Erkek Arkadasinin Dogum Gununu Unutanlar

erkekler bu konularda cok rahatlar genelde ya da caktırmıyorlar. ben olsam ayrılığı bile düşünürdüm o derecre

Aferin ona. Erkekler o kadar takmiyor demek ki bizim gibi.
Zaten biz kadinlar cok cins bir yaratigiz

evet kizlar dun erkek arkadasimin dogum gunuydu...unuttum ...ustune bi de kendi kendime sinirlendim bugun hic aramadi diye
nasil toplanir bu durum fikri olan var midir acaba??

Ay naptin sen caniminici yaaaa ay bide trip yapmis kusura bakma cok guldum yani cok tatlisin ya
Nasil duzeltilirki bu durum, cok kirilmistir
gerci sizin iliskinin adi konmusmuyduki kiz

doğum gününü unutmadım da 2 yıl oldu 2 yılda hiç hediye almadım bende. onun aldığı hediyeleri saysam burdan gürcistana yol olur üstelik. sevgililer gününde telafi edersin artık.ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Benim erkek arkadaşımında doğum günü haftasonu farklı şehirlerdeyiz buluşma imkanımız yok o yüzden ben de hediye alıp gönderdim ptt şubeye göndermiştim dün gelmiş şubeye benimki daha almamış düşün insan bi merak eder gider alır, gerçi hastaydım o yüzden almadım dedi ama iş çıkışı alabilirdi bozuldum biraz

eyvaaaaaahhh desene yeni konular acacaksın bdv ye linda

yaz yaz ama adamı bu kadar bunaltma adam hastaymış benı bırak hasta olmayı uykum varken feriştahı gelse totomu kaldıramaz yanı takma bu kadar
Buraya yazıyorum ama ona hiç bieşey demiyorum buraya yazarak kendimi rahatlatıyorum :)
İşe gitmiş ya çıkışta alabilirdi :)
Yoksa evden hasta hasta çıkmasını ben de istemem yani kıyamam :)

Buraya yazıyorum ama ona hiç bieşey demiyorum buraya yazarak kendimi rahatlatıyorum :)
İşe gitmiş ya çıkışta alabilirdi :)
Yoksa evden hasta hasta çıkmasını ben de istemem yani kıyamam :)
linda adam hastaysa işten sonra kendını eve zor atmıstır ayrıca ptt ler 5 te kapanır yetısememıstır

Ay naptin sen caniminici yaaaa ay bide trip yapmis kusura bakma cok guldum yani cok tatlisin ya
Nasil duzeltilirki bu durum, cok kirilmistir
gerci sizin iliskinin adi konmusmuyduki kiz
adı yok ama geziyoruz tozuyoruz beraberiz gibi herkes düşünüyor
sanırım isim koyduk da isim koyalım demedik
haberleşiyoruz buluşuyoruz öyle...
kırılmamış ki hehe

adı yok ama geziyoruz tozuyoruz beraberiz gibi herkes düşünüyor
sanırım isim koyduk da isim koyalım demedik
haberleşiyoruz buluşuyoruz öyle...
kırılmamış ki hehe
Anaaaa hallettiniz mi kiz nasil hallettin be

Ay simdi gördüm kiz cok tatli bu cocuk vay be boyle anlayisli insanlar varmi
benimkini unutsa(sevgilim) anasindan emdigi sutu burnundan getirir bitarafina şeyapardim

bir gün özlediğimi söyledim eridi ehehhee
onu söylediğimden beri habire buluşalım diyor
kütahya dan döner dönmez hemen buluşalım dedi yine benim için bi hafta erken dönecekmiş vakit geçirelim diye

Yaaaaaaaaaaa harika buuu
o sacma sapan hareketlerini de birakti heralde (kafamizi karistiran)
Super yaaaaa bulusurken bana da haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…