Genelde herkes babasını geçiyor erkekse.kadınsa da annesini geçiyor.o yüzden dert etmeyin.benim annem babam sizin kadar bile değil 1.68 boyum var.ayrıca sen de kadına göre kısa değilsin.Benim kociş 171 ben 165, bizim çocuğun kısa olcak olması yıktı suan
Beynini çalıştıran senin gibi düşünmezdi. Uzunun herhangi bir genetik hastalığı olamıyor mu? Bir de gelip bazal metabolizma yı boya bağlıyorsun. Neyin kafasındasın? Kısa boylu erkeği gelip burada bir özür olarak nitelendirmişsin. Acaba aynısını afedersin ufak memeli ve kalçalı, buyuk veya eğri burunlu, veya kilolu kadın için soylermisin? Umarım sende eşinde uzunda olsanız herhangi bir sebepten dolayı kısa boylu bir erkek çocuğu verir size Rabbim. O zaman şu hastalık derecesindeki şekilciliğinizden vazgeçerseniz.Istiyorsan dert edinebilirsin gayet, istemeyebilirsin, ayrilabilirsin gayet bunda ne var ... gonul isleri zorlamayla olmuyor. Cocuk sahibi olmak istiyorsan zaten 10 kez dusunmen gerekiyor, karsindaki insanda genetik hastaliklar var mi, iyi baba olur mu, vucudu bicimli mi... Cocuklarin boyu anne ve babanin boylarinin ortasinda bir yerde, senin boyun da gayet iyi kisa boylu falan degilsin ama adam erkeklere gore gayet kisa boylu. Cocugunuz erkek olursa o da kisa boylu olacak, tipi gorunusu gectim, kisa boylu olmak metabolizma icin lanet. 1.80lik 1.90lik erkeklerin metabolizmalari canavar gibiyken sizin cocuk 1 dilim ekmek yese ertesi gun sismanlayacak. Aynisi kadinlar icin de gecerli tabi, sonuca gelirsem uzun boy iyidir arkadaslar gititm spor salonunda yasitim 35 yas ustu kadinlar var , 160boylarinda olanlar deliler gibi diyet yapiyor ama sonuc haftada max 200 gram. Ben 1.70im, tabagi azicik kissam 1 haftada 1 kg fark ediyor bazal metabolizmam fazla cunku. Ozellikle ortayastan sonra kisa boylu olmak lanet gibi. Sonuca gelirsem konu sahibesi burda aa yazik adama diyenlere bakma, beynini calistir.
Aynen öyle insanlar bu yorumu nasıl downvote yapıyorlar bilmiyorumBi de pazardan mal alır gibi "içime sinmiyor" diyenler ne yaşıyor merak ediyorum. İçe sinmek ne ya? Sanki trndyoldan ürün sipariş etmiş de gelen mal içine sinmemiş. Terziye götürün yama yapsın madem.
Peki niye olmadı?yoo geldi başıma. dış görünüşü toplum tarafından beğenilmeyen biriyle beraberdim çok eskiden. nesini seviyorsun derlerdi. içten içe sevinirdim. benim gördüğüm güzelliği görmüyorlar oh adam bana kaldı diye.
aşk bambaşka bir şey. öyle boyla posla elalemin lafıyla olacak bi şey değil
Üye olalı yarım saat olmuş olmamış, kin kusmuşsunuz, bu ne şiddet bu celalBeynini çalıştıran senin gibi düşünmezdi. Uzunun herhangi bir genetik hastalığı olamıyor mu? Bir de gelip bazal metabolizma yı boya bağlıyorsun. Neyin kafasındasın? Kısa boylu erkeği gelip burada bir özür olarak nitelendirmişsin. Acaba aynısını afedersin ufak memeli ve kalçalı, buyuk veya eğri burunlu, veya kilolu kadın için soylermisin? Umarım sende eşinde uzunda olsanız herhangi bir sebepten dolayı kısa boylu bir erkek çocuğu verir size Rabbim. O zaman şu hastalık derecesindeki şekilciliğinizden vazgeçerseniz.
Bence kisa boylu bir erkek kendisi.Üye olalı yarım saat olmuş olmamış, kin kusmuşsunuz, bu ne şiddet bu celalSataşma, saldırma, hakaret, polemik yasak. Naçizane uyarı.
Kuvvetle muhtemelBence kisa boylu bir erkek kendisi.
