erkek arkadaşımın yolladığı fotoğraftaki garip yazı...

Ben okuyunca direkt aklıma gelen şey; birsürü erkek bir arada üstelik askerde, tamamiyle gırgır amaçlı bi muhabbetin eseridir. Ne gibi bi sapıklık olabilir ki bunun altında. Kalbinizi karartmayın

Yillar once, hem de askerde o kadar erkegin icinde olur oyle muhabbetler, bu hic de anormal, sapik diye bakilacak bir durum degil. Erkeklerde ne muhabbetler donuyor bizim bilmedigimiz, kimbilir kimin, ne diyerek yaptigi bir sakaydi, muhabbetti, hic de abartilacak birsey degil.

ayy arkadasim yaaa sen herseyi boyle incik cincik incelersen oooooo ne kimseyle berabeer olabilir sevgili olarak tabi nede mutlu olabilirsin birak bi kensini rahat ol adam sapiksa zaten coga kalmaz bi takim isteklerle bunu sana belli eder

Aaa subliminal mesajdır o. En son tom ve jerry'de görmüştüm. Bulutların arasında çok afedersin sex yazıyordu. Çocukların bilinç altını bozmak için yapıyorlar hep. Erkek arkadaşın da bunun başka versiyonuysa demek ki. Kız arkadaşlarının bilinç altını değiştirmeye yönelik çok gizli çalışmalar bunlar. Neyse ki zeki kızmışsın da fark etmişsin ayrıntıyı.

Hemen ayrıl ondan. Allah korusun üçgenin içinde göz olursun da fark etmezsin sonra. Sex yazıyor he tövbe yarabbim evlerden ırak.

O yazıyı belki bir arkadaşı yazmıstır şakasına.Bir de askerlik psikolojisi sonucta ya şakalaşırken falan yazılmıstır bence büyütülecek bir şey yok..O kızlara bakması da siz tanısmadan önce olmussa bence anormal bir şey değil..Erkek milleti coğu böyle..İçinizi rahat tutun ve 5 sene önce olan şeylerle ilişkinizi yıpratmayın

Sürekli geçmişi didikleyip kurmanın kimseye bir faydası yok, bu şekilde kimseyle mutlu olamazsın, sen kimseyle olmadın diye onunda böyle bir hayat yaşamış olmasını bekleyemezsin kimseden. 25 yaşında bir delikanlı yaşamıştır tabi birşeyler. İnsanların senden önce bir şeyler yaşamış olması sapık olduğu anlamına gelmez. Senden öncesi de seni ilgilendirmez. Normal düşünceler değil bunlar, ha hiç yaşamamış birini arıyorsan bu da saygı duyulacak bir şeydir ama o zaman bunu baştan konuşacaksın ve geçmişinde yaşanmışlıkları olan biri ile birlikte olmayacaksın ki kafan rahat etsin

Son düzenleme:

Eminim bircok askerlik resmi vardir. Ozellikle bahsettiginiz resmi sizinle paylasmasi manidar. Bence sormanizi umuyor olabilir. Bu sekilde sizinle bu konuya giris yapmak, izin verdiginiz kadar konusmak istiyordur belkide.

Ben olsam ne alaka diye saka karisik sorardim. Verdigi cevap niyetini anlamanizi saglar.

Yoknazdan bir bomda daha .
Ahaha

belki erkek arkadaşın subliminal yapmaya çaklşmıştır fotoya sonradan shopla yapmış olabilir ....

aslında benim endişem kendini bana farklı gösteriyor olabilirmi diye.çünkü bana sen çok masumsun diyor.buna bi yandan sevinirken bi yandan acaba neler yapmışki benim bu kadar masum olduğumu vurguluyor.mesele orda sex yazmasından ziyade onu daha iyi tanımak için neler yapabilirim.bunu sormak istiyorum sizlere.

evet bana bugün fotoğraflarla ilgili konuşamadık hiç dedi.bişey demedim.

Kendini farkli gostermis olabilir de ne yazik ki bunu o yazidan cikaramazsin uzgunum..

Sorsana o yaziyi kim yazdi cok guldum falan diye :))

Iletisim kurmadan nasil iliski yasiyorsunuz hayret ediyorum

Ya dostum sorsana erkek arkadaşına. Dikkatimi çekti yahu neden orada sex yazıyor ne saçma çok güldüm de. O da bir şeyler söyler elbet. Ne kadardır birliktesiniz bir de? Birini daha iyi tanımak için bir yol yok ne yazık ki. Yaşayarak görürsün takriben nasıl biri olduğunu. Sana karşı ve insanlara karşı davranışlarına bakarak anlarsın zaten. Bunu bizim dememize gerek yok diye düşünüyorum. ^^

Son düzenleme:
benim erkek arkadaşımında geçmişi öyleydi banada sen çok masumsun sana kıyamıyorum derdi. ne zaman face şifresini aldım her şeyi çıktı ortaya. elalemin kızlarıyla yaptığı sex muhabbetleri falan filan. face den silmişti ama hotmail den silmemiş. yani mesajlar 2000-3000 i bulunca arada kaynamışlar onlar.
erkeklerin çoğu böyle. birde kız arkadaşlarıyla konuşamadıkları şeyleri konuşabilecekleri kızlarla konuşuyorlar. bu aslında benim açımdan çok iyi oldu. zaten ayrıldık ve bana zarar vermemiş oldu bu konuda.

sana askerlik fotoğrafını neden gönderiyor?? ne alaka yani. sen dikkat et. millet pek umursamamış doğal gelenler var ama bence normal değil bu. askerlik fotoğrafını yollar on da sıkıntı yok. ama sex yazan bir fotoğraf bence düşünülmeli.

şahsen benim hoşuma gitmedi.

sizinle aynı düşünüyorum .tamam bana karşı bi tavrı olmadı bu konuda ama geçmişte kızlarla öyle muhabbetler yaptığına eminim. Askerlik fotosunu göndermesini ben istemedim.kendisi gönderdi.beş fotoğraf ve ikinide aynı şey yani biraz dikkatli bakınca belli yazı. tEpkimi ölçmeye çalışıyorsa bile ben çok üzülürüm bu duruma.zaten ayrı şehirlerdeyiz. Böyle bi konuda bilerek o fotolarını seçme ihtimalini düşünmek istemiyorum ama ya öyleyse.bide ben face i kapãtırmıştım.eskiler bitti artık dönüşü yok demişti bana ama ya eski alışkanlıklarına devam ediyorsa ve ben hiç bilmiyorsam..kızlar işte kafam karışık.:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…