erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

ya çok utanıyorum ya uzaktan bakıldında fark edilmiyor diye hiç akıl edip yaptırmdımda saf gibi erkek arkdaşım söyleynce iyice yerin dibine girdim ama çoğalmaz mı ya yaptrmım mi lazer falan çok pahalı değil çünkü hani ve bu araada burda pek kuaförde bilmiyorum güvenmeli mi ki acep sadece ortası hani arkadaşım alırım dedi ama şelinin bozulmasından korkuyorum hani beveremez falan

Bak hayatım sözün özü seni kuaföre gönderiyoruz öyle lazer falan yok

ona neymişkki bu kadar açık sözlülükte akla zarar ya

Şimdi bak,
bu ilişkinizin oturmuşluğuna bağlı bişey bence
Benim de kaşlarım uzadığında falan erkek arkadaşım şu kaşlarını düzelt bee der ya da bıyıklarım çıktığında pala falan der ben de ona derim şu kaşlarının ortasını al istersen 3. köprü oluşmuş orda falan diye... böyle espritüel bir dille saydırıyoruz birbirimize...o da senin iyiliğini düşünmüş bence sonuçta bir kız olarak bakımlı olmak önemli. Söylemesi kötü olmamış bence...
Onun dışında, tabi ki kaş bıyık vs için lazer tam kesin çözüm, ama ben yanık olur falan diye asla cesaret edemem yüz gibi sürekli görünen bir bölgede... kendi işimi kendim hallederim ama yüzüm için lazere kalkışamam..
haftada 1 gün bıyıklarını alırsın kaşlarında çıkanları tek tük alırsın yeter yani fazlasına gerek yok bence...

ne yalan söylüm vermedi ama kuaförede epey karşı ya benim lazeri istemem hani en başlarındayken çoğaltmadan ordadan aldırmaktı ya abla lütfen ezme beni biliyorum 19 yaşında nasıl almadın diyosun ama aşırı yok hani bariz sarı sarı ama gel gör işte erkek arkkadaşım fark etti kuaförede üniye gelmeden sordum aşırı belli olmuyo dedi almasakda olur didi

Kaş için lazere gidilir mi yahu? Bu fikri de erkek arkadaşın mı verdi?
Kaş ve bıyık için cımbız/ip/ağda fikri daha mantıklı.

Yanak tüylerini bilemeyeceğim. İnternette hangi durumlarda lazer yaptırılır bak.
Belki hormon yüzünden aşırı tüylenmen vardır.
Ama ayva tüyü denilen sarı tüyse hiç kafaya takma. Almak gereksiz bir kere alırsan hep alman gerekir.

Canım artar diye kaş bıyık alınmaz mı ya? Benim de 2 parmak kaşım vardı ergenliğimin ilk yıllarında. Annemle, ablam aldırma, kaşların çok düzenli, gür çok güzel derlerdi Hele annem bir alırsan başa çıkamazsın aldırma diye tutturdu. Neyse ki ben asi bir ergen olduğumdan onları dinlemeyip aldırdım. İyi ki de aldırmışım yoksa lise yıllarımı Ferhat Güzel'in gençliği olarak sürdürecektim.

Son düzenleme:
Benim annemn lafları ayni ağdayı şekerli kullanmadığin sürece azalır bile. Üniversiteye biyikli mi gidilir kalin cikarsa ciksin gözünü seviyim
ya varya sizle konuşurken bile utanıyorum yaaa ama cidden belli olmuyor aşırı hani sarı sarı ama işte yakından ben burdayım ah ahh cahillik

Keşke annemi dinleseydim.

Dudak üstünü alma kızım, çoğalır dedi dinlemedim. Akılsız kafam. Minik minik sarı tüylerden ne zarar gelecekse, olmaz diye direttim, pişmanım şimdi. Bence anneni dinle alma.

Kaş ortası çok dikkat çekiyorsa alabilirsin ama şekli güzelse hiç elleme derim.

lazer yaptırmım mi şimdi abla ben kuafla mı halledem :)

Kaslarinin ortasini cimbizla biyik kisminida ip cumbiz vs halledebilirsin yuzunde fazla tuy yoksa hic dokunma bence ilk alista guzelde sonralari hem zor hemde bi kac gun geciktirsen ktu duruyor
Sorun yapma bunu benim kocada almiyirdum biyik ve yuzumu abiiii derdi bana hic takmadim en sonunda biyigima kiydim
Yuxume dokunmadim

kaşlarının ortasını cımbızla alma sakın kalınlaşır
iğneli epilasyona gidebilirsin, çok az olduğu için bişey tutmaz fiyat olarak
ama lazere sakın gitme

heh işte bizimde 3 yıl falan oldu böle şakayada bağladı ama ne bilim özgüvenim sarsıldı hani bilmiyorum utandım yani hani kiloda işin içine girince falan göçtüm ve ben birazda takıntılıyım ya 5 ko fazlam var önceden zayıftım o zaman çok tatlı geliyıodun dedi hani şimdide tatlısın ama kilo versen iyi olur hanii dedi bazen bende ona takılıyorum doğru bakımlı olmak lazım şimdi ben kuaföre gidicem ama korkuyorum hani kaş çok az 7 tane saysan ancada asıl mesele bıyık ya çok çıkarmı sonradan

ayva tüyü sarı sarı

Agdadan mi bahsediyorsun ipten mi?
Ağda.Ben de onun yaşındayken cildiyeye gitmiştim hormonlarim bozuk tuylendim diye tutturmustum.halbuki yüzümdeki tüyler buyutecle ancak görünüyordu.Doktorum gülerek muayene etmişti ve yüz aldirmanin zararlarindan bahsetmisti.Iyiki dinlemisim 30 yaşına geldim hiç şikayetim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…