ayy arkadasim yaaa sen herseyi boyle incik cincik incelersen oooooo ne kimseyle berabeer olabilir sevgili olarak tabi nede mutlu olabilirsin birak bi kensini rahat ol adam sapiksa zaten coga kalmaz bi takim isteklerle bunu sana belli eder
kızlar yaklaşık bir yıldır devam eden iyi kötü bi birlikte liğim var bugün görüşemediğimiz için bana gül ve askerlikfotoğraflarını yollamıştı.5 yıl önce askerlik yapmış o zamanlar tanışmıyoruz tabi 20 yaşında oluyor o dönem.ben bu akşam fotoğrafa dikkatli bakınca şunu farkettim.hani askerlerin giydiği postallar varya siyah tozlanmış.ve poz verirken bi ayağında karşı tarafından yazılmış şekilde sex yazıyor.tozlanmış postalın üzerinde böyle bi yazı var.kötü hissettim o yazıyı görünce onun sapık olduğunu.aslında geçmişi niyeterince bilmediğimi..ama bana karşı hiç öyle bişey hissettirmedi.bunu ona söyleyip yüz göz olmak istemiyorum.böyle bi konuda.yardım Edin kızlar nasıl davranmam gerekir
Aaa subliminal mesajdır o. En son tom ve jerry'de görmüştüm. Bulutların arasında çok afedersin sex yazıyordu. Çocukların bilinç altını bozmak için yapıyorlar hep. Erkek arkadaşın da bunun başka versiyonuysa demek ki. Kız arkadaşlarının bilinç altını değiştirmeye yönelik çok gizli çalışmalar bunlar. Neyse ki zeki kızmışsın da fark etmişsin ayrıntıyı.
Hemen ayrıl ondan. Allah korusun üçgenin içinde göz olursun da fark etmezsin sonra. Sex yazıyor he tövbe yarabbim evlerden ırak.
aslında benim endişem kendini bana farklı gösteriyor olabilirmi diye.çünkü bana sen çok masumsun diyor.buna bi yandan sevinirken bi yandan acaba neler yapmışki benim bu kadar masum olduğumu vurguluyor.mesele orda sex yazmasından ziyade onu daha iyi tanımak için neler yapabilirim.bunu sormak istiyorum sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?