Baska bir kisa boy konusuu da hortlatip "aynisini kisa erkege soylemezsiniz" diye yardirmis cunku.
Forumdaki ilk ve tek mesajlari kisa boyla ilgili "eski" konulara ayrica.
Beynini çalıştıran senin gibi düşünmezdi. Uzunun herhangi bir genetik hastalığı olamıyor mu? Bir de gelip bazal metabolizma yı boya bağlıyorsun. Neyin kafasındasın? Kısa boylu erkeği gelip burada bir özür olarak nitelendirmişsin. Acaba aynısını afedersin ufak memeli ve kalçalı, buyuk veya eğri burunlu, veya kilolu kadın için soylermisin? Umarım sende eşinde uzunda olsanız herhangi bir sebepten dolayı kısa boylu bir erkek çocuğu verir size Rabbim. O zaman şu hastalık derecesindeki şekilciliğinizden vazgeçerseniz.
Kısa boylu bazı erkeklerde Napolyon kompleksi oluyor. Kendilerini içten içe yetersiz görüp öfke, şiddet ile erkekliklerini ispatlamaya çalışıyorlar. Bu da kısa boylu kompleksli bir abimiz herhaldeBence kisa boylu bir erkek kendisi.
Baska bir kisa boy konusuu da hortlatip "aynisini kisa erkege soylemezsiniz" diye yardirmis cunku.
Forumdaki ilk ve tek mesajlari kisa boyla ilgili "eski" konulara ayrica.
Kısa boylu bazı erkeklerde Napolyon kompleksi oluyor. Kendilerini içten içe yetersiz görüp öfke, şiddet ile erkekliklerini ispatlamaya çalışıyorlar. Bu da kısa boylu kompleksli bir abimiz herhalde
Canım benim ilk görüşmenizde elbette kısa boyunu görmüştün.İkinci bir görüşmeyi yapmaman gerekiyordu.Boyunun kısalığını problem ettiğin için diyorum.Bana göre de 1.65 erkek için kısa.Ben ikinci bir görüşmeyi yapmazdım..9 ay devam ettirmişsin ve hala içine sinmemiş.Ayrılman en doğru karar olur ikiniz için de.9 aydır birlikteyiz daha önce de arkadaşlık sürecimiz vardı gerçekten karakter olarak çok iyi biri ve benim zaten uzun boylu erkek gibi bir takıntım hiçbir zaman olmadı ama ikimizin de boyu bir 165 hatta sanki bazen ben ondan topuklu giymememe rağmen bile sanki biraz daha uzun duruyorum ve bu durumu ister istemez çevreden gelecek olumsuz eleştirilere karşı takıyorum moralim bozuluyor her ne kadar bunu önemsememeye çalışsam da içimden maalesef ki takıyorum elimde değil bir 180 190 olsun gibi bir takıntım yok sadece en azından aramızda 5 santim bile benden uzun olsaydı daha güzel olurdu çünkü kadın erkeğin yanında kendini birazcık daha zarif hissetmek istiyor ve ben hissedemiyorum anladığım kadarıyla o bununla ilgili bir şey hiçbir zaman söylemedi ama bence belki de aynı boyda bile değiliz bundan bile emin değilim çevremiz dekiler zaten bizi yakıştırmıyor ben dış görünüş anlamında takılmıyorum ama aynı boyda olmak beni bazen uzuyor hatta sanki ben ondan uzun gibi duruyorum bazen bilmiyorum ya gerçekten bazen çok takıyorum kızlar en azından 3 santim benden uzun olsaydı benim hep fit kalmam gerekecek yanında çünkü kendimi erkeksi hissetmek istemiyorum azıcık kilo alsam kaba durmak istemiyorum zaten kendisi minyon birisi
Güzel özetlemişsinAyni boydasiniz ama siz kadin icin orta boylusunuz O ise erkekler icin cok kısa icinize sinmemesi normal bi de minyon diyorsunuz zayif filan herhalde.
Aşk mesk iyi hoşta insan fiziksel olarak eşini begenmeli ona göre düşünün taşinin bir ömür kolunuza takip gezeceksiniz.
Bu adamla birlikte olmadiniz diye 180 ve cok kotu bi adamla birlikte olacksiniz diye bir sey yok buutun iyi ve asik olacaginiz adamlar kisa olacak degil neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?