Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

Benimkide bilir ama öyle tarih falan hesaplamaz. Gergin olurum bende o günlerde, o da sağolsun alttan alır. Ben söylerim böyle böyle günüm yaklaşıyor diye, olduğumda da söylerim. Söylemediğimde de neden söylemiyosun diye kızar...

sevgilim biliyor ,bilmemesine de imkan yok zaten.. bol sancılı ve baş ağırlı geçiyor,saolsın yanımdan hiç ayrılmaz

ewet bilir..yataklık derecede agrılarım huysuzluk stres ... malesefki bunlardan dolayı bilir..ne dersem diyim alttan alır bebemmm..hatta ben ona sorarım bu ayın kaçında olcam die D söler ,
masaj yapar agrı kesici ilaç verirr karnıma masaj yapar aşşkımm bnmm

Son düzenleme:
sözlüyüm bende sözlüm biyoloji öğretmeni ama ben söylemem o niye sivilce çıktı der pis pis güler bende stresten utanıyorum biliyo üstüme gelmiyo bayan elemanı hastaydı işe gelemiyodu neyi var dedim onun adet sancısı ağır kalkamıyo kız gelemiyo demişti kızmıştım ozaman utanmıyomusun sen bunları konuşmaya kızların çetelesini tutmaya diye özel bu demiştim o tepkimden sonra anlasada konuşamaz artık:))))))

bilmesede söylerim ağrım olur asabi olurummm sefkat isterim haberi olsun ki bana yardımcı olsunnn anlasın yadırgamasın sinirli hallerimi Bi kadın 'karnım ağrıyo' diyosa, 'regl oldum,gösterebilceğin maksimum ilgiyi göster beni pamuklara sar çikolatalardan yatak yap' demektir o

Sevgililerimde bilir normal erkek arkadaşlarımda
Ben saklamam böyle şeyleri , hatta bi normal arkadaşıma orkid aldırmışlığım bile vardır , napıyım çok zorda kalmıştım

Son düzenleme:
Ben kendi reglimi kendim bile anlamam ki.... Tarihi çok nettir. Hemencik gelir geçer ve biter şükürler olsun,hiç üzmez beni.
Saklama gereği duymam da "regl oldum" demek de aklıma gelmez.

benim öyle regli dönemim zor geçmez ilk gün biraz karın ayrısı olur geçer. 5 6 gün olur benim öyle gerginlik falan olmaz öyle hemende söylemem sevgilime durum gerektirdiğinde söylerim sonra der bi kaç gün sonra ne oldu bitti mi deranlıycanız ben gayet normal sakin geçer çok şükür düzenlide olur

Son düzenleme:
Benimki de bilirdi, hatta ona göre beni "sen şimdi yorulursun" diye cafelere falan oturttururdu zorla Bilsinler de ayaklarını ona göre denk alsınlar yani :)

Benim erkek arkadaşım da bilmekten öte hissederdi yaa :)) 6 senedir beraberiz bak sen bu aralar hasta olacaksın derdi,gerçekten de 1 haftaya kalmadan hasta olurdum.Sonra da oyy benim fıstığım hasta mı olmuş der bana 1 poşet çikolata getirir,gecenin kaçı olursa olsun kapıya bırakır ya da buluşunca tatlı yedirir mutlaka ben zamanında 5,6 ay adet olamadığım,doktorlara gittiğim ve polikistik over hastası olduğum için bunun ne kadar önemli olduğunun farkında,o yüzden de hep ben regl olunca sevinir,şımartır beni sağolsun.hatta son 1,2 yıldır artık "hissediyorum regl olucan sen" filan demiyo diye sitem ediyorum bi de ona sen niye artık hissetmiyosun diye her ay düzenli,ilaca gerek kalmadan regl olalım da ister bilsinler ister bilmesinler hiç önemli değil.Ama benim gibi 5,6 ay regl olmayınca,polikistik hastası çıkınca çocuk ihtimalin de düşük olunca her ay regl olmak çok önemli oluyor ve bunu paylaşmak istiyor insan evleneceği kişiyle.Zaten o da havalara uçuyor,söylemezsem de sitem ediyor niye böyle güzel bir şeyi söylemiyorsun diye.Allah herkesin gönlüne göre versin o yüzden,gerisi boş.

Son düzenleme:
Bilir , anlar.
Asabi olan yapım daha da artıyor çünkü.
Hatta telefona gününü kaydetmeyi unuttuğum da ona sorarım.
Onun dışında kimse bilmez zaten.

Çok iyi bilir Özellikle regl dönemi yaklaşınca asabileşirim anlamsız tripler atarım aşkım hayırdır günün mü geldi falan der tarihe bakarım aaa evet yaklaşmış derim bazsen kandırmaya çalışır daha çok var derim ama kandıramam çünkü gayet iyi bilir regl tarihlerimi ah şu erkekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…