erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

aldirirsan gerisi gelir, fazlalasaarak çikar ..
yine aldiririsin yine çikar oyle gider sonuna kadar :)

BiyiK icin yaylar maliyetide dusuk onlardan alabilirsin kaslarinida kuaforde halledebilirsin 3-4lira biseydir ben kendim aliyorum yuz icinde yuz agdalarindan alabilirsin buyutcek biseyde yok cogu kadin kasini biyigini aliyor

sadece kaş ortamı istiyorum onun dışında şeklinden memnunum işte yapısı

Eklentiler

• 1604542_1421389541473776_8724078085686994650_n[1].webp
    12 KB · Görüntüleme: 152
Muahahaha
Bacım 19 yasindasin tek kassin birde nasil almadin o ortati.
Hele orasi neyse de biyik ne ya.
Anneni dinleme lutfen.
Arkandan konusuyorlardir simdi bile.
Biyik ya hu bu biyik.
Bir kizda isi ne

Tüyleri nasil aldin peki öylece biraktin mi?

Benim de kaslarimin sekli iyi ama hic ortasini almamazlik etmedim.Yapamiyorsan ac video sitelerini ogren arkadasim biyik almak toplasan 5 dk haftada bir ongunde bir yapsan yeter.Su vize doneminde saldim kendimi aynaya bakarken dikkat ettim:)

Bir sözgeldi aklima.
- Sacmalama Gizem sen kizsin ne demek top sakal bırakmak istiyorum ?

Utanmadan kuaföre git. Abartmadan Kas bıyık dalında.

Zipzip nerelerdeydinnn

kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem

Eklentiler

• 1604542_1421389541473776_8724078085686994650_n[1].webp
    12 KB · Görüntüleme: 159

Doktor agdanin mi zararlarindan bahsetti yoksa genel olarak yüzdeki tüylere hic bi sekilde alinmamasi mi iyiymis bunu anlamak istiyorum. Yani mesele sadece agda mi zararla ilgili

Kuafor de gerek yok dediyse bence de yoktur. Sen bir kac ablana sor etrafta gerekli mi diye. Cogunluk gereksiz derse, sen bu cocugu aldir hayatindan. Olmadi lazerle isinlat upuzaklara. Once zayifla, sonra tuylerini mi aldir dedi ezik oglan? Kendi tuyu bitmedi galiba ki, kizlar bile mi benden tuylu yaw diye gozlerini acmis inceliyor!!

kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem
Güzelim ufak değilsin ki al alma diye başkalarının fikirlerine göre hareket edesin.

Güneş ışığında bak kendine kaşına bıyığına gerçekten alınması gerekliyse git kuaföre aldır. Bi kere yapman düzenli yapmanı yada yaptırmanı gerektirir unutma.

Birde utanma böyle şeylerden :) Benimki bıyığımın çıktığını görmesin benimle mi yarışıyorsun diye takılır hemen ilişkiniz oturmuş ise normaldir :)

Yuze lazer yaptirmayi onermiyorlar, bence cok problemli degilse degdirme bir sey, cunku sonra sonu gelmiyor.

Ben seni cozemedim, neden sevgilinle yuzgoz olup kilonu sordun, tartistin? Biraz ozguvenli ol sekerim, neysen osun, seven boyle sevsin.

Sevgilinin cocuk yasta/tecrubesiz olmasina bagliyorum ama gercek bir erkek asla karsisindaki kadini incitmemek adina, kisisel bakimindan bahsetmez cunku bu kadinlar icin cok gurur kirici oluyor genelde. Ben olsam olesiye alinir, u cocukla asla konsumazdim bir daha sen hala benden sogumus mudur diyorsun kardes.

Ozet geciyorum:

1. Kilon, kilin, tuyun, senin problemlerin senden baskasini ilgilendirmez. Istersen kabasakal gez, begenen erkek begeniyorsa seni oyle kabul eder, etmezse keyfi bilir.

2. Baska brine, hele de sevgiline buram oyle mi, nasil olayim, nasil yapaym demek ozguvensizligini aciga serer. Gercekten ozguvensiz olsan bile Allasen kimseye gostermemeye cabala.

3. Benden sogumus mudur dusuncesini bir kenara birak, sana sen de killisin diyen erkekten sen sogumadin mi canimin ici?

Kaslarinin sekli gayet guzel, bence hic elleme. Elleyince tekrar tekrar ellemek gerekiyor cunku :)

Aaaa ben de seni kendim gibi Ferhat Güzelgillerden sandıydım. Kaşına dokunma asla ve asla. Şekli çok güzel. Doğal kaşları çok severim ben zaten doğuştan inceymiş. Benim tavsiyeme ne kuaförleri ne anneni dinleme. Annelere kalsa onlar 'Aldırma' derler. Kuaförler para kazanmak için 'Alalım' derler. Sen yaşıtın kız arkadaşlarına sor bakalım bıyıklarımı almam gerekir mi diye? Onlar en doğru cevabı verirler. Bir de bıyıklarının net bir fotoğrafını görelim sakıncası yoksa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…