- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
yaw demeyin öyleHep erkekler mi odun olacak, bir şey olmaz çiçek alırsın 2 çift güzel laf edersin yelkenleri suya indirir
evet kizlar dun erkek arkadasimin dogum gunuydu...unuttum ...ustune bi de kendi kendime sinirlendim bugun hic aramadi diye
nasil toplanir bu durum fikri olan var midir acaba??
Klasik yalanlarbugün bir şeyler yapıp "herkesle aynı gün kutlamak istemedim, bugün bize özel olsun" diye yutturabilirsin muhtemelen
Klasik yalaaaaannnbugün bir şeyler yapıp "herkesle aynı gün kutlamak istemedim, bugün bize özel olsun" diye yutturabilirsin muhtemelen
ya ayın 19u 20si aklımdaaa 21 inde unutmuşum ben napiimnasıl unuttun erkek arkadaşının doğum gününü? benim erkek arkadaşım benim doğum günümü unutsa çok kırılır bozulur ve de üzülürdüm.
bana göre bir değer göstergesidir. illa sürpriz yapmalı hediye almalı değil ama insan değer verdiği birinin doğum gününü çok önemli bir şey olmadıysa unutmaz bence. değer böyle mi anlaşılır diyenler olacaktır. sadece buradan elbette anlaşılmaz ama bu da önemli bir şey. burada seni yargıladığımı düşünme ama nasıl unuttun cidden şaşırdım.
inşallah erkek arkadaşın benim gibi düşünmüyordur yoksa işin zor. gerçi erkekler bu kadar duygusal olmazlar, açık açık unuttuğunu söyle. birkaç bahane de bul tabi.
aradım tüm günün sonunda cesaret edipnoldu aramadın mı daha o aradı mı seni merak ettim
Heheee son durum şu:
aradım mahcup şekilde unuttuğumu söyledim, burada olsaydın bişeyler yapsaydık keşke filan dedim..
güldü..düne kadar ben de unutmuştum zaten dedi hehe hoşuna gitti yani
manyak mı ne
gelir gelmez hemen görüşelim dedi...öyle...
bu çocuk bir garip
aynenSen garip o gariphahaha:)) durumu kurtarmıssın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?