erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
ya bugün okadar moralim bozukki anlatamam erkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada

Ne lazeri ya. Benim de kaşlarım cok düzgün ama orasini 2 tüy de olsa alirim 15 yasindan beri. Lazere basvurma sağlıklı bulmuyorum cünkü. Biyik ve kaş basit şeyler kendin halledebilirsin

Kaş ortanı hiç almadın mı ? :O
Ben almasam martıkaş olarak dolanırdım herhalde ortalıklarda.. Çok çabuk uzuyor benımkıler..
Senı bu zaman kadar hiç rahatsız etmediğine göre çok belirgin değillerdir
Kaşların için falan lazere gitmene gerek yok ki?
Niye cımbız kullanmıyorsun ?
Bıyık için ağda yapıyorum ben, sen de ağda veya ip kullanabilirsin
Yanak tüylerini bilemicem

Canım ne lazeri, ne hastanesi? Git bir kuaföre aldır kaşını bıyığını, tüm yüzüne de sir yaptır olsun bitsin. Yani üniversiteye gidiyorsun. Annene bakma, erken falan değil, okula gitme öyle bıyıklı falan. Yarın git hemen, pazarları açık bir kuaföre.:)

Soğumamıştır. Öyle olsa bitirirdi zaten.
Böyle şeyleri sevgili ile konuşmak çok doğal.
Uyarmasında bir gariplik yok. Kibarca söylemiş.

Veet ağda bantlarından alıp ufak ufak kes, yüzünü kendin al öyle.
Sonra da hemen bepanthene krem sür. Mis gibi olursun.

Kendin alamazsan da kuaföre git. Dert edilecek bir şey değil.
Rezillik de değil.

Kac yasinda bu cocuk?

Ne lazeri ya. Benim de kaşlarım cok düzgün ama orasini 2 tüy de olsa alirim 15 yasindan beri. Lazere basvurma sağlıklı bulmuyorum cünkü. Biyik ve kaş basit şeyler kendin halledebilirsin
ya ne bilim canım ya anneme gene danıştım sakın yapma dedi daha çok ve kalın çıkar dedi hani lazer kesin çözüm ya onudan hani en başındayken çoğalmadan kökten kurtulum dedim

konu kilondan açılmışken başka birşey var mı dedin o da bunları saydı öylemi, valla çok şaşırdım bu muhabbete ben
ayrıca erkekler çok dikkatli falan değil, kıl tüy olaylarına kadınlar takar genelde
hem siz çıkmaya başladığınızda da aynıydın, ne değiştişti de bunları söyledi?
kuaförde basitçe halledebilirsin bu sorunlarıda, tam olarak sorunun kıl tüy mü onu bilemedim, sevgilinin dış görünüşünü bu şekilde eleştirmesi daha büyük problem bence, çünkü bunun sonu yok

Yanak tüylerine sakin dokunma..

Şehrinde güvenilir bir kuaför ya da güzellik merkezi bul.. Kaslarin ortasini biyiklarini aldir... Utanacak bir şey yok niye yerin dibine giriyorsun.

Sen de ileride kas yaparsan iyi olur de:)

Son düzenleme:
ya ne bilim canım ya anneme gene danıştım sakın yapma dedi daha çok ve kalın çıkar dedi hani lazer kesin çözüm ya onudan hani en başındayken çoğalmadan kökten kurtulum dedim
Benim annemn lafları ayni ağdayı şekerli kullanmadığin sürece azalır bile. Üniversiteye biyikli mi gidilir kalin cikarsa ciksin gözünü seviyim

Jiletle kesilen tüyler kalınlaştığı için aynı kökten çoklu şekilde pırtlarlar. Bundan dolayı fazlalaşır tüyler.
Ağda, ip, cımbız ile tek herakette etraftaki sarı bebek tüylerini yolmadığın müddetçe çoğalmaz.
Hiç yapmamışsın madem, kendin yapmaya kalkarsan kaşlarını bozabilir, küstürebilirsin. kuaföre git, kaşlarını aldır, yanaklarını aldır, bıyıklarını aldır. Oh miss gibi utanılacak ne var?

canım aşırı yok uzaktan bile bakıldında fark edilmiyor ama erkek arkadaşım honut değilmiş epeyden peri bugün sordumda söyledi zira bıyık konusundada korkuyorum açıkçası ya off yerin dibine girdim annemde aldırma diyor artar çoğalır sürekli almak zorunda kalırsın diyo ama lazer pahalı değil bıyık ve kaş için gitmim mi şimdi ve ilk kez aldırcam ondanlazerle mi başlasam dedim

aay çocuğu uyutuyorum bi yandan..içime içime patladı kahkaham..

martı kaş dedin ya hahahaha:))

Kaşınızın - en azından- ortasını aldırabilirsiniz. Ama dudak üstünü muhakkak...
Utanacak birşey yok, olabilir böyle şeyler. Bundan sonra dikkat edersiniz...

Annen haklı yüz alınır mı ya ne o öyle.Biyik desen hadi tamam da.ayrica yüz aldırmak ileride yüz sarkması ve kirisiklik yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…