erkek arkadaşımın yolladığı fotoğraftaki garip yazı...

Yahu kendisine sorsana. Neden onca fotoğrafın arasında bu iki fotoğrafı gönderdin, üstünde de sex yazıyor dumur oldum burada de.

Yahu kendisine sorsana. Neden onca fotoğrafın arasında bu iki fotoğrafı gönderdin, üstünde de sex yazıyor dumur oldum burada de.

arkadaşım üslubuna dikkat et.'yahu' bende biliyorum sormasını ama onunla bu konuyu bu şekilde konuşmaya utanıyorum. yaptığı açıklama askerdeydim..arkadaş yazmış vs ne olursa olsun. şuan soramıyorum.ama diğer bildiklerimle birleşince bana karşı sürekli rolmü yapıyor acaba düşündüm.çünkü ben ona duyduğum sevgiden hatalarını,bazen kırdıktan sonra özür dilemelerini hep alttan alıyorum.

Üslubumda ne varmış pardon? Ben kimseye karşı kaba bir tabirde bulunmadım, bulunmam. Sana bir öneride bulundum. Anlamak istediğin gibi anlamışsın. Yahu kelimesinin sözlük anlamını ya da cümlede kullanılış amacını bilmiyorsun sanırım. Cümlenin üzerine dikkati çekmek için ek olarak kullanılır. Bazı zamanlarda da rica anlamını pekiştirmek için kullanılır. Diyeceğim bu kadar. İyi geceler.

Son düzenleme:

Sevgilinizin size sübliminal mesajlar mı verdiğini düşünüyorsunuz?

evet bana bugün fotoğraflarla ilgili konuşamadık hiç dedi.bişey demedim.

sex i sordunuz hic dedi? siz de sustunuz... dogru mu anladım.

haklısınız, yeterince birbirinizi tanımıyorsunuzdur muhtemelen... fakat nedeni size gonderdigi fotograflardaki mesajdan ziyade iletsim kurmamayı tercih etmeniz...

ayrıca neden 5yıl onceden kalma bir askerlik fotografını yolluyor onu da anlamadım.

ve o 25siz 24 yaşındasınız... ama konusmadan sormadan "yüzgöz" olmamak adına gecen gunler... ilginc.

Ayakkabilari temiz olan erkekler dusunmuyor mu oluyor o zaman. Hepsi dusunuyor kimi dile getiriyor, kimi getirmiyor, kimi yaziyor, kimi yazmiyor. Sapik oldugunu gosteren bir kanit degil bu. Sakin olun, takilmayin bu kadar.

Burada yaptığınız atarı sevgilinize yapsanız öğrenirsiniz.

O zamanlar 20 yaşında ve askerde olan bir genç adamdan cinsellikle ilgili çok mantıklı şeyler beklemek başlıbasina mantıksız zaten. Yüzlerce erkeğin olduğu bir yerde yokluktan akıllarına vuruyordur muhtemelen. Gırgır samata olsun diye yapılmış olabilir. Ne kolay sapık yaftası yapıştırmışsınız sevgilinize.

Ne varmış ki yorum yapan arkadaşın üslubunda? "Yahu" bir çeşit hakaret sözcüğü de ben mi bilmiyorum?

Şakasına yazılmış olabilir o zaman arkadaş arasında...Ama bence o farkında değil unutmuştur yani.5 yıl önceki fotoğrafın tüm detaylarını bilmesini bekleyemezsiniz.Dikkatini çekse zaten yollamazdı bence...:26:

Belkide sevgiliniz gizli yerlere sex yazarak bunu bilinç altınıza yerleştirmeye çalışıyordur :26:

çok sağol bilgilendirmen için.ben yahu kelimesini kızınca kullanırım hep.e yazı dilinde yanlış anlayabiliyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…