Benim erkek arkadaşım da bilmekten öte hissederdi yaa :)) 6 senedir beraberiz bak sen bu aralar hasta olacaksın derdi,gerçekten de 1 haftaya kalmadan hasta olurdum.Sonra da oyy benim fıstığım hasta mı olmuş der bana 1 poşet çikolata getirir,gecenin kaçı olursa olsun kapıya bırakır ya da buluşunca tatlı yedirir mutlaka
ben zamanında 5,6 ay adet olamadığım,doktorlara gittiğim ve polikistik over hastası olduğum için bunun ne kadar önemli olduğunun farkında,o yüzden de hep ben regl olunca sevinir,şımartır beni sağolsun.hatta son 1,2 yıldır artık "hissediyorum regl olucan sen" filan demiyo diye sitem ediyorum bi de ona
sen niye artık hissetmiyosun diye
her ay düzenli,ilaca gerek kalmadan regl olalım da ister bilsinler ister bilmesinler hiç önemli değil.Ama benim gibi 5,6 ay regl olmayınca,polikistik hastası çıkınca çocuk ihtimalin de düşük olunca her ay regl olmak çok önemli oluyor ve bunu paylaşmak istiyor insan evleneceği kişiyle.Zaten o da havalara uçuyor,söylemezsem de sitem ediyor niye böyle güzel bir şeyi söylemiyorsun diye.Allah herkesin gönlüne göre versin o yüzden,gerisi boş.