Erkek arkadaşınız ,eşiniz sizi güzel bakımlı gördüğünde davranışı daha farklı mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
evet arkadaşlar eşiniz nişanlınız yada erkek arkadaşınız sizi makyajlı bakımlı güzel gördüğünde daha tatlı oluyor mu ama makyajsız gördüğünde de öyle normal davranıyor mu ? benimki beni değişik kıyafet makyajla gördüğünde o gün uzun uzun beni sevdiğini anlatır ama biraz makyajsız yada kotla görsün yine iyi hoş da arasında fark var yaniii onu farkettim
ya sizzz?

makyajdan nefret ettıgı ıcın makyaj yaptıgımde cok allık surmussun veya gozune nıye kalem cektın der makyaj yapmadıgımda cok guzel olmussun keske hep boyle olsan bu halını cok sevıyorum der..
garıp bı cocuk anlamadım gıttı..makyajsız nerem guzel???sıyah noktalar sıvılceler meydanda hortlak gıbı

Ben öyle bir şey farketmedim.. Ama iltifat eder yani süslenip püslendiysem eğer.. Çok güzel olmuş benim sevgilim falan der.. Ekstra bir şey göstermez..

iiih benim herif hic farkina bile varmaz...

kocam eger benı kendı ıstedıgı gıbı gıyındırmısse ,demedıgı ıltıfat kalmaz..

en son bır bot bır corap ve bır tunık aldı gıydırıdı ,oyle gezdık ..

10 kere yalnız yuruttu benı ,gel bakayım sana karsıdan ,gıt bakayım bır de arkadan..

taşşşşsın kızım taş ,artıstsın kızm sen ,Allahım şu surata bak..

ya demedıgı laf kalmadı..

mesela bır yeere gıdıceksek ben gıyınırım o gıyınırken bana makyajını yap sende der bilir makyajsız cıkmıcagımı :))

ama norma salas halımle evde gezınırken de der bu lafları ama kendı ıstedıgı gıbı gıyınırsem çoşar :)

onun zevkıne hep guvenırım :asigim:

Makyaj yaptıysam saçımı başımı düzleyip yada kıvırcık yaptıysam ooo süslenmişiz yine der..
Başka zamandada bazen ben derim off ne kadar kötü görünüyorum şu halime bak diye sana öyle geliyor der.

benimkide birde makyajsız daha güselsin aşkım diyor ama makyajlı bakımlı görsün aman yarabbim ne kelimeler ne laflar :::)

benim eşim sabah uyandığımda cok güzel ve sade oldugumu söyler..dışarı cıkarken hazırlanınca da cok begenir ...ama pek fark yok arada evd ede iltifat eder süslüysem de eder..değişmez davranışları ..

benim kocam beni herhalimle begendigini soyler ama ozel bir davete gidiceksek makyajini yap der makyaj yaparim bu seferde der cok suslenmissin makyaj yapmasamiydin ne der:):):)

valla davranışalrında hiç bi değişiklik olmaz, herşekilde aynı davranır ama farkı farkeder yani...

süslenip püslendiğimde hemen ne güzelsin bugün demeler başlar

davranışlarda ancak şöle bi değişiklik olur

o kadar özenirsem bakışlar bana çevrilir o da gel şöle yanımda dur baktırma herkesi kendine falan gibisine laflar eder. normaldede eder ama süslendiğimde daha belirgin yapar

benim eşim kıskanç biri olduğundan giyinip süslenip makyaj da yaptımmı biraz daha az yapsaydın daha iyiydi sen sade daha güzelsin der beende anlarımki çok güzel olmuşum :))))))))) kıskançlık damarları kabardı
ama aradan biraz geçtimide iltifatlar başlar

he he bi davranışlarını, bakışı değişen benmki değilmiş :lepi:

her halimi çok severde kendime baktımmuuuuuuuu daha bir özenli sanhüüüüüüüüüü

anam benim yiğidim de bi keresinde kahverengi hafif şifon gibi bir elbise giymiştim karşıdan geliyodu ben duraktaydım karşıda durdu iki dakika boyunca gelmedi yanıma aşkım gelsene diyorum gülümsüyo yanıma geldi sen ne kadar güzel olmuşsun öyle yaaa bakmaya doyamadım valla dedi.. geçen de onlardaydım salata yapacaktık ablası bana eşofman verdi giydim çok da bol oldu içeri geçtim onca insanın içinde ne şeker olmuşsun kız sen öyle dedi =)) doğal halimi de çok sever. =) canım benim yaa çoook özledim... ben de gömlek giydiğinde bakmaya doyamam çok yakışıyor aslanıma =)

benim eşim çok dikkatlidir bir değişimi hemen görür. hiç makyajım olmasa bile aşkım ne kadar güzelsin bu halinle bile der. makyaj yaptığım zaman da dediğim gibi çok dikkatlidir. aşkım o kalem ne güzel olmuş öyle bu ruj dudaklarını ne güzel yapmış der. özellikle ıslak rujlar sürdüğümde gözleri hep dudaklarımdakaydirigubbakcemile3 her halimi ayrı beğenir benim kocam. ben de her gözlerimi alamıyorum ondan. yok şimdi burda bitanem. çok özledimmmmŞeniz

benim erkek arkadaşım makyaj yapınca farklı davranıyo ama ters etkili..
ayy öcü gibi korkuyom diyo bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benimki tam tersi giyindiğimde değilde banyodan çıktığımda çok tatlı olduğumu söylüyo kaydirigubbakcemile sırnaşık şey

valla yanında hatta bıraz da onun üstüne kustum (afedersınız) 2 dk sonra çok güzelsın dedı. ya bu adam körleşmış aşkından, ya da gerçekten kör :/

makyaj yaparak kendını çırkınleştırıyorsun dıyor ama ben kalem sürmeden çıkmam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…