- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
- Konu Sahibi benimyolum
-
Şu yorumu görebilmek için 9 sayfa okudum.Kurcalamayın başkasının telefonunu, eşiniz dahi olsa buna hakkınız yok. İnsanların beynini, düşüncelerini, isteklerini de kontrol edemezsiniz ya. İnsan psikolojisi ve düşünce dinamikleri çok karmaşıktır. Sizi tam anlamıyla sevse de başka bir kızla ilgili burç uyumuna bakabilir. Ortalama bir kadın partnerinin kendisini gerçekten sevip sevmediğini anlayabilir. Ben böyle düşünüyorum.
Kurcalamayın başkasının telefonunu, eşiniz dahi olsa buna hakkınız yok. İnsanların beynini, düşüncelerini, isteklerini de kontrol edemezsiniz ya. İnsan psikolojisi ve düşünce dinamikleri çok karmaşıktır. Sizi tam anlamıyla sevse de başka bir kızla ilgili burç uyumuna bakabilir. Ortalama bir kadın partnerinin kendisini gerçekten sevip sevmediğini anlayabilir. Ben böyle düşünüyorum.
Sizi yengec burcu olarak değil de akrep diye hatırlamis olabilir bence.Yaklaşık 7 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Bugün beraberdik. Kendi telefonum bozulduğu için onun telefonunu internette bir sayfaya bakmak için elime aldım. O sırada yanlışlıkla geçmişe girdim, girdiğimde dikkatimi bir araması çekti. Erkek arkadaşım yengeç burcu erkeği. Geçmiş aramalarında akrep burcu kadını, akrep burcu kadınıyla yengeç burcu erkeği birlikteliği gibi aramalar vardı, toplamda peş peşe 3 tane böyle araması vardı. Bu arada ben de yengeç burcuyum, arama iki hafta önce yapılmış. Ne düşüneceğimi bilemedim, çok sinirlendim, çok sıkıştırıp üstüne gittim. Önce hatırlamıyorum dedi, sonra geçmişte konuşup sevgili olmadan bıraktığı bir kız vardı onun burcuydu bir yerde o kıza rastladım öylesine aradım merak ettim dedi. Erkek arkadaşım normalde burç muhabbeti yapan bir erkek değil, burçlarla ilgili de değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Biri mi var aklında diye üstüne gidiyorum yok diyor. Sizce ne yapayım, ayrılayım mı fikirlerinize ihtiyacım var
Sen bu pozitif düşünce tarzı ile yaşlanmazsın :)Sizi yengec burcu olarak değil de akrep diye hatırlamis olabilir bence.
Yaklaşık 7 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Bugün beraberdik. Kendi telefonum bozulduğu için onun telefonunu internette bir sayfaya bakmak için elime aldım. O sırada yanlışlıkla geçmişe girdim, girdiğimde dikkatimi bir araması çekti. Erkek arkadaşım yengeç burcu erkeği. Geçmiş aramalarında akrep burcu kadını, akrep burcu kadınıyla yengeç burcu erkeği birlikteliği gibi aramalar vardı, toplamda peş peşe 3 tane böyle araması vardı. Bu arada ben de yengeç burcuyum, arama iki hafta önce yapılmış. Ne düşüneceğimi bilemedim, çok sinirlendim, çok sıkıştırıp üstüne gittim. Önce hatırlamıyorum dedi, sonra geçmişte konuşup sevgili olmadan bıraktığı bir kız vardı onun burcuydu bir yerde o kıza rastladım öylesine aradım merak ettim dedi. Erkek arkadaşım normalde burç muhabbeti yapan bir erkek değil, burçlarla ilgili de değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Biri mi var aklında diye üstüne gidiyorum yok diyor. Sizce ne yapayım, ayrılayım mı fikirlerinize ihtiyacım var
Yaklaşık 7 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Bugün beraberdik. Kendi telefonum bozulduğu için onun telefonunu internette bir sayfaya bakmak için elime aldım. O sırada yanlışlıkla geçmişe girdim, girdiğimde dikkatimi bir araması çekti. Erkek arkadaşım yengeç burcu erkeği. Geçmiş aramalarında akrep burcu kadını, akrep burcu kadınıyla yengeç burcu erkeği birlikteliği gibi aramalar vardı, toplamda peş peşe 3 tane böyle araması vardı. Bu arada ben de yengeç burcuyum, arama iki hafta önce yapılmış. Ne düşüneceğimi bilemedim, çok sinirlendim, çok sıkıştırıp üstüne gittim. Önce hatırlamıyorum dedi, sonra geçmişte konuşup sevgili olmadan bıraktığı bir kız vardı onun burcuydu bir yerde o kıza rastladım öylesine aradım merak ettim dedi. Erkek arkadaşım normalde burç muhabbeti yapan bir erkek değil, burçlarla ilgili de değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Biri mi var aklında diye üstüne gidiyorum yok diyor. Sizce ne yapayım, ayrılayım mı fikirlerinize ihtiyacım var
Insallah :)Sen bu pozitif düşünce tarzı ile yaşlanmazsın :)
Ben olsaydım çıldırırdım belki senin yaptığının fazlasını yapardım..o da neymiş? Aklından başka birini geçirmek mi!?!?çoğu erkek salağa yatar.bilmiyomuş unutmuş gibi davranır çakal ol sessizce avına yaklaşık ve avla!! Keşke başta bişey söylemeseydin emin olup önüne sunsaydın ki böyle unutmuş ayağına yatmasaydı
Hic masum bir olay degil zaten once hatirlamiyorum deyip sonra hatirlayip bu kiz meselesini uydurmus eger gercekten o kizla uyumuna oylesine bakmis olsa inkar ederdi itiraf etmezdi baska yeni birisi icin yapti o aramayi o yuzden bu kizi uydurdu erkekler hep boyledir ayricada sen onun sucunu tahmin edince genelde sacmalama yada ne alaka yaaa seklinde konusup gulerler tipik yalanci erkek hareketleri ikinci ayrinti ise bu uydurmus oldugu eski kiz meselesi dogru olsa bile elin kiziyla uyumuna niye bakiyosun eski bitmis iliski bu kucumsenecek bi sucmu her iki tarafida yanliss demekki meyilli boyle bi firsat olsa yapacak sana ille ayril diyemem karar senin ama ben olsam o beni aldatip terketmeden ben onu terkederdim kendin bilirsin mantikli birine benziyosun hakkinda hayirlisi olsun pis erkekler yaa amaaan
bence kızla konuş.. neymıs derdı anla
Bence hiç de buyutmemissin gayet mantıklı üzerine gitmen.
Zaten burclarla ilgilenmeyen biri ve uyumlarina bakıyor; enteresan. ..uyum denen şey uzun vadeli birsey bunu arattirip okuyacak ve okuduguna da prim verecek, sizi üzmek istemem ama aklını durten birsey var gibi. Soğuk davranın ve saf olmadığınızı bildirin bence. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?