O tarz mekan ne demektir yahu? Şu bar, club olayı neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Hiç gitmeyen insanlar böyle tedirgin oluyor genelde. Onun da nedeni Nuri Alço'luTürk filmlerinden olsa gerek. Çocuk bir de izin isteyip, üstüne hesap da vermiş size neler yaptığına dair. Daha ne olsun.
İnsanlar o tür yerlere ne için gider...?alkolse evindede içebilir müzikse açar evdede son ses...İnsanlar hepsi bahane ..o tür yerlere genelde istisnalar hariç diyecemde istisnasız bence ...aranmaya gider....madem erkek arkadaşınız ben olsam ne işin var derimmm ...eğlencekse başka eğlence bulsun sizinle yapabileceği makul saatlerde bir eğlence hayatı yaşasın...oraya gelen kızlar da erkek aramaya gelir...erkeklerde kız aramaya...kimse yok bende gittim yok öyle bir şey demesin...yanlız gidenler o amaçtadır...bekçi dik demiyorum başına ama ne amaçla gidildiği belli olan yerlerede izin verme...bir kaymaz gözü iki kaymaz...sonra sı belli olmaz...
Mekana giden tüm bayanlar mini etek gibi garip giysiler mi giyiyormuş vay be , bak sen zillilere
Siz eskiden giderken onlar gibimi giyiniyordunuz peki?
Ya canım o tarz mekan derken izmir gece hayatı(highlife35sitesi) die gir bak ne resimler çıkıyo mekanlara gelenler fenaaaa kızlar tamam güweniyorum ama haberde veriyo....o yüzden insan tedirgin oluyo bak bi hak vericeksn
Bak ama fotolarda hep kızların yanında bir erkek var. Millet damsız gitmiyor demek ki.
Yaa canım güzel kız her yerde karşısına çıkabilir eğer mesele oysa. Hem bu tür yerlerde göz gözü görmüyor ki. Herkes kafasına göre takılıyor. Bence büyütüyorsun. Çocuğun gözü başkasına kaysa her türlü kayar. Endişe etme bence. Her gece gitmiyormuş zaten. Arada bir de olsun.
Ama bazıları belli ediyo kendini ben bile kız halimle bakarım:26: yaArada bir oldu bidahada imkansız
Güzele herkes bakar. Bakmasına da engel olamazsın zaten tek başına çıktığında. Benim sevgilim olsa ama çok yakışıklı bulduğum biri yanımdan geçse bakarım ona da. Bu sevgilime olan aşkıma zerre etki etmez. :125:
bence bu kadar çok taktığını belli etme. ona güvendiğini hatta daha da önemlisi kendine güüüvendiğine ona göstermiş ol. onlardan neyin eksik hem senin ? benim sevgilim de pek gitmez. ama böyle özel günlerde gittiğinde ben ona hep "gitte millet erkek görsün heeeyt be" falan derim. görsünler ama avuçlarını yalasınlar sen benimsin diye de eklerim sonrada biraz kendimi övücü sözler söylerim bilsin ki ben istersem o kızlara bin basarım
kızlar çok mu üstüne düşüyorum bi bakarmısınz..Erkek arkadaşım benimle tanışmadan önce sürekli mekanlara gidiyodu bnmde tanıştıktan sonra hiç gitmedi..Dün bi arkadaşının d.günüydü o bahaneyle mekana gitti...söz vermişti gitmicem die arkadaşlar çok ısrar ediyo gidebilirmym dedi bnde izin verdim..dakikası dakikasına hesap verdi ama içim hiç rahat değil bidaha gitmek isterse..!!Ona güveniiyorum ama oralara gelen kızlar çok garip ne bileyim mini etekler,garip kıyafetler giyolar az çok bilirsnz...Bi akıl verim çokmu üstüne düşüyorum..?Aslında önemsizmi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?