Ne lazeri ya. Benim de kaşlarım cok düzgün ama orasini 2 tüy de olsa alirim 15 yasindan beri. Lazere basvurma sağlıklı bulmuyorum cünkü. Biyik ve kaş basit şeyler kendin halledebilirsinya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
Kaş ortanı hiç almadın mı ? :Oya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
Canım ne lazeri, ne hastanesi? Git bir kuaföre aldır kaşını bıyığını, tüm yüzüne de sir yaptır olsun bitsin. Yani üniversiteye gidiyorsun. Annene bakma, erken falan değil, okula gitme öyle bıyıklı falan. Yarın git hemen, pazarları açık bir kuaföre.:)ya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
Ne lazeri ya. Benim de kaşlarım cok düzgün ama orasini 2 tüy de olsa alirim 15 yasindan beri. Lazere basvurma sağlıklı bulmuyorum cünkü. Biyik ve kaş basit şeyler kendin halledebilirsin
ya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
ya ne bilim canım ya anneme gene danıştım sakın yapma dedi daha çok ve kalın çıkar dedi hani lazer kesin çözüm ya onudan hani en başındayken çoğalmadan kökten kurtulum dedimNe lazeri ya. Benim de kaşlarım cok düzgün ama orasini 2 tüy de olsa alirim 15 yasindan beri. Lazere basvurma sağlıklı bulmuyorum cünkü. Biyik ve kaş basit şeyler kendin halledebilirsin
ya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
Benim annemn lafları ayniya ne bilim canım ya anneme gene danıştım sakın yapma dedi daha çok ve kalın çıkar dedi hani lazer kesin çözüm ya onudan hani en başındayken çoğalmadan kökten kurtulum dedim
Jiletle kesilen tüyler kalınlaştığı için aynı kökten çoklu şekilde pırtlarlar. Bundan dolayı fazlalaşır tüyler.ya ne bilim canım ya anneme gene danıştım sakın yapma dedi daha çok ve kalın çıkar dedi hani lazer kesin çözüm ya onudan hani en başındayken çoğalmadan kökten kurtulum dedim
Kaş ortanı hiç almadın mı ? :O
Ben almasam martıkaş olarak dolanırdım herhalde ortalıklarda.. Çok çabuk uzuyor benımkıler..
Senı bu zaman kadar hiç rahatsız etmediğine göre çok belirgin değillerdir
Kaşların için falan lazere gitmene gerek yok ki?
Niye cımbız kullanmıyorsun ?
Bıyık için ağda yapıyorum ben, sen de ağda veya ip kullanabilirsin
Yanak tüylerini bilemicem
aay çocuğu uyutuyorum bi yandan..içime içime patladı kahkaham..Kaş ortanı hiç almadın mı ? :O
Ben almasam martıkaş olarak dolanırdım herhalde ortalıklarda.. Çok çabuk uzuyor benımkıler..
Senı bu zaman kadar hiç rahatsız etmediğine göre çok belirgin değillerdir
Kaşların için falan lazere gitmene gerek yok ki?
Niye cımbız kullanmıyorsun ?
Bıyık için ağda yapıyorum ben, sen de ağda veya ip kullanabilirsin
Yanak tüylerini bilemicem
aay çocuğu uyutuyorum bi yandan..içime içime patladı kahkaham..
martı kaş dedin ya hahahaha:))
Yasla ilgili bir takintinizmi var acaba,ya da saka mi yapiyorsunuz?Kac yasinda bu cocuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?