sadece kaş ortamı istiyorum onun dışında şeklinden memnunum işte yapısıKeşke annemi dinleseydim.
Dudak üstünü alma kızım, çoğalır dedi dinlemedim. Akılsız kafam. Minik minik sarı tüylerden ne zarar gelecekse, olmaz diye direttim, pişmanım şimdi. Bence anneni dinle alma.
Kaş ortası çok dikkat çekiyorsa alabilirsin ama şekli güzelse hiç elleme derim.
Canım artar diye kaş bıyık alınmaz mı ya? Benim de 2 parmak kaşım vardı ergenliğimin ilk yıllarında. Annemle, ablam aldırma, kaşların çok düzenli, gür çok güzel derlerdi Hele annem bir alırsan başa çıkamazsın aldırma diye tutturdu. Neyse ki ben asi bir ergen olduğumdan onları dinlemeyip aldırdım. İyi ki de aldırmışım yoksa lise yıllarımı Ferhat Güzel'in gençliği olarak sürdürecektim.
Sizin cocuk niye uyumadi bu saate kadar?aay çocuğu uyutuyorum bi yandan..içime içime patladı kahkaham..
martı kaş dedin ya hahahaha:))
öpür türlüsü sakıncalı mı abla hastanede düşünüyodum benkaşlarının ortasını cımbızla alma sakın kalınlaşır
iğneli epilasyona gidebilirsin, çok az olduğu için bişey tutmaz fiyat olarak
ama lazere sakın gitme
Ağda.Ben de onun yaşındayken cildiyeye gitmiştim hormonlarim bozuk tuylendim diye tutturmustum.halbuki yüzümdeki tüyler buyutecle ancak görünüyordu.Doktorum gülerek muayene etmişti ve yüz aldirmanin zararlarindan bahsetmisti.Iyiki dinlemisim 30 yaşına geldim hiç şikayetim yok...
napim şimdi ya iiki arada bi derede kaldımaldirirsan gerisi gelir, fazlalasaarak çikar ..
yine aldiririsin yine çikar oyle gider sonuna kadar :)
napim şimdi ya iiki arada bi derede kaldım
Ağda.Ben de onun yaşındayken cildiyeye gitmiştim hormonlarim bozuk tuylendim diye tutturmustum.halbuki yüzümdeki tüyler buyutecle ancak görünüyordu.Doktorum gülerek muayene etmişti ve yüz aldirmanin zararlarindan bahsetmisti.Iyiki dinlemisim 30 yaşına geldim hiç şikayetim yok...
kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem
Kuafor de gerek yok dediyse bence de yoktur. Sen bir kac ablana sor etrafta gerekli mi diye. Cogunluk gereksiz derse, sen bu cocugu aldir hayatindan. Olmadi lazerle isinlat upuzaklara. Once zayifla, sonra tuylerini mi aldir dedi ezik oglan? Kendi tuyu bitmedi galiba ki, kizlar bile mi benden tuylu yaw diye gozlerini acmis inceliyor!!ne yalan söylüm vermedi ama kuaförede epey karşı ya benim lazeri istemem hani en başlarındayken çoğaltmadan ordadan aldırmaktı ya abla lütfen ezme beni biliyorum 19 yaşında nasıl almadın diyosun ama aşırı yok hani bariz sarı sarı ama gel gör işte erkek arkkadaşım fark ettikuaförede üniye gelmeden sordum aşırı belli olmuyo dedi almasakda olur didi
Güzelim ufak değilsin ki al alma diye başkalarının fikirlerine göre hareket edesin.kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem
Aaaa ben de seni kendim gibi Ferhat Güzelgillerden sandıydım. Kaşına dokunma asla ve asla. Şekli çok güzel. Doğal kaşları çok severim ben zaten doğuştan inceymiş. Benim tavsiyeme ne kuaförleri ne anneni dinleme. Annelere kalsa onlar 'Aldırma' derler. Kuaförler para kazanmak için 'Alalım' derler. Sen yaşıtın kız arkadaşlarına sor bakalım bıyıklarımı almam gerekir mi diye? Onlar en doğru cevabı verirler. Bir de bıyıklarının net bir fotoğrafını görelim sakıncası yoksa.kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?