erkek arkadaşın ailesi ile tanışma

Heyecanlı olman normal bende çok heyecanlanmıştım ama tanıştığın konuşmaya başladığın ilk an her şey geçecek emin ol:super: sakın rol yapma kendin gibi ol zaten erkek arkadaşın seni çok anlatmıştır ailesine. Senin hakkında belli bir fikirleri vardır. Aynı şekilde sende biraz olsun fikir sahibisindir onlar hakkında. Bir tek yüz yüze görüşmek kalmış. iyi niyetle gelindiği sürece ters gitmesi için hiç bir sebep yok inam

Kızlar merhaba, perşembe günü erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım. Ama çok heyecanlıyım. Nolur bana akıl verin :(

Evine gitmesen daha doğru olur, aile yapısını az çok biliyorsan eğer.

Sonra kv adayı evimize geldi diye ailenin içinde rezil rüsva eder koz verme. Aileden aileye değişir.

Doğal ol yapmacık olma sakin ol hadi hayırlı olsun ♥️❣️

Evine gitmesen daha doğru olur, aile yapısını az çok biliyorsan eğer.

Sonra kv adayı evimize geldi diye ailenin içinde rezil rüsva eder koz verme. Aileden aileye değişir.

Doğal ol yapmacık olma sakin ol hadi hayırlı olsun ♥❣

ailecek yaşadıkları eve gideceğim. Hem öyle ayağa çağırmak ayıp olur asıl bence. Akşam yemeğine çağırdılar. Hiç öyle bi aile de değil.damatlarını da çağırmışlardı

Bunu sormamişsiniz ama merak ettim erkek arkadasiniz sizin ailenizle tanisti mi? Daha doğrusu ailenizin erkek arkadasinizdan ve dahasi bu tanişmadan haberi var mi?

Sadece sizin için demiyorum insan illa ki heyecanlanir ama bizim kizlarda bir endişe, begenilmeme korkusu oluyor nedense bu konularda...

Onun disinda bu kadar heyecan yapacak birsey yok inan, siradan insanlar sonuçta onlari jüri gibi görmesen rahat edersin.
Oraya degerlendirilmek amaciyla gitmedigini dusun.

Bunu sormamişsiniz ama merak ettim erkek arkadasiniz sizin ailenizle tanisti mi? Daha doğrusu ailenizin erkek arkadasinizdan ve dahasi bu tanişmadan haberi var mi?

Sadece sizin için demiyorum insan illa ki heyecanlanir ama bizim kizlarda bir endişe, begenilmeme korkusu oluyor nedense bu konularda...

Onun disinda bu kadar heyecan yapacak birsey yok inan, siradan insanlar sonuçta onlari jüri gibi görmesen rahat edersin.
Oraya degerlendirilmek amaciyla gitmedigini dusun.

Hayır tanışmadı, benimkiler başka şehirde. Ama ondan ve ciddi düşündüğümüzden haberdar ailem. Corona bitince o da tanışmaya gelicek :)

ailecek yaşadıkları eve gideceğim. Hem öyle ayağa çağırmak ayıp olur asıl bence. Akşam yemeğine çağırdılar. Hiç öyle bi aile de değil.damatlarını da çağırmışlardı
Korona varken mi? Hem de kalabalık bir şekilde?

Kızlar merhaba, perşembe günü erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım. Ama çok heyecanlıyım. Nolur bana akıl verin :(
Çok doğal ol büyük diye saygılı olmak için kasma saygı her zaman kazanılan bir şeydir unutma sevmediğin bir konu olursa yalandan gülme kibarca konuyu kapat seni rahatsız edecek ilerisi için olan masumane olan fikirlerde bile kendi fikrini söyle dik dur kalp kırma ama her şeyi de alttan alma , doğal olmaya çalışırken de sakın öyle kız muhabbetine de bağlama ilk görüşme konuşma her şeyi belirler unutma. Kendin ol ki ileride sevgilin bile sana e sen böyle değildin diyemesin

Damat çağırmak ile gelin çağırmak aynı mı? Damat her zaman gelinden daha çok kıymet görür. Ayrıca ÖYLE BİR AİLE DEĞİLLER sözüne inanmıyorum. Belki de her şey köprüyü geçene kadar. Ben olsam ayaklarına gitmezdim. Arkadaşımın kayınvalidesi kaç yere yüzüne vurmuştu bunu. Sen dünden razıydın vs diye. O da melek sanıyordu düğün öncesi

Ben olsaydım tek başıma ailesi ile görüşmeye üstelik evlerine gitmezdim. Bence olması gereken dışarıda bir yerlerde birer kahve içip tanışmak için sohbet etmek. (Ki şimdi corona var o fırsat yok ama ortam düzeldiğinde) Ama siz karşılıklı konuşmuş, planları yapmışsınız ve gideceksiniz :) Madem gideceksiniz doğal olun, kasmayın, her şeye gülmeyin, saygı göstericem diye ezilip büzülmeyin gerisi gelir :) Bol şans :KK45:

Damat çağırmak ile gelin çağırmak aynı mı? Damat her zaman gelinden daha çok kıymet görür. Ayrıca ÖYLE BİR AİLE DEĞİLLER sözüne inanmıyorum. Belki de her şey köprüyü geçene kadar. Ben olsam ayaklarına gitmezdim. Arkadaşımın kayınvalidesi kaç yere yüzüne vurmuştu bunu. Sen dünden razıydın vs diye. O da melek sanıyordu düğün öncesi
Abartmayalım bence.
Bem de tanışmaya gitmiştim. Gayet keyifli geçmişti. Kimse de bunun lafını etmedi. Neden etsinler, alt tarafı davete icabet ettim.
Bizim ailede de damat da gelin de tanışmaya çağrılır normaldir. Eşimi ailem zaten hep biliyordu, 3 senelik ilişkinin en başından beri biliyordu. Ciddiyet evlilik fln aranmıyordu çünkü. Hatta abim geldiğinde eşimle sevgili olduğumuz halde babam annem ablalarım eniştelerim abim meyhaneye giderdik☺️Biz rahat bir aileyizdir mesela abim biriyle tanıştırsa evlense Sorun edilmez neden edilsin. Bana biraz abartılı geliyor bu olay.

Ayy nasil? Kiz tanismaya eve giderse boyle laflar mi oluyor? Ama cok mantiksiz degil mi? Oyle bakarsak kayinvalide de cok merakli. Disarda kahve icmek varken bana evini acip yemek hazirladi? Sonucta davetsiz, zorla gitmiyor ki. Ben sok oldum kusura bakmayin 😂
Ilk defa boyle bir sey duyuyorum. Ama yapisi bu olan bir kadin her yerde her sartta kriz yaratir herhalde.

Back
X