Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

bende daha iyi biliyor desem yeridir özellikle ani tepkilerimden ve ortada hiçbirşey yokken kavga çıkarmamdan çok iyi anlar

bilmiyor ama bazen soruyo ne zaman oluyon falan gibi

Hallerimden, asabiliğimden anlaşılıyor zaten, kaplan kesiliyorum çocuğa birden anlamasın mı

ilk zamanlarda çantamla lavaboya gitmeye bile utanırdım ama 4. ayda falan söylemek durumunda kalmıştım,hiç de pişman değilim,çok güzel masajlar yapıyo,karnıma atkı bağlıyo bi ilgi bi alaka...
Bi de nasıl bir ağrı bilmiyo ya sırf şımarıklığına acıdan ölüyo ama belli etmiyo gibi bi ifade takınıyorum dört dönüyo etrafımda.Bu ay sıcak su torbası hediye etti meselaa=))
Bu konuyu bilmesinin bi kötü tarafı varsa o da bazı dönemlerde beni ciddiye almaması.Kızıyorum sen şimdi hastasın ondan sinirlendin diyo,haklı yere sinirleniyorum günün geldi ya ondan gerginsin diyo

bilmiyorr amaa biliyordaa olabilirr yani anlamştr heraldee çok kaldık aynı evdee amaa öyle lafı sözü olmadı hiçç amaa o çakal anlamştrraşkım bnmm yaa

bence gayet normal. Ben sormadan söylüyorum çünkü o dönemlerde alıngan oluyorum bana 1 hafta katlanıyo böylece :)
zaten sağlık açısından da oldunmu diye soruyor benden daha iyi takip ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…