erkek arkadasınız yanınızdayken bır baska kadınla bakıssa !

kesinlikle haklısın valla o tip kadınların işine mi geliyo,ne anlıyorlar ben çözemedim.oturmuş yaş,meslek,mevkii işlerine geliyor demek ki.Allah'ın cezaları...

neyse başıma gelen bişeyi anlatiym.bigün erkek arkadaşımla geziyorduk,karşıdan iki kadın geliyo,ben de bişi anlatıyorum ona.bizimki bakıyo kadına.sinir oldum,konuştuğumu dinlemiyo sandım ama dinliyomuş tabi son kelimesine kadar söylettirdim.dedi işte gözüm daldı özür dilerim bilmem ne ,ben de iyice sinir oldum,yolda sağa doğru dönen ara sokak vardı,bişey demeden hızlı hızlı yürüdüm kaçtım,o da peşimden geldi ama ben daha intikamımı almadığımı biliyorum.neyse metroya bindik,hala ona baktın buna baktım devam ediyo.ondan sonra ben de öyle bakılmaz böyle bakılır dedim ve önüme glen erkeklerin hepsine bakmaaya başladım(bu arada kendimden de nefret ettim o sırada,hiç yapmadığım bişey çünkü.yapmadım yapmam da ama durum onu gerektirdi).hatta ona da diyodum,şu nasıl bu nasıl,gözleri ne güzel,ne güzel gülüyo falan.hakikaten çok iğrenç bir duygu yaşattığının farkına vardı.o zamanlar daha 2.ayımızdaydık...şuan yanımda hiçkimseye baktığını görmedim.bidaha yaparsa o yaptığımın aynısını yapar mıyım bidaha bilmiyorum:Roflol:klava:klava:

bakabilir; güzele bakmak sevaptır nasılsa sadece bakmakla kalacak

eskiden olsa ortalığı yıkardım ama şimdi sessizce uzaklaşırım en iyi cevabın sessizlik old öğrendim

Eger oyle bisey gorursem ben daha farkli bi taktik uygularim: Bak bak cekinme hos kiz zaten benim gozlerimde senin arkandaki cocuga takildi nasil sencede tas gibi degilmi ? derim. Bakalim ozaman napio.....

Eger oyle bisey gorursem ben daha farkli bi taktik uygularim: Bak bak cekinme hos kiz zaten benim gozlerimde senin arkandaki cocuga takildi nasil sencede tas gibi degilmi ? derim. Bakalim ozaman napio.....

a.s ben aynisini yapmistim , ise yariyor gercekten..

ben çok yaptım ama bazen oluyorki etrafta erkek olmuyorhep kız gıcık oluyorum ama artık o yokkende bakıyorum.sizde bakın çok yakışıklı var etrafta o düşünsün hatta bazen yanında bilmeden dalıyorum.durum tersine döndü.ama inkar etmiyorum onun gibi.baktımdiyorum.............işte bu kadaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.

:))) ben artık kıskandıgımı bellı etmemeye calısıyorum daha cok sınır oluyorrrr sessızlık bazen en ıyı cevapp

benim eşim baktı istersen onun masasına geçe bilirsin yada o gelsin yan yan bakmaktan şaşa olacaksın yıpratma kendini bukadar dedim mekandan ayrıldım .Tabiiki peşimden oda geldi rahatsız eden ortamdan kurtulmuş onuda uzaklaştırmış oldummklava:klava:

Yanına götürür,al senin olsun hayrını gör derdim.Başkasına bakanın bana ne hayrı olur ki.

çok üzülürdüm fakat o anlamamış gibi yapardım ben anlık öfkelerden hep kaçarım da..

ayni sey benimde basıma geldi uzun bi süre dıscoda göslerimle takip ettim noluor die kıs kasındı ewt biliorum erkek ark da nie bakıor tarsında bakıordu hic bisi demedim we masalarmısda yanyanaydı pistten benimki gelince ben gidiorum siz muhabbetinise bakın rahatsıs etmim dedim sölemek zorundaydım gitcemi cünkü ewin anahtarı erkek ark smın cebindeydi yoksa sallamas giderdim bilorda bisimki bi kudurdu böle deince allam ya sonra kısa döndü küfürü bastı ama bakıp duran kısdı asıl bunu biliorum takip ettiim icin baya bi süründü bisimki hic eyw yoktur pasa pasa geldi beyfendi ben böle konularda pek takmam cünkü bu niet meselesi baksada bakmasada kıssanda kısmasanda yapacakları warsa yapıorlar ztn kadında erkekte

her çıktığımızda dayanılmaz ve cazibeli oluyorum.katil olur yakında.şansıma artık ilgi üzerimde kimseye bakamıyor.birde güvenli geziyorum...maşallah.intikamım çok acı oluyor....yuppiiiiiiiiiiiii............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…