erkek arkadaşın ailesi ile tanışma

Ayy nasil? Kiz tanismaya eve giderse boyle laflar mi oluyor? Ama cok mantiksiz degil mi? Oyle bakarsak kayinvalide de cok merakli. Disarda kahve icmek varken bana evini acip yemek hazirladi? Sonucta davetsiz, zorla gitmiyor ki. Ben sok oldum kusura bakmayin 😂
Ilk defa boyle bir sey duyuyorum. Ama yapisi bu olan bir kadin her yerde her sartta kriz yaratir herhalde.

Her aile ayni degil tabi ama boyle yapanlar var kaldi ki laf soylemese bile biraz da karşi tarafin (kaynana) burnunu buyuten bir olay gibi geliyor bana.
Neden hep kadinlar gidiyor yani, cevremde gordugum de hep kadinlarin davet edilmesi oluyor ilk olarak. 🙄

Ben eşimi önce ailemin karşisina cikarttim. Sonra kendim gittim iyi de yapmişim. 😁
Kaynanami sevmiyorum belki oyuzden boyle dusunuyorum.

Ayy nasil? Kiz tanismaya eve giderse boyle laflar mi oluyor? Ama cok mantiksiz degil mi? Oyle bakarsak kayinvalide de cok merakli. Disarda kahve icmek varken bana evini acip yemek hazirladi? Sonucta davetsiz, zorla gitmiyor ki. Ben sok oldum kusura bakmayin 😂
Ilk defa boyle bir sey duyuyorum. Ama yapisi bu olan bir kadin her yerde her sartta kriz yaratir herhalde.
Eski oturduğumuz apartmanda kapının önüne oturan dedikodu time teyzelere kulak misafiri olmuştum bşr kere. Kapıyı açana kadar. Diyordu ki ben bu gelini hiç istemedim. Evlenmeden önce oğlumla sürekli konuşuyordu. Diğer teyzeler de destek oluyordu. Gözü açılmış gelin almışsın diye. Dayanamadım kusura bakmayın da gelininiz kendi kendine konuşmamıs, oğlunuzla konuşmuş. O ahlaksız ise oğlunuz da ahlaksız dedim. Vay efendim sen misin bunu diyen. Kız kısmını benim gibi okutursan dilli olurmuş. Evde oturup koca beklemek varken akşama kadar erkek gibi çalışıyormuşum... güldüm içeri girdim daha söyleniyordu. Malesef böyle bir kaynanaya düşmek var Allah korusun. Şu konuda haklısın. Kv konuşacaksa gözünün üstünde kaş var yine lafını sokar. O yüzden evlerine gitmek bana bıraz risk geliyor.

Abartmayalım bence.
Bem de tanışmaya gitmiştim. Gayet keyifli geçmişti. Kimse de bunun lafını etmedi. Neden etsinler, alt tarafı davete icabet ettim.
Bizim ailede de damat da gelin de tanışmaya çağrılır normaldir. Eşimi ailem zaten hep biliyordu, 3 senelik ilişkinin en başından beri biliyordu. Ciddiyet evlilik fln aranmıyordu çünkü. Hatta abim geldiğinde eşimle sevgili olduğumuz halde babam annem ablalarım eniştelerim abim meyhaneye giderdik☺Biz rahat bir aileyizdir mesela abim biriyle tanıştırsa evlense Sorun edilmez neden edilsin. Bana biraz abartılı geliyor bu olay.
Her aile sizinki olacak diye bir kural kaide yok. Hatta siz çoğu aileye göre istisnasınız. Ben sevgilimi babamın karşısına çıkarsam abartmıyorum beni mahvederdi. Bırakın ailemin karşısına getirmeyi, evde bahsedemezdik bile. Ayrıca Böyle dedikodu kaynana yapan kaynana var mı? Evet. Nerden biliyoruz böyle bir kaynana çıkmayacağını. Ben yaşadığım olayı örnek verdim. Demek ki böyleleri varki yaşamışım. yaşamışım ki yazmışım. Bütün kv ler polyanna ve dedikodu karşıtı değil elbet. Burda okuyoruz, görüyoruz

Her aile ayni degil tabi ama boyle yapanlar var kaldi ki laf soylemese bile biraz da karşi tarafin (kaynana) burnunu buyuten bir olay gibi geliyor bana.
Neden hep kadinlar gidiyor yani, cevremde gordugum de hep kadinlarin davet edilmesi oluyor ilk olarak. 🙄

Ben eşimi önce ailemin karşisina cikarttim. Sonra kendim gittim iyi de yapmişim. 😁
Kaynanami sevmiyorum belki oyuzden boyle dusunuyorum.

