Erkek arkadasinizin eski sevgilisiyle muhabbet etmesi?

Devrim67

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
500
400
23
Aslında dert değilde hem kendimi kötü hissettim hem de düşünceleri merak ettim.Burada eski sevgili olan benim.Eski sevgilim ve onun kız arkadaşıyla zaman zaman ayni ortamda bulunmak zorunda kaliyoruz.Tabi aramızda bir sohbet falan olmuyor.Birkaç gün önce bir arkadaşla anlastik büroda oturalim diye.Ben büroya giderken eski sevgiliminde geleceğini söyledi.Neyse kapıya gittim bende anahtar yoktu arkadaşı beklemeye başladım.Onu beklerken eski sevgilim geldi girdik büroya.Ben ondan tarafa bile bakmamaya çalışıyorum.O bir soru sordu oradan sohbete başladık.Ama güle eglene muhabbet ediyoruz.Sonra arkadas geldi.Yine ayni şekilde birkaç saat sohbet ettik.Sonra o kizin yerine koydum kendimi.Benim sevgilim bunu yapsa cildirirsim dedim.İki gün sonra yine burodaydik bu sefer kiz arkadaşı ve başka arkadaslarda vardı.İkimizde gayet cekingendik normalde olduğu gibi konuşmadık birbirimizden uzak durduk.Sizin sevgiliniz eski sevgilisiyle boyle oturup muhabbet etse ne hissedersiniz?

Sanırım ciddi anlamda bozulurdum.
Bu üçlünün aynı ortamda olması baya saçma çünkü

Ayni ortam mecburimi peki hani mecburi zorunluluğu yoksa kabullenmezdim .O varken konusulmuyor çünki sizde olsaniz kaldiramzdiniz ve yokkende seviyeyi koruyun.

Ayni ortam mecburimi peki hani mecburi zorunluluğu yoksa kabullenmezdim .O varken konusulmuyor çünki sizde olsaniz kaldiramzdiniz ve yokkende seviyeyi koruyun.
Ogün dedigim gibi ben arkadaşla oturup sohbet etmeye gittim işimiz gücümüz yoktu yani.Son ana kadar da haberim yoktu geleceginden.Sonra dedim ki sevgilisi olan o.Gelmeme şansı var.Bu arada sadik güvenilir bir tip ilişkide.

Benim eski sevgilim de sevgilisi varken halimi hatırımı sorup bana neden sen hiç sormuyorsun diye kızıyordu :-)
Sonra ben ciddi ciddi önünü kestim . Erkekler soruyor yani ...
Önlerini kesmesi gereken kişi biziz . Önünü kestiğim için vicdanım rahat benim :)

Benim eski sevgilim de sevgilisi varken halimi hatırımı sorup bana neden sen hiç sormuyorsun diye kızıyordu :-)
Önlerini kesmesi gereken kişi biziz . Önünü kestiğim için vicdanım rahat benim :)
Bizde hic öyle bir durum yok.Sevgilisi olduğundan beri hicbir bagimiz hatta selamimiz bile kalmadı.Yakladik 1.5 yildir.Sadece o gün boyle bir durum oldu.

Bence bu karaktersizlik yaa nasıl halimi hatrimi sormuyorsun denir ki bir dr alınmış kıza yazık valla :bicak:

Back
X