Erkek arkadaşımla aynı boydayız. Bazen istemsizce takılıyorum😞

İkimizde aynı boydayız hatta ben iriyim de. Bir ara hep sıfır topuk giyerdim sonra topuk dikeni oldum.Bilen bilir topuk dikeni insanın canından can kopartır. Şu anda koca tabanlı spor ayakkabı giyiyorum hiç te umrumda değil uzun olmuşum eşimden valla.

Boyunuz kaç sanırım ben de artık öğrenmeliyim takmamayı bunun için zaten bırakacak değilim de

Hollandaya geldigimde 48.600dum. O ara işlerle ilgili 1 haftalik asiri bir stress yaşadim sadece 1 haftada 44.500 kiloyu görmüstüm.
1 dilim ekmekle şişmanlanmaz ya. Onlar arka planda gece tıkınıyodur. geri almak icin 1 aydan fazla zaman gecti.

Aşk başka birsey bizimgelinimiz de sizin gibi .dikkat ediyorum topuklu ayakkabı bile giymez çoğunlukla babetle dolaşır. Hiç şikayet ettiğini duymadim

Sevmiyorsunuz demek ki. Sevseydiniz takmazdınız. Aşık olunca insana her şey güzel geliyor, eksiklikler bile anlam kazanıyor.

Bi de pazardan mal alır gibi "içime sinmiyor" diyenler ne yaşıyor merak ediyorum. İçe sinmek ne ya? Sanki trndyoldan ürün sipariş etmiş de gelen mal içine sinmemiş. Terziye götürün yama yapsın madem.

Sevmemekle alakası yok başınıza gelmediği için anlamanızı beklemiyorum terk edecek değilim bunun için
yoo geldi başıma. dış görünüşü toplum tarafından beğenilmeyen biriyle beraberdim çok eskiden. nesini seviyorsun derlerdi. içten içe sevinirdim. benim gördüğüm güzelliği görmüyorlar oh adam bana kaldı diye.
aşk bambaşka bir şey. öyle boyla posla elalemin lafıyla olacak bi şey değil

Bence uygunsunuz çok benim de biraz daha istediğim buydu yoksa zaten selvi boylu istemiyorum hemen algı yaratıyorlar
Konu sahibi benim kuzende uzun bir kız, nişanında babet giymişti çocukta kalın topuklu kundura. Kızda iri kalın kemikli ve çok güzel bir kız. Çocukta spor falan yapan bir tip. Çok tatlı duruyorlardı. Belki senin sevgilinde spor yaparsa daha iri durabilir.açıkcası. Şuan sana batabilir anlıyorum, ama sevdiğinde çok belli. İlerde ben buna takılcagını düşünmüyorum. Bu duygu geçecektir. Özellikle evlenince sadece nasıl anlaştığın, huzurun, sadakat özellikleri ön plana çıkıyor. Bu konularda iyiyse , diğer duyguların zamanla sönümlenir. Kaybettiğini düşün, ya aman boşver boyu posu ben onu çok seviyorum diyosan gerisinide salla

Benim exim benden birkac cm uzundu ve ben topuklu giymeyi severim. Bir gun düğüne gidecektik, ben onda hazirlanacaktim. Bir adet düz, bir adet de topuklu ayakkabi aldim. Topuklu giyince ondan uzun oluyorum.

Evden cikarken tereddut ettim, topukluyu aldim biraktim. Bakti, "benden uzun olacaksın diye dusunduysen ben dert etmem, giy istedigini" dedi. Mutlu mesut topuklularimi giydim. Ustelik onun iş arkadaslariyla ilk kez tanisacaktim. Ne o dert etti uzun durmami, ne ben. Etraftakiler dert ettiyse onlarin problemi.

O yuzden eger sirf etraf yuzunden dert ediyorsaniz hic etmeyin. Iliskinizi etraf yasamiyor.
Ama cok dertleniyorsaniz da ite kaka surdurmek gereksiz cunku ileride iyice gozunuze batacak.

%1000 koluma takıp gezdirmem
Dimi ayol burda kıza yüklenmişler de erkekler nelere takıyo ohooo yok bunun bıyığı var yok kolu kıllı yamuk tiplerine adriana arıyolar resmen kız da kendini savunmuş selvi boylu istemiyorum zaten diye yooo bunu istemek de en doğal hakkın beklentileri bu kadar düşürmeyelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…