Postalının tozuna dalgasına sex yazdı diye sapık mı sizce sevgiliniz?
Geçmişini yeterince bilmediğini düşünmüşsünüz. Orada sex yazdığını görünce geçmişiyle ilgili ne olabileceğini düşündünüz?
Son olarakta nasıl davranmam gerekir demişsiniz. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok rahat olun.
benimle tanışmadan önce faceten malum kız profillerine baktığını görnüştüm.konuşmuştur belkide bi.ok erkek böyke yapıyor..ama güvenimi zedeliyor bu durum.çünkü bana hiçbişey anlatmıyor geçmişiyle ilgiki.sürekli Seninle Yepyeni bi başlangıç diyor.kurcalama geçmişi diyor
benimle tanışmadan önce faceten malum kız profillerine baktığını görnüştüm.konuşmuştur belkide bi.ok erkek böyke yapıyor..ama güvenimi zedeliyor bu durum.çünkü bana hiçbişey anlatmıyor geçmişiyle ilgiki.sürekli Seninle Yepyeni bi başlangıç diyor.kurcalama geçmişi diyor
benim ilk birlikteliğim belkide bu yüzden biraz hassasım korkuyorum biraz herkonuda güvenmek istiyorum.mesela ben benden önce kimseyle birlikte olmamış olmasını isterdim cinsel anlamda. Böyle bi soruyu ona soramam tabi ama çok şeymi bekliyorumki..böyle bi zamanda
ben 24 o 25 yaşında.bugüne kadar hep gerçekten seveceğim insanı beklediğim için hiç bi teklifi kabul etmemiştim.Ama Şimdi ilk defa ona böyle hissediyorum.en yakın arkadaşımsa bana sürekli sen çok iyi birisin o seni haketmiyor diyor.kimbilir geçmişte neler yapmıştır vs..ama ben seviyorum bana karşı öyle bi tavrı olmadığı içinde onun yeni başlangıcına kendimi dahil ediyorum.
sosyal ortamda değil bana gönderdiği fotoğrafta var bu yazı
hyr canim bence cok sey istemiyorsun gayette gonlundekini istiyorsun sadece..benim ilk birlikteliğim belkide bu yüzden biraz hassasım korkuyorum biraz herkonuda güvenmek istiyorum.mesela ben benden önce kimseyle birlikte olmamış olmasını isterdim cinsel anlamda. Böyle bi soruyu ona soramam tabi ama çok şeymi bekliyorumki..böyle bi zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?