Benim esim babamla tesadüfen tanismisti 😂
Sonra ben ailesiyle tanışmaya gittim.
Ama iyi benim kayinvalide galiba ya. Yani bence normal ama bunlari duyduktan sonra iyi olduguna karar verdim😅

Eski oturduğumuz apartmanda kapının önüne oturan dedikodu time teyzelere kulak misafiri olmuştum bşr kere. Kapıyı açana kadar. Diyordu ki ben bu gelini hiç istemedim. Evlenmeden önce oğlumla sürekli konuşuyordu. Diğer teyzeler de destek oluyordu. Gözü açılmış gelin almışsın diye. Dayanamadım kusura bakmayın da gelininiz kendi kendine konuşmamıs, oğlunuzla konuşmuş. O ahlaksız ise oğlunuz da ahlaksız dedim. Vay efendim sen misin bunu diyen. Kız kısmını benim gibi okutursan dilli olurmuş. Evde oturup koca beklemek varken akşama kadar erkek gibi çalışıyormuşum... güldüm içeri girdim daha söyleniyordu. Malesef böyle bir kaynanaya düşmek var Allah korusun. Şu konuda haklısın. Kv konuşacaksa gözünün üstünde kaş var yine lafını sokar. O yüzden evlerine gitmek bana bıraz risk geliyor.

Oglumla surekli konusuyordu mu 🙊🙊🙊
Ya ne yapicakti? Tanismadan mi evlenecekti.
Ay cok degisik kafalar. Bazi insanlar gerceken merhametsiz, karsisindakini hirpalamak icin abuk subuk seylere takiliyor bence.
Korkmaya başladım 😣

Her aile sizinki olacak diye bir kural kaide yok. Hatta siz çoğu aileye göre istisnasınız. Ben sevgilimi babamın karşısına çıkarsam abartmıyorum beni mahvederdi. Bırakın ailemin karşısına getirmeyi, evde bahsedemezdik bile. Ayrıca Böyle dedikodu kaynana yapan kaynana var mı? Evet. Nerden biliyoruz böyle bir kaynana çıkmayacağını. Ben yaşadığım olayı örnek verdim. Demek ki böyleleri varki yaşamışım. yaşamışım ki yazmışım. Bütün kv ler polyanna ve dedikodu karşıtı değil elbet. Burda okuyoruz, görüyoruz
Her aile bir olacak değil tabii ama zaten zihniyeti dar olan aile her konudan sorun çıkarabilir.

Evine gitmesen daha doğru olur, aile yapısını az çok biliyorsan eğer.

Sonra kv adayı evimize geldi diye ailenin içinde rezil rüsva eder koz verme. Aileden aileye değişir.

Doğal ol yapmacık olma sakin ol hadi hayırlı olsun ♥❣

ab-bo böyle de bir şey mi varmış ya, kız eve geldi diye rezil etmek. ne biçim aileler var öyle değişik değişik.

valla ben sevgilimin çok depresif bir döneminde girdim hayatına. kendi iyiliğim için ondan ayrılmamı istiyordu, ben de ısrarla yanında olmak istiyordum, benden ayrılmak istemediğini bildiğim ve bundan emin olduğum için. bir süre görüşemedik annesinin rahatsızlığı dolayısıyla, evinin oraya geleyim 2 dk görüşelim dedim istemedi, ben de gittim süklüm püklüm, aşağı indi evinden. bayağı tartıştıktan sonra bu halimi çekebileceğinden emin misin, ayrılmak istemiyor musun dedi, istemiyorum dedim, o zaman yukarı gel annemle tanış dedi. sdklfjd. ayrılıcaz diye buluşup adamın annesiyle tanışmış oldum. ablasıyla tanıştığımda hastanedeydik. o benim babamla tanıştığında babam bizi dışarda bir yerden alıp yemek yiyeceğimiz yere götürmüştü, ben çok sıkışıktım hemen tuvalete koşmam gerekti, tanıştıkları ilk anlarda orada olamadım safjd. geleceği bilemem ama şu anda kimsenin birbirinin ailesiyle bir sorun yok, beraber yaşıyoruz, varsa arkamdan beni rezil etme çabasında olan bir sülale üyesi de allahından bulsun ne diyeyim, biz halimizden memnunuz. skldfja. rahat olun doğal olun, kimse kimseye ayılıp bayılmak zorunda değil, saygı çerçevesi aşılmasın yeter.

