Erkek arkadaşınız gece dışarıya(mekan-clup tarzı yerler)çıkıyormu..?

pembeojem

Ya Sabır ya Rabbim...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
545
3
46
İstanbul
kızlar çok mu üstüne düşüyorum bi bakarmısınz.. Erkek arkadaşım benimle tanışmadan önce sürekli mekanlara gidiyodu bnmde tanıştıktan sonra hiç gitmedi..Dün bi arkadaşının d.günüydü o bahaneyle mekana gitti...söz vermişti gitmicem die arkadaşlar çok ısrar ediyo gidebilirmym dedi bnde izin verdim..dakikası dakikasına hesap verdi ama içim hiç rahat değil bidaha gitmek isterse..!!Ona güveniiyorum ama oralara gelen kızlar çok garip ne bileyim mini etekler,garip kıyafetler giyolar az çok bilirsnz...Bi akıl verim çokmu üstüne düşüyorum..?Aslında önemsizmi..?

farklı şehirlerde misiniz sen de gitseydin onunla beraber. ayrı şehirlerdeyseniz,bunu senden gizlemiyorsa yalan sölemiyorsa,senle olduğundan beri hiç gitmiyorsa bu ilkse arada sırada gidebilir bence.fazla abartmamak eski günlerine dönmemek kaydıyla.içinde olan adam heryerde yapar bara pavyona çay bahçesine bakmaz diye düşünüyorum.

ne var ki dışarıya çıkmasında? bence abartıyorsunuz. genç yaşında eve mi tıkılsın? size haber veriyor, telefonlarınıza çıkıyorsa bir problem yok. benim erkek arkadaşım da gayet çıkıyor, beraber çıkıyoruz hatta genellikle fakat kendi arkadaşlarımızla çıktığımız da oluyor. bir sorun göremiyorum.

isimiz olmaz o tur yerlerde....oralar insanin basina bela acar,baskada birseye yaramaz benim dusuncem...

Aynı şehirdeiz ama gece 12den sonra başlıyo o tarz mekanlarda eğlenceler ben o saatten snra çıkamam en geç 12de evdeyim..Uzun zamandır gitmyodu.Sürekli arkadaşlarını dinliyo onlarla takılıyo..Bende eskiden giderdm o kdr geç saatlere kadar değil ama onunla birlikteyken eskiyi sildim..Tek korkum sürekli arkadaşlarıyla takılıo olması ve tekrar gitmek isterse ne dicem soruusu:26:

O tarz mekan ne demektir yahu? Şu bar, club olayı neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Hiç gitmeyen insanlar böyle tedirgin oluyor genelde. Onun da nedeni Nuri Alço'luTürk filmlerinden olsa gerek. Çocuk bir de izin isteyip, üstüne hesap da vermiş size neler yaptığına dair. Daha ne olsun.

İnsanlar o tür yerlere ne için gider...?alkolse evindede içebilir müzikse açar evdede son ses...İnsanlar hepsi bahane ..o tür yerlere genelde istisnalar hariç diyecemde istisnasız bence ...aranmaya gider....madem erkek arkadaşınız ben olsam ne işin var derimmm ...eğlencekse başka eğlence bulsun sizinle yapabileceği makul saatlerde bir eğlence hayatı yaşasın...oraya gelen kızlar da erkek aramaya gelir...erkeklerde kız aramaya...kimse yok bende gittim yok öyle bir şey demesin...yanlız gidenler o amaçtadır...bekçi dik demiyorum başına ama ne amaçla gidildiği belli olan yerlerede izin verme...bir kaymaz gözü iki kaymaz...sonra sı belli olmaz...

Ya canım o tarz mekan derken izmir gece hayatı(highlife35sitesi) die gir bak ne resimler çıkıyo mekanlara gelenler fenaaaa kızlar tamam güweniyorum ama haberde veriyo....o yüzden insan tedirgin oluyo bak bi hak vericeksn

hahh canım tşk.edermm anladın sen..ondan korkuyorum işte kimler geliyo kimler..arkadaşının d.günü die izin verdim zten bidahada isterse gitmek işi zor arkadaşlarını seçsn benm onunla işim olmaz..!

