- 6 Ocak 2014
- 186
- 87
- 323
- Konu Sahibi pamuksekeripembesi
Kızlar merhaba, perşembe günü erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım. Ama çok heyecanlıyım. Nolur bana akıl verin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, perşembe günü erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım. Ama çok heyecanlıyım. Nolur bana akıl verin![]()
Evine gitmesen daha doğru olur, aile yapısını az çok biliyorsan eğer.
Sonra kv adayı evimize geldi diye ailenin içinde rezil rüsva eder koz verme. Aileden aileye değişir.
Doğal ol yapmacık olma sakin ol hadi hayırlı olsun ♥❣
Bunu sormamişsiniz ama merak ettim erkek arkadasiniz sizin ailenizle tanisti mi? Daha doğrusu ailenizin erkek arkadasinizdan ve dahasi bu tanişmadan haberi var mi?
Sadece sizin için demiyorum insan illa ki heyecanlanir ama bizim kizlarda bir endişe, begenilmeme korkusu oluyor nedense bu konularda...
Onun disinda bu kadar heyecan yapacak birsey yok inan, siradan insanlar sonuçta onlari jüri gibi görmesen rahat edersin.
Oraya degerlendirilmek amaciyla gitmedigini dusun.
Korona varken mi? Hem de kalabalık bir şekilde?ailecek yaşadıkları eve gideceğim. Hem öyle ayağa çağırmak ayıp olur asıl bence. Akşam yemeğine çağırdılar. Hiç öyle bi aile de değil.damatlarını da çağırmışlardı
Çok doğal ol büyük diye saygılı olmak için kasma saygı her zaman kazanılan bir şeydir unutma sevmediğin bir konu olursa yalandan gülme kibarca konuyu kapat seni rahatsız edecek ilerisi için olan masumane olan fikirlerde bile kendi fikrini söyle dik dur kalp kırma ama her şeyi de alttan alma , doğal olmaya çalışırken de sakın öyle kız muhabbetine de bağlama ilk görüşme konuşma her şeyi belirler unutma. Kendin ol ki ileride sevgilin bile sana e sen böyle değildin diyemesinKızlar merhaba, perşembe günü erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım. Ama çok heyecanlıyım. Nolur bana akıl verin![]()
Damat çağırmak ile gelin çağırmak aynı mı? Damat her zaman gelinden daha çok kıymet görür. Ayrıca ÖYLE BİR AİLE DEĞİLLER sözüne inanmıyorum. Belki de her şey köprüyü geçene kadar. Ben olsam ayaklarına gitmezdim. Arkadaşımın kayınvalidesi kaç yere yüzüne vurmuştu bunu. Sen dünden razıydın vs diye. O da melek sanıyordu düğün öncesiailecek yaşadıkları eve gideceğim. Hem öyle ayağa çağırmak ayıp olur asıl bence. Akşam yemeğine çağırdılar. Hiç öyle bi aile de değil.damatlarını da çağırmışlardı
Abartmayalım bence.Damat çağırmak ile gelin çağırmak aynı mı? Damat her zaman gelinden daha çok kıymet görür. Ayrıca ÖYLE BİR AİLE DEĞİLLER sözüne inanmıyorum. Belki de her şey köprüyü geçene kadar. Ben olsam ayaklarına gitmezdim. Arkadaşımın kayınvalidesi kaç yere yüzüne vurmuştu bunu. Sen dünden razıydın vs diye. O da melek sanıyordu düğün öncesi
Damat çağırmak ile gelin çağırmak aynı mı? Damat her zaman gelinden daha çok kıymet görür. Ayrıca ÖYLE BİR AİLE DEĞİLLER sözüne inanmıyorum. Belki de her şey köprüyü geçene kadar. Ben olsam ayaklarına gitmezdim. Arkadaşımın kayınvalidesi kaç yere yüzüne vurmuştu bunu. Sen dünden razıydın vs diye. O da melek sanıyordu düğün öncesi