valla ben sevgilimin çok depresif bir döneminde girdim hayatına. kendi iyiliğim için ondan ayrılmamı istiyordu, ben de ısrarla yanında olmak istiyordum, benden ayrılmak istemediğini bildiğim ve bundan emin olduğum için. bir süre görüşemedik annesinin rahatsızlığı dolayısıyla, evinin oraya geleyim 2 dk görüşelim dedim istemedi, ben de gittim süklüm püklüm, aşağı indi evinden. bayağı tartıştıktan sonra bu halimi çekebileceğinden emin misin, ayrılmak istemiyor musun dedi, istemiyorum dedim, o zaman yukarı gel annemle tanış dedi. sdklfjd. ayrılıcaz diye buluşup adamın annesiyle tanışmış oldum. ablasıyla tanıştığımda hastanedeydik. o benim babamla tanıştığında babam bizi dışarda bir yerden alıp yemek yiyeceğimiz yere götürmüştü, ben çok sıkışıktım hemen tuvalete koşmam gerekti, tanıştıkları ilk anlarda orada olamadım safjd. geleceği bilemem ama şu anda kimsenin birbirinin ailesiyle bir sorun yok, beraber yaşıyoruz, varsa arkamdan beni rezil etme çabasında olan bir sülale üyesi de allahından bulsun ne diyeyim, biz halimizden memnunuz. skldfja. rahat olun doğal olun, kimse kimseye ayılıp bayılmak zorunda değil, saygı çerçevesi aşılmasın yeter.
Beraber yaşayıp mutlu olan tek kadın olabilirsiniz burda

Beraber yaşayıp mutlu olan tek kadın olabilirsiniz burda

askerde şimdi kendisi, beraber yaşadığımız 5 ayın 3ünde benim annem de bizimle kaldı bir de. annemle ilk tanışması da sevgilimin işten eve gelip, sonra bizde kalmaya devam etmesiyle gerçekleşti sdfda.

konudan sapmayayım ama, mutlu olmak bir ihtimal, mutsuz da olabilirdik. evlendikten sonra mutsuz olacağımıza şimdiden olmak, ona göre hareket etmek daha mantıklı bana göre. isterim ki herkes için, kadınıyla erkeğiyle, evlenmeden önce birlikte yaşamak, muhtemel sorunları öngörüp çözebilmek mümkün olsun. ev ayırmak boşanmaktan daha kolay.

askerde şimdi kendisi, beraber yaşadığımız 5 ayın 3ünde benim annem de bizimle kaldı bir de. annemle ilk tanışması da sevgilimin işten eve gelip, sonra bizde kalmaya devam etmesiyle gerçekleşti sdfda.

konudan sapmayayım ama, mutlu olmak bir ihtimal, mutsuz da olabilirdik. evlendikten sonra mutsuz olacağımıza şimdiden olmak, ona göre hareket etmek daha mantıklı bana göre. isterim ki herkes için, kadınıyla erkeğiyle, evlenmeden önce birlikte yaşamak, muhtemel sorunları öngörüp çözebilmek mümkün olsun. ev ayırmak boşanmaktan daha kolay.
Kesinlikle katılıyorum. Zaten çoğu insan evlenmeden önce 3 ay beraber yaşasa evlilikler yarıya düşer mutsuz insan sayısı da öyle. Adam belki kirli çorabını yerden kaldırmaya üşenen biri ama buluşmalara gayet bakımlı gelebilir bunu anlamak çok zor birlikte yaşamadan.

şaka mı ya çoğunluk şöyle yap böyle davran diye akıl vermiş. allah aşkına akıl işi mi bu salgında eve toplanıp tanışmak? su mu çıktı altınızdan?

sizin gibi düşüncesiz insanlar yüzünden evlerimize tıkılıp kaldık aylardır belli ki daha çok kalırız. allah akıl fikir versin. siz ve sizin gibilere asla hakkımı helal ETMİYORUM!

evlenmeye daha çooook varsa asla ama asla ama asla hiçbir kuvvet beni tanıştıramaz.
hele dünyayı saran ölümcül bir virüs ortada kol gibi gezerken sizlerin buluşması apayrı bir saçmalık günler çuvala girmiyor bence biraz beklenmeli en azından virüs hayatımızdan gerçekten çıkana kadar...

