- 20 Kasım 2017
- 1.355
- 711
- Konu Sahibi Winnethepooh
Vallahi kazansın kazanmasın tamamen ona kalmış bir durum. Zaten konuşanlarda benim değil onun akrabaları. Bunu dert etmiş olacak ki gelip bunu benimle konuştu onu dert ettim sadece. Hayatımdaki önceliğim para değil hiçbir zaman da olmadı ama inanın dünden beri bunu anlatmaktan çok yoruldum sanki boşa yazıyormuşum gibi. Evet ben finansal alanda kendi adıma hırslı bir insanım çünkü kendi sınırlarımi görmek ve kendi adıma olabildiğim en iyi yerde olmak isterim bu toplum adına kötü bir şeyse -para avcılığı gibi- tamamen boyle görmekte ozgürsünüz. Ama benim derdim ben hırslıysam o da olsun onunda çok parası olsun değildi zatenYapma o zaman ablacım
Ayrımcılığı en başta yapan sensin
Cidden kadın-erkek eşitliğini sindürmiş biri olsaydın akrabanın laflarına zaten gülüp geçerdin
İçten içe sen de erkeğin daha fazla olmasını istiyorsun ki bu konuyu açmışsın.
Kabin memuresi ya da pilot olacaksın anladığım kadarıyla, etrafında seninle aynı gelirde erkekler olacak. Sen de koluna asgari ücretli birini takınca kötü hisseden taraf ailen değil sen olacaksın gibi görünüyor başta.
Sen bilirsin. Malzeme ortada, erkek arkadaşın finansal olarak hırslı değil 1 yıl çalışmamaya da razı, asgari ücrete de mesleği de doktor değil mühendis değil finansal kapasitesi belli. Bu konuda yapacağın bir şey yok, ülke durumu ortada. İster ayrıl, ister kabul et karar senin.