Erkek arkadaşımla aynı boydayız. Bazen istemsizce takılıyorum😞

Benim kociş 171 ben 165, bizim çocuğun kısa olcak olması yıktı suan
Genelde herkes babasını geçiyor erkekse.kadınsa da annesini geçiyor.o yüzden dert etmeyin.benim annem babam sizin kadar bile değil 1.68 boyum var.ayrıca sen de kadına göre kısa değilsin.

Beynini çalıştıran senin gibi düşünmezdi. Uzunun herhangi bir genetik hastalığı olamıyor mu? Bir de gelip bazal metabolizma yı boya bağlıyorsun. Neyin kafasındasın? Kısa boylu erkeği gelip burada bir özür olarak nitelendirmişsin. Acaba aynısını afedersin ufak memeli ve kalçalı, buyuk veya eğri burunlu, veya kilolu kadın için soylermisin? Umarım sende eşinde uzunda olsanız herhangi bir sebepten dolayı kısa boylu bir erkek çocuğu verir size Rabbim. O zaman şu hastalık derecesindeki şekilciliğinizden vazgeçerseniz.

Peki niye olmadı?

Üye olalı yarım saat olmuş olmamış, kin kusmuşsunuz, bu ne şiddet bu celal Sataşma, saldırma, hakaret, polemik yasak. Naçizane uyarı.

Üye olalı yarım saat olmuş olmamış, kin kusmuşsunuz, bu ne şiddet bu celal Sataşma, saldırma, hakaret, polemik yasak. Naçizane uyarı.
Bence kisa boylu bir erkek kendisi.
Baska bir kisa boy konusuu da hortlatip "aynisini kisa erkege soylemezsiniz" diye yardirmis cunku.

Forumdaki ilk ve tek mesajlari kisa boyla ilgili "eski" konulara ayrica.

-kadınsı olmak için kriter zayıf olmak değil tabii sağlıklı olmak başka bir konu başlığı ama bazı kadınların kemik üzerindeki et oranı fazla doğal balık etli hanımlar bunlar ve kimisine de bu yakışıyor zaten genelde seksi bulunur
-kilolu hanımların da özel alıcısı ve beğeneni var
-bir ilişkide en önemsiz şeylerden biri boy farkı, ilişkinin kalitesini göstermiyor ve kısa boylular da insan güzellik kriterleri saçmalık açıkçası herkes çeşit çeşit apayrı ve kendine has güzel
-birini çekici bulmak safi fiziksel özellikleriyle ilgili değil ilişkide ne aradığınız, nasıl bir insana ihtiyacınız olduğu, onun alana yaydığı enerji ve sizin ondan aldığınız enerjiyle ilgili KARAKTERİYLE İLGİLİ
-bizim dışarıdan uyumsuz gördüğümüz çiftler aşırı mutlu olabilir ve müthiş bir seks hayatları olabilir çünkü sevişmek kimyayla alakalı ve kimya dış görünüşe duyulan beğeniyle doğru orantılı değil ve mesele en sonunda sevişmek bile olsa sadece o değil - öpmek, uyumak, sohbet etmek vs. ilişki işi kimya işi
-insanların fikirleriyle hayat yaşanmamalı
-istediğini beğenip istediğini beğenmemekte tamamen özgürsün
-ilişki kaliteli ve huzurlu bir ilişkiyse sırf boy için vazgeçmen bence hata olur
-beraber spora başlayın o daha yapılı olur sen daha fit glow up olacak belki de
-ayrılmayı düşünüyorsan onun olumlu ve olumsuz yanlarını bi yere yaz ve sen hangisini daha çok görüyormuşsun acaba bir bak somut şekilde görmüş olacaksın olumsuz yanlarını daha fazla buluyorsan zaten sevgi yoktur

Son düzenleme:
"ben istedim oldu"

Son düzenleme:
A ha ben!
Uzun boylu erkek takıntım yok ama benim icin onemli kriterlerden bir tanesi. Benimle ayni boyda olan erkegi cekici bulamiyorum. Sevmeyi de denedim, iyi birisi o bu şu gibi bissürü ozellikleri var... Ama yok, çekici gelmiyor gözüme. Kimsenin vaktini almaya da gerek yok ve kimsenin kalbini de kirmaya gerek yok. Boyle oldugunda 2. Bulusmadan hemen bitirmistim.

Muhtemelen sevgilini sevsen bile gözüne cekici gelmiyor, begenmiyorsun. Ben senin yerinde olsam ayrilirdim. Kimsenin hakkina girmemek gerek. O da, kendisini o şekilde kabul edecek ve gerçekten beğenecek birisini hak ediyor. Şu an kendi zamanindan ve sevgilinin zamanindan çalıyorsun.
Direkt, ayrilmalisin bence karşı tarafın iyiliği için.

Ne şekilciliği yahhuu, bazal metabolizma yaşa, cinsiyete, boya bağlıďır arkadaşım biyolojik bir gerçek bu. Sizce neye bağlı olmalıydı

Bence kisa boylu bir erkek kendisi.
Baska bir kisa boy konusuu da hortlatip "aynisini kisa erkege soylemezsiniz" diye yardirmis cunku.

Forumdaki ilk ve tek mesajlari kisa boyla ilgili "eski" konulara ayrica.
Kısa boylu bazı erkeklerde Napolyon kompleksi oluyor. Kendilerini içten içe yetersiz görüp öfke, şiddet ile erkekliklerini ispatlamaya çalışıyorlar. Bu da kısa boylu kompleksli bir abimiz herhalde

Benimle aynı boyda erkekler ilgimi çekmiyor. İlla uzun boylu 1.85 üstü oldun derdim yok ama benden uzun olsun. İnsan görsel olarak birlikte olduğu kişiyi beğenmek ister. Beğenmiyorsan tabi ki birlikte olmayacaksın.

Canım benim ilk görüşmenizde elbette kısa boyunu görmüştün.İkinci bir görüşmeyi yapmaman gerekiyordu.Boyunun kısalığını problem ettiğin için diyorum.Bana göre de 1.65 erkek için kısa.Ben ikinci bir görüşmeyi yapmazdım..9 ay devam ettirmişsin ve hala içine sinmemiş.Ayrılman en doğru karar olur ikiniz için de.

Güzel özetlemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…