Ben şimdi kurgulamaya çalıştım ama olmadı,
Maskeyle gittiniz eve girdiniz maskeyi çıkardınız elinizi yüzünüzü güzelce yıkadınız makyaj aktı,kv adayının elini öpecek misiniz yada yanaktan vs..diyelim hiç tokalaşmadan uzaktan selamlaştınız oturdunuz eğer eski konulardaki erkek arkadaştan bahsediyorsanız kv 60+ yaşta olması muhtemel,erkek arkadaşınız nasıl kabul etti annesini riske atmayı.

Benim esim babamla tesadüfen tanismisti 😂
Sonra ben ailesiyle tanışmaya gittim.
Ama iyi benim kayinvalide galiba ya. Yani bence normal ama bunlari duyduktan sonra iyi olduguna karar verdim😅

Oglumla surekli konusuyordu mu 🙊🙊🙊
Ya ne yapicakti? Tanismadan mi evlenecekti.
Ay cok degisik kafalar. Bazi insanlar gerceken merhametsiz, karsisindakini hirpalamak icin abuk subuk seylere takiliyor bence.
Korkmaya başladım 😣
Ogluyla konusmayacakti.O,ogluna kendi elcegiziyle gelin bulacakti,oglan da hatirini kiramayacak evlenecekti.
"Seni ben buldum da ogluma aldim,o sana bakarmiydi yoksa gul gibi oglum,haddini bil bosatirim seni"tehditi basinda demoklesin kilici gibi sallanacakti.
Benim kv acikca demisti,ah ah kimleri kimleri begeniyordum da olmadi gonlume gore,oglum seni istedi,napican kader:110: :KK70:

Damat çağırmak ile gelin çağırmak aynı mı? Damat her zaman gelinden daha çok kıymet görür. Ayrıca ÖYLE BİR AİLE DEĞİLLER sözüne inanmıyorum. Belki de her şey köprüyü geçene kadar. Ben olsam ayaklarına gitmezdim. Arkadaşımın kayınvalidesi kaç yere yüzüne vurmuştu bunu. Sen dünden razıydın vs diye. O da melek sanıyordu düğün öncesi
Ayy ne sacmaymis. Ben de tanismak icin gittim ve benim cevremde hep böyle oluyor. 10 senedir evliyiz hic öyle bir muhabbet olmadi. Esim bana da ailesine de son anda haber vermisti. Kayinvalidem hep ne kadar heyecanlandigini anlatir. Zaman kisaydi hazirliklarim yetisir mi diye de endise ettim der. Canim kayinvalidem benim, yorumunuzdan sonra yeniden sevdim 🤣🤣

Keşke ciddi anlamda akıl alıp vermek mümkün olsaydı ya. Zira izolasyon yokmuş, corona tatlı bir komedi filmiymiş modunda takılanlara acilen akıl lazım. Ha, tavsiye istiyorsanız, ellerinize eldiven, ağzınıza maske takın, saçlarınızı toplayın, kapalı ortamda buluşmayın, kendinizi beğendirmek için çabalamayın. Hepsi birbirinden felaket sonuçlara neden olabilir çünkü.

Tek diyeceğim şey siz tanışmak için erkek arkadaşınızın evine gitmeyin. Ya onlar size gelsin, ya dışarıda tanışın(korona da pek mümkün değil ama)
Benim de kardesimin evlenmek istedigi bir kiz var tanismaya gelmiyor bizim eve. Ailede daha simdiden bir tepki olustu, neden tanismaya gelmiyor diye. Kizda gelse tanisilsa daha iyi olmaz mi, tanimadan etmeden mi evlilik olcak?

Benim de kardesimin evlenmek istedigi bir kiz var tanismaya gelmiyor bizim eve. Ailede daha simdiden bir tepki olustu, neden tanismaya gelmiyor diye. Kizda gelse tanisilsa daha iyi olmaz mi, tanimadan etmeden mi evlilik olcak?
daha şimdiden kayıncılık yapmayın siz de. görümce olarak ara yolu bulup bu salgında gelmemesi iyi deyip ailenizi yatıştıracağınıza tanımadan evlilik mi olur diyorsunuz. pes.

Back
X