- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
Heheee son durum şu:
aradım mahcup şekilde unuttuğumu söyledim, burada olsaydın bişeyler yapsaydık keşke filan dedim..
güldü..düne kadar ben de unutmuştum zaten dedi hehe hoşuna gitti yani
manyak mı ne
gelir gelmez hemen görüşelim dedi...öyle...
bu çocuk bir garip
Heheee son durum şu:
aradım mahcup şekilde unuttuğumu söyledim, burada olsaydın bişeyler yapsaydık keşke filan dedim..
güldü..düne kadar ben de unutmuştum zaten dedi hehe hoşuna gitti yani
manyak mı ne
gelir gelmez hemen görüşelim dedi...öyle...
bu çocuk bir garip
aynen beni önemsemiyor demek ki derdim ne yalan söylymerkekler bu konularda cok rahatlar genelde ya da caktırmıyorlar. ben olsam ayrılığı bile düşünürdüm o derecre
evet kizlar dun erkek arkadasimin dogum gunuydu...unuttum ...ustune bi de kendi kendime sinirlendim bugun hic aramadi diye
nasil toplanir bu durum fikri olan var midir acaba??
bugün bir şeyler yapıp "herkesle aynı gün kutlamak istemedim, bugün bize özel olsun" diye yutturabilirsin muhtemelen
taa Kutahya da su an akrabalarinin yanina gitmisti bi haftaligina
aramam lazimdi :/
bence bi hatasını bulup üste çıkmaya çalış klasik kadın taktiğiben senin için o kadar hazırlık yaptım sen kalktın kütahyaya gittin falan
eyvaaaaaahhh desene yeni konular acacaksın bdv ye lindaBenim erkek arkadaşımında doğum günü haftasonu farklı şehirlerdeyiz buluşma imkanımız yok o yüzden ben de hediye alıp gönderdim ptt şubeye göndermiştim dün gelmiş şubeye benimki daha almamış düşün insan bi merak eder gider alır, gerçi hastaydım o yüzden almadım dedi ama iş çıkışı alabilirdi bozuldum biraz
Kimseyle paylaşmıyorum gelip üzülünce buraya yazıyorum ne var sanki :)eyvaaaaaahhh desene yeni konular acacaksın bdv ye linda
yaz yaz ama adamı bu kadar bunaltma adam hastaymış benı bırak hasta olmayı uykum varken feriştahı gelse totomu kaldıramaz yanı takma bu kadarKimseyle paylaşmıyorum gelip üzülünce buraya yazıyorum ne var sanki :)
Buraya yazıyorum ama ona hiç bieşey demiyorum buraya yazarak kendimi rahatlatıyorum :)yaz yaz ama adamı bu kadar bunaltma adam hastaymış benı bırak hasta olmayı uykum varken feriştahı gelse totomu kaldıramaz yanı takma bu kadar
linda adam hastaysa işten sonra kendını eve zor atmıstır ayrıca ptt ler 5 te kapanır yetısememıstırBuraya yazıyorum ama ona hiç bieşey demiyorum buraya yazarak kendimi rahatlatıyorum :)
İşe gitmiş ya çıkışta alabilirdi :)
Yoksa evden hasta hasta çıkmasını ben de istemem yani kıyamam :)
Taa pazartesi alıcak yani haftasonu açık olmaz PTT off :)linda adam hastaysa işten sonra kendını eve zor atmıstır ayrıca ptt ler 5 te kapanır yetısememıstır
adı yok ama geziyoruz tozuyoruz beraberiz gibi herkes düşünüyorAy naptin sen caniminici yaaaa ay bide trip yapmis kusura bakma cok guldum yani cok tatlisin ya
Nasil duzeltilirki bu durum, cok kirilmistir
gerci sizin iliskinin adi konmusmuyduki kiz
Anaaaa hallettiniz mi kiz nasil hallettin beadı yok ama geziyoruz tozuyoruz beraberiz gibi herkes düşünüyor
sanırım isim koyduk da isim koyalım demedik
haberleşiyoruz buluşuyoruz öyle...
kırılmamış ki hehe
bir gün özlediğimi söyledim eridi ehehheeAnaaaa hallettiniz mi kiz nasil hallettin be
bir gün özlediğimi söyledim eridi ehehhee
onu söylediğimden beri habire buluşalım diyor
kütahya dan döner dönmez hemen buluşalım dedi yinebenim için bi hafta erken dönecekmiş vakit geçirelim diye
evet artık dikkat ediyor özen gösteriyorYaaaaaaaaaaa harika buuu
o sacma sapan hareketlerini de birakti heralde (kafamizi karistiran)
Super yaaaaa bulusurken bana da haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?