Boyunuz kaç sanırım ben de artık öğrenmeliyim takmamayı bunun için zaten bırakacak değilim deİkimizde aynı boydayız hatta ben iriyim de. Bir ara hep sıfır topuk giyerdim sonra topuk dikeni oldum.Bilen bilir topuk dikeni insanın canından can kopartır. Şu anda koca tabanlı spor ayakkabı giyiyorum hiç te umrumda değil uzun olmuşum eşimden valla.
Istiyorsan dert edinebilirsin gayet, istemeyebilirsin, ayrilabilirsin gayet bunda ne var ... gonul isleri zorlamayla olmuyor. Cocuk sahibi olmak istiyorsan zaten 10 kez dusunmen gerekiyor, karsindaki insanda genetik hastaliklar var mi, iyi baba olur mu, vucudu bicimli mi... Cocuklarin boyu anne ve babanin boylarinin ortasinda bir yerde, senin boyun da gayet iyi kisa boylu falan degilsin ama adam erkeklere gore gayet kisa boylu. Cocugunuz erkek olursa o da kisa boylu olacak, tipi gorunusu gectim, kisa boylu olmak metabolizma icin lanet. 1.80lik 1.90lik erkeklerin metabolizmalari canavar gibiyken sizin cocuk 1 dilim ekmek yese ertesi gun sismanlayacak. Aynisi kadinlar icin de gecerli tabi, sonuca gelirsem uzun boy iyidir arkadaslar gititm spor salonunda yasitim 35 yas ustu kadinlar var , 160boylarinda olanlar deliler gibi diyet yapiyor ama sonuc haftada max 200 gram. Ben 1.70im, tabagi azicik kissam 1 haftada 1 kg fark ediyor bazal metabolizmam fazla cunku. Ozellikle ortayastan sonra kisa boylu olmak lanet gibi. Sonuca gelirsem konu sahibesi burda aa yazik adama diyenlere bakma, beynini calistir.
İkimiz de 180 iz. Bence fark etmiyor ki. Ha karı koca 165 ha 185Boyunuz kaç sanırım ben de artık öğrenmeliyim takmamayı bunun için zaten bırakacak değilim de
Aşk başka birsey bizimgelinimiz de sizin gibi .dikkat ediyorum topuklu ayakkabı bile giymez çoğunlukla babetle dolaşır. Hiç şikayet ettiğini duymadim9 aydır birlikteyiz daha önce de arkadaşlık sürecimiz vardı gerçekten karakter olarak çok iyi biri ve benim zaten uzun boylu erkek gibi bir takıntım hiçbir zaman olmadı ama ikimizin de boyu bir 165 hatta sanki bazen ben ondan topuklu giymememe rağmen bile sanki biraz daha uzun duruyorum ve bu durumu ister istemez çevreden gelecek olumsuz eleştirilere karşı takıyorum moralim bozuluyor her ne kadar bunu önemsememeye çalışsam da içimden maalesef ki takıyorum elimde değil bir 180 190 olsun gibi bir takıntım yok sadece en azından aramızda 5 santim bile benden uzun olsaydı daha güzel olurdu çünkü kadın erkeğin yanında kendini birazcık daha zarif hissetmek istiyor ve ben hissedemiyorum anladığım kadarıyla o bununla ilgili bir şey hiçbir zaman söylemedi ama bence belki de aynı boyda bile değiliz bundan bile emin değilim çevremiz dekiler zaten bizi yakıştırmıyor ben dış görünüş anlamında takılmıyorum ama aynı boyda olmak beni bazen uzuyor hatta sanki ben ondan uzun gibi duruyorum bazen bilmiyorum ya gerçekten bazen çok takıyorum kızlar en azından 3 santim benden uzun olsaydı benim hep fit kalmam gerekecek yanında çünkü kendimi erkeksi hissetmek istemiyorum azıcık kilo alsam kaba durmak istemiyorum zaten kendisi minyon birisi
Sevmemekle alakası yok başınıza gelmediği için anlamanızı beklemiyorum terk edecek değilim bunun içinSevmiyorsunuz demek ki. Sevseydiniz takmazdınız. Aşık olunca insana her şey güzel geliyor, eksiklikler bile anlam kazanıyor.
yoo geldi başıma. dış görünüşü toplum tarafından beğenilmeyen biriyle beraberdim çok eskiden. nesini seviyorsun derlerdi. içten içe sevinirdim. benim gördüğüm güzelliği görmüyorlar oh adam bana kaldı diye.Sevmemekle alakası yok başınıza gelmediği için anlamanızı beklemiyorum terk edecek değilim bunun için
Tüm moralimi yerle bir ettin şuan
Benim kociş 171 ben 165, bizim çocuğun kısa olcak olması yıktı suanMetabolizma 40a doğru düşüyor yumoş, o yasa kadar kilo problemi olan ortaboylular halletsin 40a bırakmasın
Bence uygunsunuz çok benim de biraz daha istediğim buydu yoksa zaten selvi boylu istemiyorum hemen algı yaratıyorlarBenim kociş 171 ben 165, bizim çocuğun kısa olcak olması yıktı suan
Benim kociş 171 ben 165, bizim çocuğun kısa olcak olması yıktı suan
Konu sahibi benim kuzende uzun bir kız, nişanında babet giymişti çocukta kalın topuklu kundura. Kızda iri kalın kemikli ve çok güzel bir kız. Çocukta spor falan yapan bir tip. Çok tatlı duruyorlardı. Belki senin sevgilinde spor yaparsa daha iri durabilir.açıkcası. Şuan sana batabilir anlıyorum, ama sevdiğinde çok belli. İlerde ben buna takılcagını düşünmüyorum. Bu duygu geçecektir. Özellikle evlenince sadece nasıl anlaştığın, huzurun, sadakat özellikleri ön plana çıkıyor. Bu konularda iyiyse , diğer duyguların zamanla sönümlenir. Kaybettiğini düşün, ya aman boşver boyu posu ben onu çok seviyorum diyosan gerisinide sallaBence uygunsunuz çok benim de biraz daha istediğim buydu yoksa zaten selvi boylu istemiyorum hemen algı yaratıyorlar
Asıl 1.65 likle nasıl 9 aydır birliktesin sen bize onu açıkla ben erkeğe errkkeekk demem Min 1.85 olmadıkça (Allahım yargılamıyorum lütfen başıma verme amin) iptal iptal iptal
Dimi ayol burda kıza yüklenmişler de erkekler nelere takıyo ohooo yok bunun bıyığı var yok kolu kıllı yamuk tiplerine adriana arıyolar resmen kız da kendini savunmuş selvi boylu istemiyorum zaten diye yooo bunu istemek de en doğal hakkın beklentileri bu kadar düşürmeyelim lütfen%1000 koluma takıp gezdirmem
bu işler o şekilde olmuyor. Genetik %70 beslenme çevre spor %30 etkili yani çocuğunun kısa boylu olacak değil. Bu tip söylemlere takmayınBenim kociş 171 ben 165, bizim çocuğun kısa olcak olması yıktı suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?