Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
arkadaslar erkek arkadasiniz veya sözlünüz/nisanliniz biz kadinlarin ayda kendimize özel olan bu günlerimizin ne zaman hangi günlerde oldugunu biliyormu?

yanlis yere acitysam konuyu özür dilerim. cinsellik bölümünde nedense konu acma yetkisine sahip degilmisim. o yüzden buraya actim.

ohoo adı gibi bilir hem de sırnaşık şey
saklamam imkansız zaten ağrılarım oluyor asabileşiyorum çok uyuyorum fln
hatta bazen ben farkında olmadan böle asabi flnsam hmmm bugün kaçıı hee tmm fln diyor :)
ne var ki bilmesinde babam da bilir hatta yakın erkek arkadaşlarım da bilirler bazen sölerim karnım ağrıyor açılın oturucam fln diye
o kadar büyütülcek bişi değil bence utanılcak bişi de değilş

Sevgiliyken bilmezdi çünkü öyle çok karın ağrım filan olmazdı benim.
Belli edeceğim bir durum olmazdı yani..
Şimdi mecburen biliyor:kedi:

çıkarken biliyodu,çünkü iğrenç ağrılarım olur,yataklık derecesinde..karnım ağrıyo deyince anlıyodu zaten..
şimdide bilir malum bebek istiyoruz ya..hesaplar 1 gün geçse sen niye adet olmadın acaba filan diyo.

sevgiliyken bilirdi anlardı daha doğrusu asabileşip birde karnım ağrrıdığını felan görünce...
o zamandan beri günlerini benden iyi aklında tutuyor ohaoldumsmile

çok şiddetli ağrılarım olduğu için felaket asabiyete bağlıyorum kendimi...
şu anda olduğum gibi
doğal olarak anlıyor halimdem...
saçma sapan sebeple kavgalar oluyor hali ile sayemde onun için biliyor ona göre davranıyor aşkım bana...
Şeniz

Bilir bilmesi de gerekir. Manen o dönem yaklaştıkça ve o dönemde yanımda olması özellikle hassas davranması gerekir. Çok alıngan herşeye ağlayan ve en sonunda bağırıp çağıran bi insan oluyorum çünkü.

bilir.hiç saklama gereği duymadım... sadece bir kaç kere lafı geçmedi,söylemedim.onda da huysuzluğumdan anlayıp 'sen regl mı oldun?' diye sormuştu.saatlerce gülmüştük:roflol:

biliyor cokda normal birsey bu hususi sormas ne zaman oluyorsun diye ama karnım agrıyor dedigim zamanda ozel bir gun mu der evet derim bu yani..

Sancımın çokluğu ve cadalozluğum tavan yaptığı için anlıyo haspam hemencik :mymeka:

Son düzenleme:
bazen anlıyor sanırım.. namaz kılmadıgımda neden kılmıosun dio işte diyorum sen kıl.. bidaha ses etmıo
bazende karnımın agrısından ölüyorum anlıo zati cocuk

Son düzenleme:
biliyor tabi neden bilmesinki,bir keresinde karnım çok ağrımıştı ,ağlıcaktım nerdeyse,internette limonlu şekerli sıcak suyun iyi geldiğini okuduk hemen koştu limon alıp geldi sonrada bana içirdi,çok ilgilendi:teselli:

nişanlıyken bilmezdi
ama şimdi biliyor
bebek istiyoruz benle beraber gün sayıyor

ama erkek arkadaşımın bilmesini istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…