Mekana giden tüm bayanlar mini etek gibi garip giysiler mi giyiyormuş vay be , bak sen zillilere
Siz eskiden giderken onlar gibimi giyiniyordunuz peki?

Ya canım o tarz mekan derken izmir gece hayatı(highlife35sitesi) die gir bak ne resimler çıkıyo mekanlara gelenler fenaaaa kızlar tamam güweniyorum ama haberde veriyo....o yüzden insan tedirgin oluyo bak bi hak vericeksn

Bak ama fotolarda hep kızların yanında bir erkek var. Millet damsız gitmiyor demek ki.
Yaa canım güzel kız her yerde karşısına çıkabilir eğer mesele oysa. Hem bu tür yerlerde göz gözü görmüyor ki. Herkes kafasına göre takılıyor. Bence büyütüyorsun. Çocuğun gözü başkasına kaysa her türlü kayar. Endişe etme bence. Her gece gitmiyormuş zaten. Arada bir de olsun.

Ama bazıları belli ediyo kendini ben bile kız halimle bakarım:26: yaArada bir oldu bidahada imkansız

Ama bazıları belli ediyo kendini ben bile kız halimle bakarım:26: yaArada bir oldu bidahada imkansız

Güzele herkes bakar. Bakmasına da engel olamazsın zaten tek başına çıktığında. Benim sevgilim olsa ama çok yakışıklı bulduğum biri yanımdan geçse bakarım ona da. Bu sevgilime olan aşkıma zerre etki etmez. :125:

Tamam hepimiz aynıyız bakarız ama bu farklı canım ya eğlence mekanlarında hep pislik kaynıyo,herşey oralardan çıkıyo..İnş.bidaha tekrarlanmazda bende sinirden paket bitirmem

bence bu kadar çok taktığını belli etme. ona güvendiğini hatta daha da önemlisi kendine güüüvendiğine ona göstermiş ol. onlardan neyin eksik hem senin ? benim sevgilim de pek gitmez. ama böyle özel günlerde gittiğinde ben ona hep "gitte millet erkek görsün heeeyt be " falan derim. görsünler ama avuçlarını yalasınlar sen benimsin diye de eklerim sonrada biraz kendimi övücü sözler söylerim bilsin ki ben istersem o kızlara bin basarım

Normalde cingar çıkartırdım dün hiç mi hiç belli etmedim,güvendiğimi belli ettim sadece ses çıkartmadım ne yazarsa gülerek cvp verdim msjlarına ama bi bilse içim içimi yedi ama çok doğru sölüosun 1000 basarım bende her halimle...

o bahsettiğin kızlar sadece gece 12 den sonra ortaya çıkmıyor
erkek arkadaşın istese gündüz gözü ile de bulur o kızları
genç insanların dışarı çıkması gayet normal
biz de çıkıyoruz.
eşim bekarken de gidiyordu ben her zaman eşlik edemiyordum ama beraber gittiği insanları biliyordum
işin sırrı güvenmek yoksa nereye gittini ne yaptığını hiç bir zaman an be an bilemiceksin.
benim eşim mesela işi gereği devamlı yurtdışı seyahat ediyor
ona güveniyorum başka da yapabileceğim bir şey yok malesef.
sen de ona güvenmeye bak
seninle beraber olmak zorunda değil seni seçtiğine göre onun değerlisi sensin
he mini etekli kızlara bakar mı bakar sen bakmıyor musun bazen öyle bir giyiniyor ki kızlar bakmamak mümkün değil

ben pek istemem gece 12 den sonra dışarıda olmasını. beraber gideceksek gidelim. ama tek başına çıkıyorsa sıkıntı olur. genelde yaz akşamları 12 ye kadar pek karışmam. Allahtan benden önce çok gezmiş de bıkmış. en fazla arkadaşlarıyla deniz kıyısında oturup bir şeyler içerdi. onu da bıraktı. Evde kalmayı seviyor.

alışkanlık haline getirmesini istemiyorsan anlaşma yapın aranızda, özel günlerde arkadaşlarıyla gitsin, çok da kısıtlama, ters tepebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…