Erkek arkadaşınız gece dışarıya(mekan-clup tarzı yerler)çıkıyormu..?

ben sinirlendindiğim sen değilsin ilk sayfada yorum yapan istisnasız bu nedenle gidiyor diyen kişi. onun mesajını alıntı yapmıştım zaten ama çıkmamış. senin kızılcak birşeyin yok aklın karışmış ve kendi ilişkin hakkında bişey danışıyorsun.. benim bu duruma kızma hakkım yok elbette. benim kızdığım şu cevap:

Haa evet bu yorum biraz aşırı kaçmış..ben gittiğim zamanlar arayış için gitmiyodum yani eğlenmekti amaç..

Son düzenleme:

Bu tarz mekanlar gece12den snra açıldığı için ben gidemiyorum..çünkü 12,12 buçuk gibi ewde olmam lazım..Dansçı kızlar falan filan hiç bana göre değil..:S

eskıden çok takılan bi insanmış ama 8 aydır birlikteyiz hiç öyle bi isteği olmadı, biyere gidiceksede kesinlikle benide yanında alır.

eskıden çok takılan bi insanmış ama 8 aydır birlikteyiz hiç öyle bi isteği olmadı, biyere gidiceksede kesinlikle benide yanında alır.

Bnde 10 aydır birlikteyim..9 ay boyunca hiç dememişti..yaz geldi arkadşlar ısrar ediyo demeye başladı bu..çok kararsızım bana söz vermişti gitmicem sildim eski hayatımı die yine başladı...hayırlısı..!

pembeojem yazım size değil oraya giden istisnasız aranmaya gidiyor yazan ..zihniyetedir benim lafım..erkek arkadasınız sizle birlikte gidemiyorsa bencede erkek erkege arkadaslarıyla gitmemeli bu konuda haklısınız

pembeojem yazım size değil oraya giden istisnasız aranmaya gidiyor yazan ..zihniyetedir benim lafım..erkek arkadasınız sizle birlikte gidemiyorsa bencede erkek erkege arkadaslarıyla gitmemeli bu konuda haklısınız

Gece dışarı çıkmasın demiyorum kesnlkle karışmıyorumda ama bensiz ne işi war..aldatcak bişey yapmıorum diyo ama güwenemyrm..yanımdayken bile bakan adam yni düşünün...!

bence göndermeyin ya birlikte gidin yada hic gitmesin teklıf bile etmesin..turizm bölgesinde yasayan biri olarak belki kızacaksınız ama marmariste bara tek basına giden erkek acaba birini düşürürmüyüm düşüncesiyle gider ve mutlaka bunun için ugrasır..herkes aynı değildir fakat niye illa ki bar...erkek arkadaslarıyla gitsin bi cafede otursun orada eglenılmıyor mu..

Git diyorum cafede otur illaki arkadşları mekana sürüklüolar..ne warsa..! ama bana kalırsa ayrılıcam köpek gibi sürünüyo ya ah şu wicdanım ah...!

herkesin kendi ilişkisi tabii ki de. her haftasonu da içkili sazlı sözlü yere gidilmez. bizim 8 yıllık ilişkimizde ben kendi kız arkadaşlarımla yalnız başına erkek arkadaşımsız bi kaç kere çıktım bir tane adam da cesaret edip de yanıma gelip naaağğğğber bağğğyan demedi, uzaktan sinyal vermeye çalışırken o sinyalleri gözüne sokulduğu için diyemedi. erkek arkadaşım bensiz taş çatlasın 3 kere falan gitmiştir onlarda da kesin bir olay vardır kendi okuldan eski arkadaşlarıyladır, ben gece vardiyasındayımdır sınavım vardır falan. bana da şu saatte girdim su saatte çıktım diye haber de verir. ha orda dansçı kızın bi yerlerine bakıyorsa gözü çıksın :) ama işte bakası varsa açar interneti ohooo nelere bakar yani.. ben de dur diyemem. bilemem ki hangi sitelere girdi ne etti.

arananlar da kendini ultra belli ediyor zaten, kesişmeler bişiler niyetliler ortamdan sıyrılıp niyetlerine doğru yol alıyorlar. erkek arkadaşında o niyet yoksa zorla da kaçırılmayacağına göre gönlünü ferah tut :)

demek istediğim bence sevgili olsun arkadaş eş dost olsun kendinizden başka birini kısıtlamak pek de doğru değil. yasaklar her zaman tatlıdır. yapma dedikçe yapası gelir insanın..

Git diyorum cafede otur illaki arkadşları mekana sürüklüolar..ne warsa..! ama bana kalırsa ayrılıcam köpek gibi sürünüyo ya ah şu wicdanım ah...!

sorun arkadaslarındaysa onlarla irtibatını koparmaya bak..nişanlımla gittiğimizde bile kıskanclıktan kudururdu..bende delirirdim tabi kuması yetmeyen etekleri görünce..ahh o ruslar yokmubirde seninki tek basına gidecekmiş..sor bakalım senı tek basına gönderebilecegi bi yermiymiş..

Ben normalde kısıtlayan,sıkan,karışan bi insan değilim..daha doğrusu değildim..Büyük yeminler ediyo yapmam ve senden başkasını gözüm görmez die..Dün julietin açılışı varmış we tlf.sarjı bittiği için yazmadı bana 4 buçukta ewdeydi ben bu sabah öğrendim gittiğini sabahki açtığım konudada belirttiğim gibi..Gitmesini istemyrm ne yapıcam akıl ver..

Malesef çocukluk arkadaşları kopmaz..kopmuyoda zaten..:)

bence aynen burdaki gibi söyle çok mühim bişey olduğunda ona karışmayacağını ancak bunun sık sık da yaşanmasının seni ne kadar üzeceğini söyle. bir daha telefon şarjı bitmesi gibi bişeyi kabul etmeyeceğini belirt ama kesin ol. yani 'xcim bak ben seni kısıtlamıyorum elbette ama böyle sık sık dışarı çıkacaksan da bunu benim kaldırmayacağımı bil. kızmıyorum kendi hayatın ama üzülüyorum üzüleceğim birşeyi de istemiyorum. telefonların kapanması bahane mi gerçek mi orası sana kalmış ama bir dahaki sefere anlaşıyla karşılayamam ' de bence. ben bu şekilde yaklaşırım bi problem olduğunda.

sinirlenip bi daha yapmıcaksın diip kızıp bağırırsan dırdırcı olursun onun kafasında. üzülüp kırıldığını 'hayal kırıklığına' uğradığını belirtirsen alttan almış olursun. benim çok erkek arkadaşım olmadı valla da 8 yıldan anladığım adam dediğin başarısız olunca kendine çeki düzen veriyor en çok o zaman sallıyor mevzuyu arkadaş. seni hayal kırıklığına uğratmış olması başarısızlığını gösterir, kendini toparlamaya çalışır benim tavsiyem bu şekilde olabilir anca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…