Benim aklıma gelen şu bence o şekilde söyleyerek aranızı açmaya çalışıyorlar bu arada daha uygun birini bulacaklar tahmin sadeceYengesiyle ile konuştum da
Zamana bırakın dedi sevginizin arkasında durun dedi
Kayınvalide ile oturuyor onlar mi dedirtti bilmiyorum
Bende şöyle düşündüm birisi var onunla görüştürcekler olmazsa tekrar bana geri dönecek öyle düşündüm.Benim aklıma gelen şu bence o şekilde söyleyerek aranızı açmaya çalışıyorlar bu arada daha uygun birini bulacaklar tahmin sadece
Gerçekten seveni bulmak çok zor sanırım.sizi sevmiyor. sizi sevse boyle yapmazdi.
severken nasil boyle yapiyor diyosunuz ya, o soruda cevap gizli. siz gormezden geliyorsunuz sadece.
gormenizi tavsiye ederim.
malesef haklisinGerçekten seveni bulmak çok zor sanırım.
Çünkü benim bir arkadasım yaşamıştı nişanlanacak lardı herseyi hazır çocuk bir anda bıraktı annesi istemedi diye bir yıldır görüşüyorlardı ailemi ikna edecem demişti tam iki gün sonra başka biriyle nişanlandı bir ay sorma evlendi bir erkek isterse bırakmaz hiç kimse engel olamazBende şöyle düşündüm birisi var onunla görüştürcekler olmazsa tekrar bana geri dönecek öyle düşündüm.
İlişkimiz başladı başlayali hep işini buraya almaya çalıştı ama olmadiBence hevesler fazlasıyla kırılmış..ben karşı tarafa hak verdim açıkçası.siz çocuğun İstanbul'da olduğunu bile biel görüşmeyi kabul etmissiniz ve İstanbul'da yapamam diyorsunuz.annesi size ziyarete geliyor anneniz İstanbul'u düşünmedik diyorlar.ailesi siz aylarca gorustugunuz halde ve çocuğun İstanbul'da olduğunu bile bile böyle bir tepkiye hevesleri sönmüş olabilir.coxuk tarih istiyor onuda vermiyorsunuz.evlilik için çok isteksiz yada iliskinizin arkasında sağlam durmayan biri gibi gördüm sizi.geri çekilmekte haklı buldum karşı tarafı.biranda sebepsiz birakilmamışsınız.
Bende öyle düşünüyorum annesinin dolduruşu ile bitirdi.Bence kaç bu ilişkiden. Kesin annesi bir şey dedi seninki vazgeçti. Daha başında bu kadar ciddi adım attıracak kadar etkileyen, evlenince neler neler yaptırtır oğluna.
Bir yıldır görüşüyoz biz annesi bize aylar önce tanışmaya geldi sonra bize davet etti.Hatayı annenle onun annesine giderek yapmışsınız
Çok acele davranmışsınız. Hele o tip konusmalar için de annen acele etmis annen.
Annesine bir konuşma arasında benim annem biz uzak diye biraz düşünüyoruz ama yine gelirsiniz dedi annem
Bu ne demek? Hos değil. Ama suda var erkek arkadasin da az degil. Hic arama sorma mesaj atma.
Bilmiyorum ama duygusal biriydi yengesi ile konuştuk kimsenin olmadığını söylediİlla ailesinin bir aday bulmasına gerek yok, belki kendisi bulmuştur.
Sonra dan geri dönenlere hiç şans vermiyorum,bir kez bittiyse tamam bitmiştirİlla ailesinin bir aday bulmasına gerek yok, belki kendisi bulmuştur. Bazı insanların kafası çok çabuk karışabiliyor. Gerçekten seviyorsa 2-3 aya pişman olur. Umarım mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?