eski sevgilisinin profiline bakar ayda yılda bir ama kalkıpta burç uyumuna bakmaz yani o başka bir olay.
Yaklaşık 7 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Bugün beraberdik. Kendi telefonum bozulduğu için onun telefonunu internette bir sayfaya bakmak için elime aldım. O sırada yanlışlıkla geçmişe girdim, girdiğimde dikkatimi bir araması çekti. Erkek arkadaşım yengeç burcu erkeği. Geçmiş aramalarında akrep burcu kadını, akrep burcu kadınıyla yengeç burcu erkeği birlikteliği gibi aramalar vardı, toplamda peş peşe 3 tane böyle araması vardı. Bu arada ben de yengeç burcuyum, arama iki hafta önce yapılmış. Ne düşüneceğimi bilemedim, çok sinirlendim, çok sıkıştırıp üstüne gittim. Önce hatırlamıyorum dedi, sonra geçmişte konuşup sevgili olmadan bıraktığı bir kız vardı onun burcuydu bir yerde o kıza rastladım öylesine aradım merak ettim dedi. Erkek arkadaşım normalde burç muhabbeti yapan bir erkek değil, burçlarla ilgili de değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Biri mi var aklında diye üstüne gidiyorum yok diyor. Sizce ne yapayım, ayrılayım mı fikirlerinize ihtiyacım var[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?