Arkadaşım bi sakin ol istersen..! Arada yazdığım gibi bende gittim mekanlara biliyorum azçok..Hem tüm gidenler hakkında bişey demedim iyi oku..! garip tipli insanlar geliyo haliyle güwenmiyorum dedim..Karşımada alıp İNSAN gibi konuşuyorum zaten gitme istemiyrm diyorum arkadşları ısrar ediyo götürüolar..İlgilenmyrm zaten ne hali varsa görsün..
İnsanlar o tür yerlere ne için gider...?alkolse evindede içebilir müzikse açar evdede son ses...İnsanlar hepsi bahane ..o tür yerlere genelde istisnalar hariç diyecemde istisnasız bence ...aranmaya gider....madem erkek arkadaşınız ben olsam ne işin var derimmm ...eğlencekse başka eğlence bulsun sizinle yapabileceği makul saatlerde bir eğlence hayatı yaşasın...oraya gelen kızlar da erkek aramaya gelir...erkeklerde kız aramaya...kimse yok bende gittim yok öyle bir şey demesin...yanlız gidenler o amaçtadır...bekçi dik demiyorum başına ama ne amaçla gidildiği belli olan yerlerede izin verme...bir kaymaz gözü iki kaymaz...sonra sı belli olmaz...
ben sinirlendindiğim sen değilsin ilk sayfada yorum yapan istisnasız bu nedenle gidiyor diyen kişi. onun mesajını alıntı yapmıştım zaten ama çıkmamış. senin kızılcak birşeyin yok aklın karışmış ve kendi ilişkin hakkında bişey danışıyorsun.. benim bu duruma kızma hakkım yok elbette. benim kızdığım şu cevap:
uf bu tarz mekanların önünden geçmemiş insanların gidenler hakkında böyle sacma sapan kulaktan dolma konuşması cidden sıkıcı..bilginiz olsun diye söylüyorum gerçekten eğlenmeye de gidenler var ve insanlar o bahsettiginiz dikkat cekici kızlar sizin erkek arkadasınızın üzerine atlamak için sıraya girmek biyana dursun farkında bile degillerdir büyük ihtimalle içiniz rahat olsun..yalnız erkek erkege gidenlerin aranmak için gittiği düşüncesine katılıyorum gidecekse kız arkdsyla gitsin!
eskıden çok takılan bi insanmış ama 8 aydır birlikteyiz hiç öyle bi isteği olmadı, biyere gidiceksede kesinlikle benide yanında alır.
pembeojem yazım size değil oraya giden istisnasız aranmaya gidiyor yazan ..zihniyetedir benim lafım..erkek arkadasınız sizle birlikte gidemiyorsa bencede erkek erkege arkadaslarıyla gitmemeli bu konuda haklısınız
Bnde 10 aydır birlikteyim..9 ay boyunca hiç dememişti..yaz geldi arkadşlar ısrar ediyo demeye başladı bu..çok kararsızım bana söz vermişti gitmicem sildim eski hayatımı die yine başladı...hayırlısı..!
izin verme yada sende gitt
bence göndermeyin ya birlikte gidin yada hic gitmesin teklıf bile etmesin..turizm bölgesinde yasayan biri olarak belki kızacaksınız ama marmariste bara tek basına giden erkek acaba birini düşürürmüyüm düşüncesiyle gider ve mutlaka bunun için ugrasır..herkes aynı değildir fakat niye illa ki bar...erkek arkadaslarıyla gitsin bi cafede otursun orada eglenılmıyor mu..
Gitmez hiç İyi aile çocuğum beniiimmmm!! :)
Git diyorum cafede otur illaki arkadşları mekana sürüklüolar..ne warsa..! ama bana kalırsa ayrılıcam köpek gibi sürünüyo ya ah şu wicdanım ah...!
Söz wermişti gitmicekti,gitti(
herkesin kendi ilişkisi tabii ki de. her haftasonu da içkili sazlı sözlü yere gidilmez. bizim 8 yıllık ilişkimizde ben kendi kız arkadaşlarımla yalnız başına erkek arkadaşımsız bi kaç kere çıktım bir tane adam da cesaret edip de yanıma gelip naaağğğğber bağğğyan demedi, uzaktan sinyal vermeye çalışırken o sinyalleri gözüne sokulduğu için diyemedi. erkek arkadaşım bensiz taş çatlasın 3 kere falan gitmiştir onlarda da kesin bir olay vardır kendi okuldan eski arkadaşlarıyladır, ben gece vardiyasındayımdır sınavım vardır falan. bana da şu saatte girdim su saatte çıktım diye haber de verir. ha orda dansçı kızın bi yerlerine bakıyorsa gözü çıksın :) ama işte bakası varsa açar interneti ohooo nelere bakar yani.. ben de dur diyemem. bilemem ki hangi sitelere girdi ne etti.
arananlar da kendini ultra belli ediyor zaten, kesişmeler bişiler niyetliler ortamdan sıyrılıp niyetlerine doğru yol alıyorlar. erkek arkadaşında o niyet yoksa zorla da kaçırılmayacağına göre gönlünü ferah tut :)
demek istediğim bence sevgili olsun arkadaş eş dost olsun kendinizden başka birini kısıtlamak pek de doğru değil. yasaklar her zaman tatlıdır. yapma dedikçe yapası gelir insanın..
sorun arkadaslarındaysa onlarla irtibatını koparmaya bak..nişanlımla gittiğimizde bile kıskanclıktan kudururdu..bende delirirdim tabi kuması yetmeyen etekleri görünce.. ahh o ruslar yokmu birde seninki tek basına gidecekmiş..sor bakalım senı tek basına gönderebilecegi bi yermiymiş..
Ben normalde kısıtlayan,sıkan,karışan bi insan değilim..daha doğrusu değildim..Büyük yeminler ediyo yapmam ve senden başkasını gözüm görmez die..Dün julietin açılışı varmış we tlf.sarjı bittiği için yazmadı bana 4 buçukta ewdeydi ben bu sabah öğrendim gittiğini sabahki açtığım konudada belirttiğim gibi..Gitmesini istemyrm ne yapıcam akıl ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?