Erkek arkadasımın telefon gecmisi..

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
merhaba kızlar 11 aylık bi ilişkim var 22 yasındayım. bugun sevgilimin internet gecmisini kurcaladım google arama kayıtlarında. kızların bakıre oldugu nasıl anlasılır? ve kac santimden sonra kızlık zarı bozulur? gibi aramaları gordum. neden bunları aradın dedım arkadaslarla aramızda bi muhabbet olmustu merak ettım dedı ama aklıma takıldı hic inandırıcı gelmedi acaba diyorum daha once boyle bise yasadıda onu mu merak ettı yada benı mı aldattı lütfen dusuncelerinizi yazın

Daha önce bi tecrübesi olduysa bunları aramaz. Bi fikri vardır zaten.

Bence bu konuda bilgisi yok ki, bunları soruyor. Ama ne niyetle ogrenmek istiyor dersen, benim hissettiğim, ya bi şüphesi yada kandirilma korkusu var gibi. Seni tenzih ediyorum.. Diğer bi ihtimalse, kendinden emin olmaması olabilir. Yeterlilik anlamında.

peki ona bunu nasıl sormalıyım hadi ilk sorusu neyse de kac santimden sonra kızlık zarı bozulur dıye aratması daha cok dusundurdu benı yani sanki biriyle bişe yasıcakmıs gibi

Senle olabilir mi? Yani biriyle birlikte olma düşüncesi varsa öğrenmek istemesi normal. Belki bekaret bozulmadan biraz yakınlaşmak istiyordur.

Bekareti bu denli önemsemesi beni ürkütürdü. Sizi aldattığını hiç sanmıyorum ama hiçbir insan için kesin yapmamıştır diyemeyiz. Henüz yaşamadıysanız ileride yaşarken sizi denemek istiyor olabilir. Sizin bakire olmadığınızı düşünüyor da olabilir ne haddineyse. Çok saçma bir arama olmuş büyük konuşmayayım ama ben zihniyetinden şüphe eder ve bitirirdim ilişkimi.

bana daha önce sormustu daha önce biriyle yakınlastın mı diye bende hayır dedım benımle plan yapmaya calısıyo yok tatile gidelim falan ama bana bu sekılde tekliflerde hic bulunmadı o yuzden suphelendim baskası mı var dıye

Ben sanmıyorum başkası olduğunu başka belirti de yoksa. Ancak sizinle yakınlaşmayı düşünüp bekaretinize zarar vermek istemiyor olabilir ya da doğru söyleyip söylemediğinizden şüphe ediyordur bekaret konusunda. Her türlüsü kötü bana göre.

Merak etmiş aratmış olabilir ya da böyle bir düşüncesi vardır o Yüzden Öğrenmek istemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…