Erkek arkadaşımın telefon geçmişi

Merhaba, tum yorumlari okuyamadim, ama benim aklima ilk gelen biriyle samimi olup o kisi cidden eski ark olabilir, o kizin erk arkadasinizin telf uyuma bakmasi. Yani burcla ilgilenmiyosa bakan o degil bence.ama telf verecek kadar samimi ustelik bulusulmus. Bence ayrilma sebebi...

Kurcalamayın başkasının telefonunu, eşiniz dahi olsa buna hakkınız yok. İnsanların beynini, düşüncelerini, isteklerini de kontrol edemezsiniz ya. İnsan psikolojisi ve düşünce dinamikleri çok karmaşıktır. Sizi tam anlamıyla sevse de başka bir kızla ilgili burç uyumuna bakabilir. Ortalama bir kadın partnerinin kendisini gerçekten sevip sevmediğini anlayabilir. Ben böyle düşünüyorum.

Şu yorumu görebilmek için 9 sayfa okudum.

Çoğu kadın şüphelerine dayanarak eşinin sevgilisinin telefonuna bakıp aldatıldığını anlıyor ama.
Ayrıca tam anlamıyla seven bir insan başkasıyla burç uyumuna falan bakmaz saçmalık.
Bunu yapıyorsa aklında tek bir kişiyle sınırlı kalmamış demektir, sevgilisinin başkalarını düşünmesini veya burç uyumunu merak etmesini kaldıran kadınlarda vardır elbet.
Ama konu sahibi için bu gözardı edilemeyecek bir durum.

Sizi yengec burcu olarak değil de akrep diye hatırlamis olabilir bence.

canım bence kafanda kurma içine kurt düşmüş belli ki ama sen gözlemle bence hemen öfkeyle kalkıp zararla oturma.

Ne icin bakmis olabilrki bence yeni biriyle tanismis daha yeni baktgina gore benim icin ayrilma sebebi cok acik naptigi yilda birini gormusde yok bakmisda benden baskasini yanina dusunuyosa kaybeder zaten cok acik ortada... erkeklerde yapmasin canim onlar yaprken suc degilde bakincami suc ozelmis yerim ozelini

Yani güvenmiyorsun arkadasina 7 aylik iliskiniz nasildi adam güvenilir miydi dürüst müydü iyi miydi sen biliyorsun simdi burada yapilan yanlis yorumlarla adami mi terk edeceksin 7 aydir hic bi sey sezmedin bi netten aramasi mi dert oldu?

Baska bir sorun yoksa bunun icin ayrilmak cok sacma olur.sizi sevse de robot degil sonucta biri ilgisini cekmistir, bakmistir. Hepimiz insaniz,bu kadar abartmayin. Icinizi ferah tutun,zaten bir icraat olsa acip burc yorumuna bakmaz. Bu da aldatma sayilmaz.

bununla ciksaydim ne kadar uyumlu olurduk dusuncesiyle bakmis anlasilan. skntli bi durum bence

Bence ayrıl.
7 aylık bir ilişkide telefon geçmişi, burç uyumu sorgulanıyorsa demekki yolunda olmayan birşeyler var..

Tum yorumlardan da anlasilacagi uzere, bu durum kisiden kisiye degisiyor. Yani kimi o kadar da buyuk bir sey degil demis, kimi kesinlikle ayrilma sebebi demis.

Sonuc olarak siz karar vereceksiniz. İciniz kaldirir mi kaldirmaz mi, söz konusu kisiyi siz taniyorsunuz. Onu ne kadar seviyorsunuz, bu da onemli.
Ve en onemlisi zaman gectikce baglanir misiniz daha fazla?

Bence aklında o kız var.. rastlantı falan hıkaye. hadı rastladı dıyelım neden burç yorumuna baksın. Bu davranışı bır erkeğe ancak kız yaptırabılır. bence konusuyolar

Emin olmam için daha somut bir şeyler bulmam lazım o da ancak telefondan falan olur. Birkaç gün önce bakmıştım mesajlar kısmına bir anormallik yoktu.

Aklımdan geçenleri okudunuz. Aynen sizin gibi o söylediği kız olduğuna inanmıyorum. Erkek arkadaşım hiç oturup burç muhabbeti yapan bir adam değil, ben öylesine yaptığımda bile sıkıldığı olmuştur. Öyle rastlayıp burç uyumuna bakacak biri değil. Bence de yeni biri var. Olursa nasıl olur gibi düşündü. Böyle düşündükçe benim için devam etmek zorlaşıyor. Yaptığı açıklamalar beni rahatlatmak yerine daha da kuşkulandırıyor.

bence kızla konuş.. neymıs derdı anla

Kızın yaptığı bir şey yok ki... Kıza rastlamış yolda, konuşmamışlar bile. O söylediği kızla konuşma aşamasındalarken daha sevgili olmadan biz tanıştık bıraktı o kızı bir sevgili olduk. Kızda gönlü olmadı hiçbir zaman ki baksın burç uyumuna.

Dün üzerine gittim saçma sapan şekilde üste çıkmaya çalıştı. Açık arıyormuşum ondan bakıyormuşum telefonuna vs vs. Açık açık sordum itiraf ettirmek için, kızmayacağım ve ayrılmayacağım doğruyu söyle dedim bu en son söylediği kız meselesini uydurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…