Erkek Arkadasinin Dogum Gununu Unutanlar

Aynısını karşı taraf yapsa yerin dibine sokardık adamı.
Bence hiç sürpriz ayağına yatmayın,çünkü bu saatten sonra inanmaz.Saçma çünkü,hadi gece yarısına kadar tamam da ama bu kadar geciktirme sebebi sürpriz olmaz.
Dürüstçe unuttum deyin.

Hep erkekler mi odun olacak, bir şey olmaz çiçek alırsın 2 çift güzel laf edersin yelkenleri suya indirir
yaw demeyin öyle
zaten arkadaşlarımın hepsi ne kötü bir sevgilisin deyip duruyor
sanırım berbatt bir sevgiliyim gerçekten...

evet kizlar dun erkek arkadasimin dogum gunuydu...unuttum ...ustune bi de kendi kendime sinirlendim bugun hic aramadi diye
nasil toplanir bu durum fikri olan var midir acaba??

nasıl unuttun erkek arkadaşının doğum gününü? benim erkek arkadaşım benim doğum günümü unutsa çok kırılır bozulur ve de üzülürdüm.

bana göre bir değer göstergesidir. illa sürpriz yapmalı hediye almalı değil ama insan değer verdiği birinin doğum gününü çok önemli bir şey olmadıysa unutmaz bence. değer böyle mi anlaşılır diyenler olacaktır. sadece buradan elbette anlaşılmaz ama bu da önemli bir şey. burada seni yargıladığımı düşünme ama nasıl unuttun cidden şaşırdım.

inşallah erkek arkadaşın benim gibi düşünmüyordur yoksa işin zor. gerçi erkekler bu kadar duygusal olmazlar, açık açık unuttuğunu söyle. birkaç bahane de bul tabi.

Hemen arayip unuttugunu söylemelisin :)
Canim, cicim nasil unuturum ah salak kafam gibi kendini kötüle.
Yelkenleri suya indirir.
Ama oglak burcu sanirim, alinganlar abooow isin zor ;P
Saka saka. Arayip telafi edersin, birdahaki görüsmeniz icinde bi hediye patlatirsin, bir pasta bi limonata, tamamdir
Kendini asamazsin ya degil mi

İnsanlık hali olabilir.
Ben de unutmuştum o da benim doğum günümde hediye almaz zaten.Ben de ona almam.
Çünkü ikimizin de öyle bir beklentisi yok.

Ama önem veriyorsunuz belli ki hediyesini alıp samimice açıklama yapın.
Sonuçta unuttuğunuz şey hayati bir öneme sahip değil. İnsan sevdiğini unutkanlığıyla da kabul edebilmeli

Yavv FalanFilan2025 , insanlık halidir unutmuş olabilirsin canım, o da seninkini unutur odesirsinizz
Saka bir yana, bulustugunuzda, ona harika bir sürpriz yaparsın, tolere edersin durumu ama marjinal bir sürpriz yap, çok büyüttüğünü sanmıyorum cocugun

Heheee son durum şu:
aradım mahcup şekilde unuttuğumu söyledim, burada olsaydın bişeyler yapsaydık keşke filan dedim..
güldü..düne kadar ben de unutmuştum zaten dedi hehe hoşuna gitti yani
manyak mı ne
gelir gelmez hemen görüşelim dedi...öyle...
bu çocuk bir garip

ya ayın 19u 20si aklımdaaa 21 inde unutmuşum ben napiim

Sen garip o garip hahaha:)) durumu kurtarmıssın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…